.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Как мислите ?

Винаги съм си мислела , че първите крачки трябва да ги правят момчетата. Независимо дали става въпрос за запознанство или целувка. Имам чувството , че точно това ми изиграва много лоша шега . Вие какво мислите ? Това инат ли е или ... Извинявам се предварително ако има такава тема (:

Мега фен Аватара на Hilary_
    Няма писано правило, че те трябва да са първи .. според мен става както дойде!!

Предразсъдъци, предразсъдъци..
    Някак чаровно е, когато момиче подхване инициативата, знам ли...

Супер фен Аватара на mayaaa
    Аз пък смятам, че момчетата трябва да правят първата крачка и особено признанието, че харесват момичето, но няма нищо лошо да се пофлиртува малко за да ги предразположим.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    И аз все си мисля, че момчетата е по-добре да правят първата крачка. Не че ми е проблем аз да я направя, обаче тогава ще се чувствам толкова сигурна в себе си, че чак ще ми е скучно...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Истината е, че донякъде ние момичетата правим първата крачка, когато харесваме някого, но го правим несъзнателно или изключително прикрито, че накрая пак си мислим, че те са започнали първи. Например погледчета, усмивки, предизвиквателни движения, цупения на устните, въртене на косата в пръст, etc

Но за явна първа крачка (флирт) и на мен ми е супер неудобно. Имам чувството че се слагам, или че съм досадна, и че момчето не ме харесва, защото ако ме харесваше, е щял да направи вече нещо... И така, странно ми е аз да съм инициатор, въпреки че се случва.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa
    Аз пък смятам, че момчетата трябва да правят първата крачка и особено признанието, че харесват момичето, но няма нищо лошо да се пофлиртува малко за да ги предразположим.
    +1

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Попринцип да,момчето трябва да е първо,но това не значи момичетата да си стоят само
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Все пак някакъв знак за интерес трябва да има и от женска страна, няма цялото шоу да изнасям сам ?!
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ей, тая думичка "трябва"... Няма правила и закони в това отношение.

Аз пък не мисля, че момчето е длъжно да ми сваля звезди или да изнася шоу, както каза потребителят по-горе. Още по-малко докато момичето се прави на недостъпно, защото така "трябвало". Когато харесваш някого му го покажи, кажи му ако трябва. Няма нищо срамно в това.

Точно заради такивата игрички от рода на "Харесвам го ама няма да му кажа, защото той трябва да е първи" произлизат 90% от тийнейджърските драми. Ако бяхте с една идея по-директни щяхте да си спестите много главоболия.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Според мен, трябва момичето да покаже някъв интерес, не може се момчето ... И на мен ми се иска да е първо момчето, ама ... В някой друг живот може и да стане.
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Ей, тая думичка "трябва"... Няма правила и закони в това отношение.

Аз пък не мисля, че момчето е длъжно да ми сваля звезди или да изнася шоу, както каза потребителят по-горе. Още по-малко докато момичето се прави на недостъпно, защото така "трябвало". Когато харесваш някого му го покажи, кажи му ако трябва. Няма нищо срамно в това.

Точно заради такивата игрички от рода на "Харесвам го ама няма да му кажа, защото той трябва да е първи" произлизат 90% от тийнейджърските драми. Ако бяхте с една идея по-директни щяхте да си спестите много главоболия.
    БРАВО! +15 000 Но за съжаление, повечето девойки не спазват това и трябва да им изнасяме шоу (не че не ме кефи понякога )
    starlight8295

Мега фен Аватара на vagarious
    Хубаво е, когато момичето направи първата крачка и получи отсреща същото внимание.Давам пример със себе си - така постъпих веднъж и се оказа, че съм направила впечатление като момиче, на въпросното момче - не спираше да повтаря колко смела постъпка съм направила и колко било хубаво това, в очите на някое момче.Останах доволна от мен си.
    Предполагм, също ще е хубаво, ако пък момчето не откликне за намеренията ти.Зависи от теб, зависи от момчето.
    Де да имаше подобни "правила" - кой, кого пръв да сваля и т.н и т.н.
    Big or small, lies are lies!

