- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Оранжева урина !!!помощ!!!
Здравейте! Вчера забелязах че урината ми е оранжева !!!НЕ ТЪМНО ЖЪЛТА!!! ОРАНЖЕВА!!! Нямам парене или болка при уриниране.... (казвам ви го защото повечето с които споделих ме питаха за това) Моля кажете ми какъв може да е проблема, от какво се получава и на какво може да е симптом, какво да правя?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тва ще ти го каже лекар - най- добре е да отидеш и да го обясниш това на личния си лекар. Той ще ти помогне. Не предприемай нищо сам.
окк утре отивамПървоначално написано от horacio
само питам да не се окаже нещо бъбречно от сорта на камък в бъбреците
![]()
![]()
Да си пожълтял?
Някакви лекарства да си пил скоро?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Амии не съм пожълтял (намекваш жълтеница нали?).Първоначално написано от kalpazanka
Лекарства никакви само преди седмица и нещо пиех витамини "Multi-Tabs Classic"... Преди около месец ми ги изписаха защото бях хванал грипа ии така до скоро спрях да ги пия (докато свърше блистера)....
да точно такъв е проблема... днес ходих на лекар и се оказа че приемам малко вода... и като се замисля последно време на ден пия по 2-3 чаши водаПървоначално написано от Abigoria
![]()
Виж брат според мен отиди на Уролог
да си пил сок от моркови или фрешове от портокал или други цитруси или да си вземал витамин ц подобни медикаменти,защото само оранжева урина без появили се други проблеми ми е странно,а може и да предстоят такива върви на некъв лекар за изследване
ako 2 3 4a6i voda sa malko maninz az piq po ednaglutka na de za da si preglutna hap4eto koeto su6to e za urina , a nkoi puti s plunka go gultam ne pi1 nikva voda no ot dnes po4vam
пич престара се !!! една глътка сутринта и по нататък плюмките ли си пиеш?!Първоначално написано от gab4ooo
Еми то дали ще глътнеш вода или плюнката си е едно и също,просто плюнката съдържа и соли и я прави даже по-трудноз а рпеглъщане и добре в такива моменти по една чаша вода и ще сте супер..Първоначално написано от KoRnFan
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
и аз това щях да кажа. оражевата урина е един от симптомите на обезводняване. 1,5/2л. вода. и аз съм така даже ми се гади и ми пада кръвното. недей да ходиш на лекарПървоначално написано от KoRnFan
![]()
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
окк... на мен не ми се гади нито кръвното ми падаПървоначално написано от SwEeTMuFFiN
![]()
![]()
![]()