.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    Педофил е човек, който прави секс с момиче до 14 годишна. Тази не ми звучи като такава т.е. не е педофил. В закона го пише - чел съм го . Даже е на 17...
    След 14 си носят отговорност! Ако момичето "не е наясно какво прави/извършва" тогава по-възрастния си носи отговорност пред закона .
    Търсещ половинка .

anonymous768631
    Guest
    Цеко, нищо лично, но ако беше срещу мен, щях да те пукна от бой, само за да ми се сгрее душицата...

Писна ми от хора, които ми казват, че мисленето ми е грешно!
    Няма грешно мислене, всяко мислене е правилно само по себе си... Разберете го...

Цитирай Първоначално написано от kartacha
    Цеко, нищо лично, но ако беше срещу мен, щях да те пукна от бой, само за да ми се сгрее душицата...

Няма грешно мислене, всяко мислене е правилно само по себе си... Разберете го...
    поне съм радостен.. че ще то сгрея душицата .. същност.. си прав.. няма грешно мислене.. щото.. дори и затварянето на очите също е гледна точка така че

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от cekokn

поне съм радостен.. че ще то сгрея душицата .. същност.. си прав.. няма грешно мислене.. щото.. дори и затварянето на очите също е гледна точка така че
    Да, гледаш си клепачите...

П.П.: Пич, наистина ли не можеш да пишеш без грешки думи, които можеш да препишеш от мен пет реда по-нагоре?

ем брат 1во пиша на фонетика от скоро и не съм свикнал.. и 2-ро маика ми е до мен.. и готви.. докат си говорим.. иии .. ми е някво тъпо да ми чете кво пиша особено в тоя форум и гледам да пиша адски бързо за да неможе да види ко пиша и грешки стават.. кат пиша с химикалка с рака нямам грешки

anonymous768631
    Guest
    Съмнява ме...

И какво решихме?
    "Ш'И ги избиИм ли гадниЧИ пИдУфили?!"

anonymous768631
    Guest
    Колкото съм се запознал със случая Александра93...

Обича да чувства, че момчетата са й в ръцете, че доминира, но не може без да се чувства спасявана един вид... Не мога да го обясня, дано ме разбрахте...

Голям фен Аватара на Naik1
    е да но.. с 17 годишен е някакси по приемливо..
    Бахти солидния аргумент...

Аз съм на мнение, че трябва да е над 16 години... Но все пак, какви биха били наказанията... Все пак не трепят хора, нали. А и не могат да носят отговорност... Да няма да наказват мен, защото децата ми се ебат, по дяволите!!!

Инак аз се сефтосах на 15 и съм против закона си един вид... Само че така съм сметнал, така съм направил... Строго индивидуално е.

Друг вариант е да зависи от родителите, но ако зависи от нашите, може и да ми забранят до живот правенето на секс...
    По закон трябва да имаш 14, а не 16. Това е глупост, естественно. И аз съм на мнение, че трябва да имаш поне 16 години...
    Цитирай Първоначално написано от NeSumSuglasen
    Дори и аз съм съгласен.

Аз съм млад, красив и благонадежден... Много хубав.
    Всички жени, с които съм бил за първи път, после много добре са се реализирали в живота.
    то по-гротескно не може и да бъде.

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от Naik1

По закон трябва да имаш 14, а не 16. Това е глупост, естественно. И аз съм на мнение, че трябва да имаш поне 16 години...
    По закон до 14 си дете и не отговаряш за действията си. Секс с дете под 14 се смята за изнасилване от страна на всеки над тази възраст, защото въпросното дето не е наясно какво се случва(същото важи и за умствено увредени индивиди на всяка възраст).

kartacha добре го каза в началото, жалко, че после се отметна. Ако момичето е над 14(според закона), тя е способна да взема решения. Какво ви ядосва? Че не сте си възпитали потенциалната щерка да не се **** с всеки срещнат? И как точно ви е виновен въпросният "всеки срещнат"? Човекът предлага, тя може и да откажа. Ама като последната й мозъчна клетка се е уморила да е сама и е напуснала черепа...

