- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Работа за ученици
Здравейте всички. Интересува ме работа за ученци на 15 години... И аз не знам нещо свързано със раздаване на листовки... Какво ще ми предложите?
Аз съм фотограф, заповядай у нас да ти направя няколко снимки. 100лв на сесия![]()
![]()
![]()
И аз търся![]()
На 16 съм и също си търся работа.Но сякаш единственото което ни се предлага са раздаването но брошури и работата в МкДоналд.За брошурите съм ЗА но няма ли и други алтернативи![]()
.Ако предлженията са ви относно раздаването на брошури,листовки и т.н то ми кажете някаква конкретна фирма или организация там,защото пробвах на няколко места и нищо.:Мерси предварително !!
![]()
![]()
![]()
то и аз съм много навит да бачкам ,но почти никой не ни наема за работа![]()
![]()
мда мен вече ме отрязаха от 4,5 места.Трябва най-сетне и в България да направят някаква организация,която да ни помага в търсенето на работа,както бях чела за няколко други страни.Hе може да са толкова малко вариантите ни.![]()
![]()
Търсейки си както обикновенно някаква работа се натъкнах на нещо интересно а имменно работа като как да кажа - събирач на охлюви.Сезонът започва след няколко дни само това знам на е нещо нестандартно.интересно ми е някой зн ли нещо повече затова и дали вече е практикувал тази ''професия''.Казват че мн добре се печели....Вече и на това съм готова![]()
![]()
И аз съм на 16 и страшно ми трябват пари;//Решила съм,че ще работя това лято,каквото и да е!(е,с 1 изключение
)Така че,ако научите нещо,моля споделете,'щото съм отчаяна вече
И,относно брошурите,някакви фирми,нещо,ала-бала?
![]()
You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.
Здравейте, за всички, търсещи работа, предлагам следната възможност: http://on.fb.me/j7BHgu
И аз съм на 15 ... една работа лятото няма да е зле ... Според мен би било хубаво да има почасова работа като детегледачка навсякъде в чужбина има такава работа за тинейджър ...
аз също съм на 15. разпитах туко там и всички ме отрязаха . просто не търсят работа за теенейджери![]()
I. my all !! <333
By now you know that,
I'd come for you,
No one but you,
Yes I'd come for you,
But only if you told me to,
And I'd fight for you,
I'd lie its true,
Give my life for you,
You know I'd always come for you
![]()
![]()
Като се има предвид, че голяма чат от възрастните за безработни, не се надявайте много на лятна работа![]()
Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!
Момчета и момичета, за бъдещи подобни теми се ориентирайте към раздел У дома.