.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Оранжева урина !!!помощ!!!

Здравейте! Вчера забелязах че урината ми е оранжева !!!НЕ ТЪМНО ЖЪЛТА!!! ОРАНЖЕВА!!! Нямам парене или болка при уриниране.... (казвам ви го защото повечето с които споделих ме питаха за това) Моля кажете ми какъв може да е проблема, от какво се получава и на какво може да е симптом, какво да правя?

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Тва ще ти го каже лекар - най- добре е да отидеш и да го обясниш това на личния си лекар. Той ще ти помогне. Не предприемай нищо сам.

Цитирай Първоначално написано от horacio
    Тва ще ти го каже лекар - най- добре е да отидеш и да го обясниш това на личния си лекар. Той ще ти помогне. Не предприемай нищо сам.
    окк утре отивам само питам да не се окаже нещо бъбречно от сорта на камък в бъбреците

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Да си пожълтял?
    Някакви лекарства да си пил скоро?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Иди на лекар.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Да си пожълтял?
    Някакви лекарства да си пил скоро?
    Амии не съм пожълтял (намекваш жълтеница нали?).
    Лекарства никакви само преди седмица и нещо пиех витамини "Multi-Tabs Classic"... Преди около месец ми ги изписаха защото бях хванал грипа ии така до скоро спрях да ги пия (докато свърше блистера)....

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    А достатъчно вода пиеш ли?

Цитирай Първоначално написано от Abigoria
    да точно такъв е проблема... днес ходих на лекар и се оказа че приемам малко вода... и като се замисля последно време на ден пия по 2-3 чаши вода

Виж брат според мен отиди на Уролог

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    да си пил сок от моркови или фрешове от портокал или други цитруси или да си вземал витамин ц подобни медикаменти,защото само оранжева урина без появили се други проблеми ми е странно,а може и да предстоят такива върви на некъв лекар за изследване

Повече от фен
    ako 2 3 4a6i voda sa malko mani nz az piq po ednaglutka na de za da si preglutna hap4eto koeto su6to e za urina , a nkoi puti s plunka go gultam ne pi1 nikva voda no ot dnes po4vam

Цитирай Първоначално написано от gab4ooo
    ....nz az piq po ednaglutka...
    пич престара се !!! една глътка сутринта и по нататък плюмките ли си пиеш?!

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от KoRnFan
    Цитирай Първоначално написано от gab4ooo
    ....nz az piq po ednaglutka...
    пич престара се !!! една глътка сутринта и по нататък плюмките ли си пиеш?!
    Еми то дали ще глътнеш вода или плюнката си е едно и също,просто плюнката съдържа и соли и я прави даже по-трудноз а рпеглъщане и добре в такива моменти по една чаша вода и ще сте супер..
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    да точно такъв е проблема... днес ходих на лекар и се оказа че приемам малко вода... и като се замисля последно време на ден пия по 2-3 чаши вода
    и аз това щях да кажа. оражевата урина е един от симптомите на обезводняване. 1,5/2л. вода. и аз съм така даже ми се гади и ми пада кръвното. недей да ходиш на лекар
    NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY

Цитирай Първоначално написано от SwEeTMuFFiN
    и аз това щях да кажа. оражевата урина е един от симптомите на обезводняване. 1,5/2л. вода. и аз съм така даже ми се гади и ми пада кръвното. недей да ходиш на лекар
    окк... на мен не ми се гади нито кръвното ми пада

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си