- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя помогнете ми.. :(
Здравейте, искам да си споделя историята с вас и очаквам сериозни отговори, защото наистина не знам какво да правя.![]()
Преди близо 3 месеца започнах сериозна връзка с едно момче, аз съм на 17, а той на 25. За сега всичко върви идеално, държи се с мен прекрасно, всичко е по ноти. Дълго време исках нещата да се получат между нас, той ми беше първия и е много сериозен спрямо мен и сега съм много щастлива, но има един проблем. Преди 2-3 години бях много влюбена в един негов приятел, но нищо не съм предприемала, защото все си мислех, че едва ли ще му се занимава с 14-15 годишна пикла, а пък и той не показваше кой знае какъв интерес. В смисъл винаги се е държал супер добре с мен, защото ме познава от 5 годишна и винаги е бил мил с мен, и точно за това аз си мислех, че не ме приема по такъв начин. Мина време и нищо не излезе, имах си там напразни надежди, но общо взето се бях отказала от него + това той си имаше приятелка. И ето, че нещата със сегашния ми приятел се получиха и аз много искам да се запазят, но понеже всичките сме от един квартал и доста често се засичам със старата ми "любов". Напоследък когато и да се видим той ми говори някакви неща, прегръща ме, държи се страшно мило и не го забелязвам само аз. Говори ми с намеци, гледа ме много странно. Преди няколко дни бяхме в едно заведение и той седна до мен и ме прегърна и започна да ме гали по косата и да ми говори разни неща, и да ме целува по бузата, а аз се стъписах и се притесних страшно много, защото не знаех сегашния ми приятел какво ще си помисли, за щастие той нищо не беше видял. Та, целуваше ме по бузата и ми говореше, как ме познавал от много малка и много ме обичал (трябваше да звучи, че ме обича като приятел, но повярвайте ми, каза го по-различно). И аз не знаех какво да кажа, както и да е измъкнах се от ситуацията. Проблема е там, че сега само някъкви кофти мисли имам в главата, които не икам да си ги мисля. Защо когато тъкмо ми беше все едно за него и той сега реши да ме филмира? Не искам да прецаквам нещата с приятеля ми много ми е хубаво с него имам му безусловно доверие и искам да съм с него, но сега съм страшно объркана и не знам какво да правя, имам чувството, че почвам същата история като преди 2-3 години, не искам пак да се влюбвам в него, не искам да си развалям връзката..какво да правя?![]()
ЕДИНСТВЕНИЯ НЕДОСТАТЪК НА МЕРЦЕДЕСА Е, ЧЕ... НЕ Е БМВ..
Иска да те наебе...
...
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
Опитай се да не мислиш за "старата си любов" и се съсредоточи в/у сегашната си връзка. Едва ли "старата ти любов" иска нещо сериозно. Ако оставиш приятеля си, накрая ще останеш сама и ще го нараниш напразно
www.nagradite.net/divdiv molq vi davaite mi to4ki! :P
Azzzzz!
имаш невероятната способност да виждаш очевднотоПървоначално написано от MilanowPz
![]()
Първоначално написано от nikitka_
Напълно съгласна!Но винаги има едно `но`..ще се чудиш какво би било ако..
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Той си те прегръща, целува, а ти седиш и нищо не правиш, въпреки че си имаш приятел...Сливи ли имаш в устата да го питаш какво е това отношение и какво цели с него...
П.П. Съгласен съм с теорията за ебането.
--------------------------------------------------------
Явно си от добрите момичета, които се опитват да излизат от ситуацията не директно и грубо, а по-деликатно, за да не ги приемат зле после... И старанието ти да те приемат добре (понеже сте една компания) ти пречи да бъдеш директна и да режеш. А точно това трябва да направиш, щото както ти казаха преди мен, този сигурно иска да прави секс с теб и нищо повече. Не бъди наивна и не си мисли, че иска нещо друго...
А има и друго, може да се опитва да те овърта и после да наговори една камара неща на приятеля ти и да ви раздели.
От опит знам, че тези по-големите усещат когато една "малка пикла" е влюбена в тях или просто има някви по-големи симпатии, той го е знаел 100 % и сега като си пораснала повече е решил да... те пробва. Не му се давай ако не искаш да развалиш връзката си...
Забележи как всички момчета се единодушно - иска да те мине. Кажи му, че поведението му те кара да се чувстваш неудобно. Ако продължи, поговори с приятели си.
Или, оправи си старата любов, майната му на новия. Твой избор, никой не може да ти даде верния съвет![]()
Не искам да прецаквам нещата с приятеля ми много ми е хубаво с него имам му безусловно доверие и искам да съм с него - ако наистина мислеше това нямаше да се съмняваш какво искаш .
Гледай да страниш известно време от т.нар ти голяма любов и осъзнай кво искаш .
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Това е като махане на лепенка - трябва да се направи бързо и категорично - с един замах, ако решиш да се лигавиш и да пробваш с намеци, побутвания или бла-бла - ще се преебеш и после теб ще те боли.
Режи и продължавай напред.
Вие знаете ли какво е като ви напъне а ?.. "В кръга на шегата"
Момиче дръж си на приятеля..на мен ми е ясно,че си сексуално привлечена от този твой "стар приятел" и 100% си се замисляла дали ще е по-добре с него..не се лъжи дръж си на приятеля...и избягвай много контакти с този човек.Не си заслужава за 10 минути удоволствие ...после месеци страдание :]
Love! And may God bless you all !!
Rony,сладка си,вече си почти на 18..нормално е да те харесват.
Но ,казвала съм го и преди,ще го кажа и сега,виждаш колко трудно получаваш това,което искаш,в твоя случай гаджето ти,обичате се..сериозен е,не си проваляй връзката,само заради някакво детско увлечение..После ще съжаляваш.
пробва те..дори да оставиш приятеля си заради "старата любов '' нещата няма да продължат дълго ..не си струва ,не се занимавай
Hostis Honori Invidia
Не се подлъгвай ... не бъди наивна да си мислиш, че тоя иска нещо сериозно.Сещаш се и сама, а и преди мен ти го казаха.
Отърви се от тези мисли за него, защото от 2 стола ще останеш на земята.Внимавай много, щом държиш на сегашния си приятел.
Big or small, lies are lies!
Мерси много на всички![]()
Гледаш кат зомби е... та уреждам за Resident Evil 5? Главна роля 1млн хонорар. Снимките започват 2012 септември.Първоначално написано от ronnyy
Отпусни се и гледай нормално... кво са правиш на говедо на снимката ти.
Temet Nosce
벨야카
Моля? Не искам да "ма" уреждаш никъде. Какъв ти е проблема, само не мога да разбера..?Първоначално написано от umri