.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Ще кажете "тъпа тема",но всеки на мое място би я п

Здравейте!С приятелката ми решихме да правим секс,използвахме презерватив.След като свърших първия път си взехме душ и го напраихме пак,като първата минута беше без,след това сложих..След няколко дена и дойде,но тя каза,че ак е станала белята,щяло да проличи на следващия месец.Сега и закъснява и се притеснява и на мен пуска мухата,че може да е станало нещо.Аз я убеждавам,че няма как,при положение,че не проявява никви ранни симптоми на бременност,вярно болят я гърдите и яде следичко мн,но това са нормални признаци на настъпване на цикъл..Не знам,какво мислите по въпроса.И моля без ебавки,щот само тва ми трябва...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Промяна в количеството и вида на менструалното течение има ли?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

с

Правихме го на 1ви и 3и февруари и след няколко дена(към 7-8
    ) и дойде.Каза,че си е било наи-обикновена менструация..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Промяна в количеството и вида на менструалното течение има ли?
    Мисля,че щеше да разбере ако е цветна бременност.....
    Аз да си питам. Все пак, за да се тревожи, може и да има някаква там причина.

gilotinator, няма как да е била в овулация по това време.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Re: с

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Цитирай Първоначално написано от gilotinator
    Правихме го на 1ви и 3и февруари и след няколко дена(към 7- и дойде.Каза,че си е било наи-обикновена менструация..
    А след това правихте ли го? Ако не-нищо и няма.
    Не,не сме го правили след това.Само 2 пъти беше,като и двата пъти след като свърших веднъж и си хвърлихме душ го праихме малко без.

с

И аз и казвам,че няма как да е била в овулация,пък и как така,ще се прояви следващия месец ако е станало нещо,не мога го разбера тва

Мега фен Аватара на draid
    Защо винаги правите секс без презерватив 2-рия път ??? Не го разбирам, при положение, че ак осе практикува това, би било редно 1-вия да е без а втория със.. Щом и е дошло шанс никакъв няма да е берменна, Сперматозоидите не живеят по 2 месеца, че да чакат другата овулация.

Град
    София
    Другият път внимавайте повече.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    нищо и няма ...спокойно
    Hostis Honori Invidia

d

Цитирай Първоначално написано от draid
    Защо винаги правите секс без презерватив 2-рия път ??? Не го разбирам, при положение, че ак осе практикува това, би било редно 1-вия да е без а втория със.. Щом и е дошло шанс никакъв няма да е берменна, Сперматозоидите не живеят по 2 месеца, че да чакат другата овулация.
    Щото сме тъпи ей за тва,за едното ебане може си провалим целия живот,убедих се в тва вече..

ПРЕЗЕРВАТИВИ хора! Използвайте ги , за да не срещаме толкова често теми от рода ''бременна ли съм'' !

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Хората правят грешки, но гледайте когато правите грешки да не правите хора

Иначе няма да ставаш татко още

--------------------------------------------------------

anonymous768631
    Guest
    Казвам "тъпа тема" и на твое място НЕ бих я пуснал...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си