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Истината е, че донякъде ние момичетата правим първата крачка, когато харесваме някого, но го правим несъзнателно или изключително прикрито, че накрая пак си мислим, че те са започнали първи. Например погледчета, усмивки, предизвиквателни движения, цупения на устните, въртене на косата в пръст, etc

Но за явна първа крачка (флирт) и на мен ми е супер неудобно. Имам чувството че се слагам, или че съм досадна, и че момчето не ме харесва, защото ако ме харесваше, е щял да направи вече нещо... И така, странно ми е аз да съм инициатор, въпреки че се случва.
    Съгласна съм, и аз съм така.
    Понякога се пристрашавам и ми е харесвало аз да правя първата крачка. Веднъж не се получи, друг път се получи...
    Няма лошо ако действаме първи, на много момчета това им харесва, особено ако момичето е привлекателно. Трябва ни повече самочувствие и самоувереност ;р Ние винаги мислим, че ще излезем лесни и т.н, което е оправдано, защото покрай нас постоянно се говори за такива момичета.

И за финал, че много се олях... на момчетата също им харесва да показват интерес към тях, не сме само ние

Проблема и при двата пола е в страхът от това да бъдеш отхвърлен. Повечето хора ще се измъчват с месеци, но няма да се престрашат да направят нещо и да чуят/видят/усетят едно просто "не".

Иначе няма правила - момичетата може и да си мислят, че много флиртуват и тяхната усмивка и поглед да значат много, но момчетата са темерути и не забелязват такива неща. А после драми, сълзи, сополи...

Град
    София
    Няма такова правило.
    Това с първата крачка да прави момчето,се е приемало в 19век.
    Няма нищо срамно,момичето да направи първата крачка.
    Даже на последък стана модерно..
    Трябва да действаш,aко искаш нещо..НЕ да седиш и да чакаш.

Няма нищо нередно в това да покажеш симпатии към обект от другия пол по един или друг начин. Важното е да не си играят с чувствата ти.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Е и аз съм съгласна за момчетата,но не е задължително.В днешно време повече действат момичетата.

Град
    somewhere...
    ами честно казано зависи от момента.... поне за мен е така...
    някои пъти се налага аз да правя първата крачка ..
    обаче все още има заблудени романтици, които си мислят, че е толкова по нормално момчето да направи първата крачка (визирам себе си)
    Но пък и не мисля, че момчетата са длъжни да правят всичко....
    незнам....всичко си зависи от момента и как го осещаш

They never planned for the future. They weren't supposed to get old and we were never supposed to grow up. The lost, the unwanted, and the abused came here with the purest of intentions, to build a place where there would be no rules, other than a peaceful existence.

Голям фен Аватара на Mirage3
    Хах ами на мен би ми било по-добре, ако момчето прави първата крачка... Но не е задължително все пак.

Цитирай Първоначално написано от Rorschach
    Иначе няма правила - момичетата може и да си мислят, че много флиртуват и тяхната усмивка и поглед да значат много, но момчетата са темерути и не забелязват такива неща.
    Баш си разбирате, според мен :Р
    Но съм съгласна с останалата част от поста си!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe
    Попринцип да,момчето трябва да е първо,но това не значи момичетата да си стоят само
    +1

Според мен някак по-добре е когато момчето започне каквото и да било , но както дойде . На мен ми се е случвало 1 път и обратното не винаги става както аз искам .

Да нормално е момчетата да започват 1-ви ако момичетата бяха на ниво. Но не, в днешни времена момичетата си въртят момчетата както им отърва (отнася се и в обратна посока), секс е нормално да се прави след 1-2 седмици връзка, тогава даже е късно. Обичаме безкрайно гаджето ни с което се запознахме преди седмица в бара. После очите ни видяха някой друг и "този не е достоен за нас, оня е по хубав". Накрая момчетата не стават и не предлагат вече.

Масовата младеж нито знае какво е любов, нито има морални ценности. А тези който имат малко у глъвътъ с право са се отказали да поемат инициативата вече.

Аз не смятам, че има такова голямо значение кой ще направи първата крачка. Важното е след това как ще се развият нещата. Според мен първата крачка я прави по-несрамежливия от двамата. Доста пъти ми се е случвало това да съм аз.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си