- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Песен " тръпка " !
Е това е . Споделете коя е най-хубавата песен според вас от която настръхвате или ви напомня за незабравимите ви моменти! Давайте вие сте!
Яка темичка. И на мен ми е интересно да разбера кои песни са специални за другите.
При мен са доста. Даже смея да твърдя, че почти всяка песен, която харесвам, ми напомня за някого или нещо.
На първо място е Shape of my Heart на Sting. Тази песен направо... разказва душата ми.
Друга много важна за мен песен е Black Black Heart на David Usher. Тук отново присъства елемента с картите... дали е съвпадение?
Песента, на която винаги, винаги настръхвам, е Edith Piaf - Non, je ne regrette rien. Едва ли има човек, който да не оставапред гласа на Едит Пиаф. А текстът... изразява нещо толкова мощно, чак се замайвам.
Total Eclipse of the Heart на Bonnie Tyler е песен, която ме оставя на прага на сълзите. По принцип е твърде патетична за вкуса ми, но... значи нещо. Напомня ми за едно любовно разОчарование.![]()
R.E.M. - Losing My Religion също изразява нещо. Несигурност, съмнения, отчаяние... мда, картинката е ясна.
Мечтателност и утеха в изобилие има в Styx - Boat on the River.
В моментите, когато съм отчаяна и обезверена, Deep Purple ми действат най-добре. When a Blind Man Cries и Soldier of Fortune са просто... невероятни.
Delicate на Terence Trent D'Arby ме разтапя. Изисканост, даже малко еротика... ммм
Охридското езеро също е важна песен за мен, тъй като ми напомня, че съм българка. Семейството, ценностите... всичко.
Alizee - Jen ai marre е супер сладурска и винаги ме ободрява.
Hayden Panettiere - Wake Up Call е тъпа, но един човек ми каза веднъж, че приличам на певицата (което не е вярно!!) и оттогава песента ми харесва мно-о-о-го.![]()
Metro Station - Seventeen Forever ми напомня за толкова преживявания...
Е, това е (май). Изсипах си половиния плейлист тук. Да пишат и другите.![]()
all day... all night... what the fuck?!
Има доста песни, които са ми страшно любими, но тези, от които буквално "изтръпвам" са
Coldplay - The Scientist (най-най любимата ми песен)
Belle - от мюзикъла" Notre Dame De Paris"
For Good - от любимия ми мюзикъл "Wicked"
Defying Gravity - пак от "Wicked"
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Metallica - Damage Inc.
Metallica - Harvester of sorrow
Metallica- Creeping Death
Metallica- Battery
ваУ рокс
Grell
David Guetta - Love Don`t Let Me Go ( не е нищо особено, просто имам незабравими спомени)
Bruno Mars - Grenade
Scorpions - Wind of Change