.

Виж резултатите на анкетата: Колко би издържала една такава връзка?

Гласували
64. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Няма да има и месец

10 15,63%
  • 3 месеца

12 18,75%
  • повече от 6 месеца

15 23,44%
  • Може да продължи дълго време,но е "свободна" връзка

27 42,19%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43
    Повече от фен Аватара на mmm_sweet

Връзките от различни градове успяват ли да оцелеят ?

Виждам,че постоянно се появяват теми,където хората има връзка въпреки голямото растояние между тях. Дори и да се виждат 2 пъти месечно,това връзка ли е? Всичко си остава в интернет пространството и ако то се прекъсне съвсем на нищо не заприличва. Вие за или против сте такъв вид връзки?

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    а другите връзки оцеляват ли?!...всичко е до време на тия години,много рядко хората остават заедно като в приказките...и да,тези връзки са по-различни,но не са по-безинтересни,поради това,че се виждате рядко - цените времето си заедно по-добре,разстоянето определено е голяма пречка,но любовта не пита и ако си нямаш късмета и се влюбиш в човек,който не е от твоя град,какво правиш...като цяло съм против тях,не за друго,ами много нерви...
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Град
    София
    3а мен това не може да се нарече връзка.
    Но наистина,нищо не е вечно,всичко един ден свършва.
    Дори да е сериозно..просто свършва,идва му края.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Аз имам връзка от разстояие вече 10 месеца и отношенията ни я повече от прекрасни. Наистина се цени всяка една минута заедно. Миговете ни са по-скъпи. При нас го нямаше ходенето по кафета като останалите двойки за по 2 часа. Ние от самото начало живеем заедно, когато сме в един град. Виждаме се всяка седмица, когато съм във ваканция я прекарвам при него. Разстоянието е Варна-Русе, не е малко, но не е и много. Спрявяме се, обичаме се, адски много държим един на друг. Той ми показа какво значи голяма любов и всеотданост.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Съществуването на подобно чудо си е обречено от създаването му.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Такава тема - през страница.

Ако не можете в крайна сметка да заживеете заедно , и особено , ако сте пубери - няма смисъл.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Нашата пък оцеля И при нас го нямаше виждането за по 2 часа на кафе, както започват другите връзки. И ние живеехме заедно от самото начало, когато бяхме в един град и се виждахме доста често. Даже мога да твърдя, че сме били заедно много повече време, отколкото двойките,които са от един град. Веднъж го смятахме - за 1 година сме били на 1 място около 7-8 месеца Е, вече живеем заедно, за това мога да кажа, че тези връзки оцеляват, но зависи от силата на чувствата, желанието, и възрастта.
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от bebchoOoOoOo
    Нашата пък оцеля И при нас го нямаше виждането за по 2 часа на кафе, както започват другите връзки. И ние живеехме заедно от самото начало, когато бяхме в един град и се виждахме доста често. Даже мога да твърдя, че сме били заедно много повече време, отколкото двойките,които са от един град. Веднъж го смятахме - за 1 година сме били на 1 място около 7-8 месеца Е, вече живеем заедно, за това мога да кажа, че тези връзки оцеляват, но зависи от силата на чувствата, желанието, и възрастта.
    И при нас така. Виждаме се даже по-често от някои двойки. И ние съвсем скоро ще заживеем заедно в един град. Но трябва хората да са сериозни, да се обичат и да не са на по 15 години.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Според мен такава връзка може да издържи дълго, но нито един от двамата знае какво прави другия когато не са заедно.Ако се замислим обаче ии нормалните връзки могат да стигнат това състояние, така че аз съм равнодушна и към двата вида
    Доооооооооооооообре

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Дълго,дълго колко дълго ? С моя издържахме месец и половина и се разделихме.Появява се някоя от неговия град и е*ава майката на всичко.

Имала съм таква връзка, която изтрая едва месец (виждахме се събота и неделя защото учеше в друг град )... просто е кофти да виждаш човека, към който изпитваш чувства рядко. В един момент просто ти писва и това е края
    Тишината е твоето име на ум
    всеки облак носи твоя парфюм
    всички влакове водят в твоя тунел
    през трупа си все към теб съм поел...

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Връзките от разстояние - аз съм съгласна с тях. Търпението е по-голямо, но връзката е по-интересна. Всяка секунда заедно е по-вълшебна, от връзките които всеки ден се гледат и с времето си омръзват. За такава връзка обаче не трябва само да гледаш за в бъдеще да живеете заедно, а просто да изживяваш мига.

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Голям фен
    не одобрявам такива връзки ,защото се влюбих в човек който е буквално на майната си !е да ви кажа нерви,рев,любов и накрая се примирих ,че живота е гаден и суров и трябва да продължа напред сама или с друг
    love is gone!

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Цитирай Първоначално написано от marti93
    не одобрявам такива връзки ,защото се влюбих в човек който е буквално на майната си !е да ви кажа нерви,рев,любов и накрая се примирих ,че живота е гаден и суров и трябва да продължа напред сама или с друг
    Е това, че си била наранена не означава, че трябва да се откажеш да се бориш за човека, и да не одобряваш тези връзки. ДА- живота е суров, но нищо не може да се направи, правим това което сърцето ни казва...

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

приятелят ми живее в друг град, вече ходим 5 месеца, за щастие сме в едно даскало...

Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia
    Интересно ми е пък на мен, ако се наложи на приятелят ви да замине за чужбина за известно време бихте ли продължили връзката си и ако да колко време можете да чакате, защото това все пак значи още по-рядко виждане

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Всички видове връзки оцеляват само по една-единствена причина - желанието на двете страни.

И врата до врата да живеете, ако единият му писне - пак сте обречени.
    Континент да ви дели - ако искате да сте заедно, ще се чакате.

Туй то.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Съществуването на подобно чудо си е обречено от създаването му.
    'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!

Град
    Пловдuв
    Приятеля ми учи в Бургас, а аз съм в Пловдив Виждаме се само събота и неделя.. той си идва заради мен <3 а през останалото време или говорим по телефона или по скайп. ; )

Мега фен
    Град
    Earth...
    Защо няма отговор "ще издържи дълго време"?

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Зависи от много неща.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Имах такава връзка - оцеля около 6-7 месеца. Наистина миговете, когато си с този човек ги цениш много, но пък идва момент, в който 1-2 пъти месечно виждане вече не стига. При нас и това допринесе за окончателната раздяла. Просто това писане по скайп и чуване по телефона в един момент не изнерви много здраво и двамата - имах чувството, че се е променил страшно много и вече не е човека, в когото се влюбих. Да не говорим, че връзката нямаше никакви преспективи за бъдещо развитие, защото поради една или друга причина нито той можеше да дойде да живее в моя град, нито аз в неговия.

От това, през което съм минала за себе си мога да кажа, че вече съм против този тип връзки. Но пък в крайна сметка не мога и да отрека, че всичко си зависи от самите хора - ако чувствата им са достатъчно силни и наистина се искат, ще намерят начин да бъдат заедно
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Защо да не може ? Аз с бившия ми изкарах 1 година и се обичахме много,е да разделихме се ,но не заради растоянието

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq

:)

зависи от хората ..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Сестра ми така започна връзката си. Имаше и по 2-3 месеца да не се виждат. От година живее заедно с приятеля си. Напусна работа тук, започна друга при него и така...Може, но ако положението е временно.

Става дума за хора на по 30+ години, които знаят, че положението връзка от разстояние не ги устройва и правят нещата така, че да са заедно. При тийнове...много трудно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си