Колкото до 50 годишен с 13 годишна и как ще помислите, че му е дъщеря... Бях на 16, с баща ми(тогава на 40) отиваме по магазините, ще му помагам да си избере панталон. В 4 от 6 магазина бяхме на косъм да вадим лични карти и да доказваме, че съм му щерка а не гадже. В другите 2 продавачите не ни обърнаха внимание...

anonymous768631
    Guest
    От какво съм се отметнал. На това мнение съм си!

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    както казаха и горе да се намесват родителите,когато е станало вече е късно...доста преди това е необходима намесата им.Що за глупаво и наивно същество трябва да си за да се връзваш на подобни схеми.Обучавал момичетата.....кви са тия пълни глупости.Просто ума ми не може да го побере с какъв акъл едно момиче ще я направи тази простотия.Няма да изказвам мнението си за този индивид от клиповете...просто никакви думи няма да са достатъчни
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново

Re: КАК МОЖЕ ВЕ...! ПЕДОФИЛИ..

Хора.. само да ви питам.. виждате ли кво става в нета около нас ?ОМГ.. гледах в вбоха.. и направо се изумявам колко тъпи пу*ки може да има.. и колко извратени хора.. има
    ето за какво говоря :
    http://vbox7.com/play:9cf31de2
    http://vbox7.com/play:70f0a8bc
    http://vbox7.com/play:36008b69

ама наистина..
    нали тук е от предаването..
    но реално.. други тъпи "моми" се лъжат по такива (меко казано) селски "тарикати".. омг.. как може в тая държава да има такива извращения .. ве .. ако един ден стана баща и дъщеря ми напраи някаква такава глупост ще убия и двамата.. но не е тук въпроса.. аз ще ги убия но белята.. вече ще е станала.. омг.. ве.. ДЪРЖАВАТА НЕ ПРАвИ НИЩО по въпроса за такива извратеняци като тоя.. казвам ви на човек даа му се отживее в такава държава заради тия.. педофили и такиваа.. не трябва ли.. такива да се издирват.. и залавят ?... или нещо аз се бъркам ? не знам..

кажете кво мислите по въпроса.. и нека направим една добра дискусия.. относно мръсните "педофили"

сички са свободни да пишат коментарчета..

(относно.. правописа.. плс не праваете забележки.. пиша на фонетика.. ии.. за тва може би има грешки.. нз както и да е .. няма да ви се убидя.. )

между другото ви поздравявам с тази песничка мн яка. и убодряваща.. точно като за неделя сутрин http://vbox7.com/play:11e69861
    Е, то в тая държава има далеч по-сериозни неща от педофилията, но това всички го знаят. Както и всички знаят, че държавата не прави нищо НЕ само по въпроса с педофилията. Тоя Мартин Карбовски ми е СУПЕР ПРОТИВЕН, но много добре каза в началото на първия клип: " Детето ви пред компютъра. От другата страна е всичко, което не сте му казали. Всичко, за което сте виновни."

I'm inlove with a criminal...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Такава тема ще ме трогне когато видя осъден 20 годишен татко направил дете на 12 годишна циганка.

Според мен щом момичето го търси и остане недоволна проблема си е нейн

А до педофилията според мен трябва да се наказва смао ако е против желанието на малолетния , но ако е под 14 години включително направо е са съд...

Това е според мен де
    Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I'm awesome. I'm your bro—I'm Broda!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Тая тема е прекалено обширна, обсъждана е не един или два пъти във форума и обхваща не само малолетни/непълнолетни-педофили, а и изобщо воденето на полов живот на тая крехка възраст.
    И друг път съм го казвала - всеки си има глава на раменете, която му е дадена не за украса, а за мислене, и сам си преценява кое е редно и кое не и дали да направи дадено нещо или не. В крайна сметка после последствията те ще си ги носят, а не аз или някой друг. Като цяло съм против секса под 16-17 години. И колкото и банално и изтъркано, за съжаление, да звучи - първият път е важен и има значение с кого е и как е било.

А относно педофилите - 50/50. Колкото са виновни те, толкова са виновни и малките мастии, които влизат по такива сайтове, качват си разголени снимки и се представят за по-големи. Докато ги има тях ще ги има и педофилите. За мен решението на проблема идва главно от страна на родителите. Вярно е че няма как 24/7 да стоиш над главата на детето си и да го следиш във всеки един момент какви ги върши, но специално за компютрите и интернет могат да се вземат доста ограничителни мерки.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си