.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Объркана съм

Момиче на 13 съм..харесах моят най-добър приятел...с него се познаваме от няколко години и винаги е бил до мен, на 1ви март ми каза, че ако не съм била по-голяма е щтял да тръгне с мен(разликата ни е една година), след това се замислих и на следващият ден просто разбрах, че съм силно привлечена от него, казах му и той ме попита какво ше правим отговорих"незнам" и той каза същото, казах му да си помсили и да реши какво ще прави,а той ми даде избор да помисля..след известно време му писах смс "попитах го дали е измислил нещо" не ми отговори, и вчера бях решена и отновио му писах" искаш ли да си с емн" не ми отогвори..сега го чакам с нетърпение да влезе в скайп и незнам какво да му кажа, какво да направя..моля ви помогнете ми

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Абе той е на 12. Господи,какви са тия филми ..
    Ще гледам да съм сериозна.Ако той иска да е с теб,годините няма да са от значение,но как да не са за едно .. ДЕТЕ?!
    Хвани си по-голям .

Град
    София
    Като начало,не се филмирай.
    Второ,явно вече е загубил интересът си,към тебе..

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Кажи му, че ще му позволяваш да те гледа гола. Веднага ще се съгласи

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на mayaaa
    Просто да ти каже СЕГА какво ще прави и толкова. Това му кажи.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    лол какъв проблем малкия не знае какво иска питай го за последен път и това е ..няма да тичаш след него я
    Hostis Honori Invidia

аа той на 12 или на 14 години е ??

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Мега фен Аватара на iiordanova
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    лол какъв проблем малкия не знае какво иска питай го за последен път и това е ..няма да тичаш след него я
    точно!
    Детска радост , куклен театър.

Вчера си писах с братовчедка му и и казах, че съжалявам, но след това ще ни е трудно да бъдем приятели, и се оказа, че той е бил с нея и ми писа от неговия скайп " sme f nas gledam ko si pishete spok sh si ost frr ((sun)) " ето това ми каза и аз им казах чао и на двамата, мсилих и реших днес да си поговорим с него и да му кажа "Даввамам ти 1 месец за да решиш дали искаш да бъдеш с мен, вярвам, че ти ме познаваш добре и няма как да ме опознаваш повече, но все пак през този месец си помисли дали ме обичаш " смятам да му кажа това и вярвам, че след един месец нещата ще се развият в моя полза ))))

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Боже егати лапето... (не за теб)..
    Ама и ти не разбираш, той те е отрязал.. казал ти е, че ще си останете приятели.. Тегли му майната на лапето, не те заслужава.. Ще си намериш батко, който ще знае какво иска, и ще те радва, а не да се тревожиш някакъв какво ще си помисли до 1 месец и т.н. ..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен
    Град
    Мбабане
    какво по дяволите е "избор да помисля" ?!?
    сега и аз съм объркан !

Цитирай Първоначално написано от sashto22
    Вчера си писах с братовчедка му и и казах, че съжалявам, но след това ще ни е трудно да бъдем приятели, и се оказа, че той е бил с нея и ми писа от неговия скайп " sme f nas gledam ko si pishete spok sh si ost frr ((sun)) " ето това ми каза и аз им казах чао и на двамата, мсилих и реших днес да си поговорим с него и да му кажа "Даввамам ти 1 месец за да решиш дали искаш да бъдеш с мен, вярвам, че ти ме познаваш добре и няма как да ме опознаваш повече, но все пак през този месец си помисли дали ме обичаш " смятам да му кажа това и вярвам, че след един месец нещата ще се развият в моя полза ))))
    Тии не осъзнаваш ли,че те е отрязал?Какво харесваш в този лапешлякк не разбирам.Намери си някой по-голям не се излагай.

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    яко си се филмирала
    сериозно: защо си решила да му се влачиш в краката, да не е само един?

Защото реално мисля, че ако му дам време ще бъдем заедно

Повече от фен Аватара на autumn666
    Хех Ако той искаше да е с теб, нямаше да те отбягва, а щеше да ти отговори на СМСите, и то с да. И ако те харесваше нямаше да му пука на колко години си. Стига си си филмирала о.О Така го преследваш и му лазиш в краката, се едно му се молиш да те хареса. Има много момчета. Ае успех

Днес се видяхме в училище и аз му се усмихнах и ми каза "оо лубов моя, после ме защити от един, после го попитах дали е сиг в решението си и тои каза не, но се притеснява от това, че съм по-голяма(по-висока и щяло дА му трябва стълба за да ме целуне)Днес го попитах сигурен ли е в решението си и тои ми акза, че ме харесва разбрахме се за няколко седмици , в който ще бъдем повече заедно

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Не иска да е с тебе,не те харесва явно-недей да се самоубиваш плийс.

Недей да се залъгваш, че ако му дадеш време, той ще си промени мнението. Спри да гледаш толкова филми.

Face the reality.
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Цитирай Първоначално написано от yeeee
    Тии не осъзнаваш ли,че те е отрязал?Какво харесваш в този лапешлякк не разбирам.Намери си някой по-голям не се излагай.

++++

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Като начало,не се филмирай.
    Второ,явно вече е загубил интересът си,към тебе..

Да и аз съм на абсолютно същото мнение , защото той ако е привързан към теб и има някакви чувства било то и нищожни чувства е щял поне на смс-ите да ти отговори . Не се отчайвай за него живота е пред теб

Още не сте спали заедно ? Мале побързайте че ще ви се смеят хората...

Защо го преследваш все е дно е последното момче на земята?? имай малко повече самоуважение и спри да се излагаш така! остови го, спри да ходиш по него, той ако иска да е с теб сам ще дойде при теб!

Град
    София
    Днес се видяхме в училище и аз му се усмихнах и ми каза "оо лубов моя, после ме защити от един, после го попитах дали е сиг в решението си и тои каза не, но се притеснява от това, че съм по-голяма(по-висока и щяло дА му трябва стълба за да ме целуне)Днес го попитах сигурен ли е в решението си и тои ми акза, че ме харесва разбрахме се за няколко седмици , в който ще бъдем повече заедно
    Той,aко държеше на теб,нямаше да му пука от факта,че е по-нисък.
    Сама си прави изводите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си