- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- КАК МОЖЕ ВЕ...! ПЕДОФИЛИ..
Педофил е човек, който прави секс с момиче до 14 годишна. Тази не ми звучи като такава т.е. не е педофил. В закона го пише - чел съм го. Даже е на 17...
След 14 си носят отговорност! Ако момичето "не е наясно какво прави/извършва" тогава по-възрастния си носи отговорност пред закона.
Търсещ половинка.
Цеко, нищо лично, но ако беше срещу мен, щях да те пукна от бой, само за да ми се сгрее душицата...![]()
Писна ми от хора, които ми казват, че мисленето ми е грешно!
Няма грешно мислене, всяко мислене е правилно само по себе си... Разберете го...
поне съм радостен.. че ще то сгрея душицата ..Първоначално написано от kartacha
същност.. си прав.. няма грешно мислене.. щото.. дори и затварянето на очите също е гледна точка
така че
Да, гледаш си клепачите...Първоначално написано от cekokn
П.П.: Пич, наистина ли не можеш да пишеш без грешки думи, които можеш да препишеш от мен пет реда по-нагоре?
ем брат 1во пиша на фонетика от скоро и не съм свикнал.. и 2-ро маика ми е до мен.. и готви.. докат си говорим.. иии .. ми е някво тъпо да ми чете кво пиша особено в тоя форуми гледам да пиша адски бързо
за да неможе да види ко пиша
и грешки стават.. кат пиша с химикалка с рака нямам грешки
![]()
Съмнява ме...
И какво решихме?
"Ш'И ги избиИм ли гадниЧИ пИдУфили?!"
Колкото съм се запознал със случая Александра93...
Обича да чувства, че момчетата са й в ръцете, че доминира, но не може без да се чувства спасявана един вид... Не мога да го обясня, дано ме разбрахте...
По закон трябва да имаш 14, а не 16. Това е глупост, естественно. И аз съм на мнение, че трябва да имаш поне 16 години...Първоначално написано от kartacha
Първоначално написано от NeSumSuglasen
Аз съм млад, красив и благонадежден... Много хубав.то по-гротескно не може и да бъде.Всички жени, с които съм бил за първи път, после много добре са се реализирали в живота.![]()
По закон до 14 си дете и не отговаряш за действията си. Секс с дете под 14 се смята за изнасилване от страна на всеки над тази възраст, защото въпросното дето не е наясно какво се случва(същото важи и за умствено увредени индивиди на всяка възраст).Първоначално написано от Naik1
kartacha добре го каза в началото, жалко, че после се отметна. Ако момичето е над 14(според закона), тя е способна да взема решения. Какво ви ядосва? Че не сте си възпитали потенциалната щерка да не се **** с всеки срещнат? И как точно ви е виновен въпросният "всеки срещнат"? Човекът предлага, тя може и да откажа. Ама като последната й мозъчна клетка се е уморила да е сама и е напуснала черепа...
Колкото до 50 годишен с 13 годишна и как ще помислите, че му е дъщеря... Бях на 16, с баща ми(тогава на 40) отиваме по магазините, ще му помагам да си избере панталон. В 4 от 6 магазина бяхме на косъм да вадим лични карти и да доказваме, че съм му щерка а не гадже. В другите 2 продавачите не ни обърнаха внимание...
От какво съм се отметнал. На това мнение съм си!![]()
както казаха и горе да се намесват родителите,когато е станало вече е късно...доста преди това е необходима намесата им.Що за глупаво и наивно същество трябва да си за да се връзваш на подобни схеми.Обучавал момичетата.....кви са тия пълни глупости.Просто ума ми не може да го побере с какъв акъл едно момиче ще я направи тази простотия.Няма да изказвам мнението си за този индивид от клиповете...просто никакви думи няма да са достатъчни![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Е, то в тая държава има далеч по-сериозни неща от педофилията, но това всички го знаят.Първоначално написано от cekokn
Както и всички знаят, че държавата не прави нищо НЕ само по въпроса с педофилията. Тоя Мартин Карбовски ми е СУПЕР ПРОТИВЕН, но много добре каза в началото на първия клип: " Детето ви пред компютъра. От другата страна е всичко, което не сте му казали. Всичко, за което сте виновни."
![]()
I'm inlove with a criminal...
Такава тема ще ме трогне когато видя осъден 20 годишен татко направил дете на 12 годишна циганка.
Според мен щом момичето го търси и остане недоволна проблема си е нейн
А до педофилията според мен трябва да се наказва смао ако е против желанието на малолетния , но ако е под 14 години включително направо е са съд...
Това е според мен де![]()
Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I'm awesome. I'm your bro—I'm Broda!
Тая тема е прекалено обширна, обсъждана е не един или два пъти във форума и обхваща не само малолетни/непълнолетни-педофили, а и изобщо воденето на полов живот на тая крехка възраст.
И друг път съм го казвала - всеки си има глава на раменете, която му е дадена не за украса, а за мислене, и сам си преценява кое е редно и кое не и дали да направи дадено нещо или не. В крайна сметка после последствията те ще си ги носят, а не аз или някой друг. Като цяло съм против секса под 16-17 години. И колкото и банално и изтъркано, за съжаление, да звучи - първият път е важен и има значение с кого е и как е било.
А относно педофилите - 50/50. Колкото са виновни те, толкова са виновни и малките мастии, които влизат по такива сайтове, качват си разголени снимки и се представят за по-големи. Докато ги има тях ще ги има и педофилите. За мен решението на проблема идва главно от страна на родителите. Вярно е че няма как 24/7 да стоиш над главата на детето си и да го следиш във всеки един момент какви ги върши, но специално за компютрите и интернет могат да се вземат доста ограничителни мерки.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!