.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Тази с която мога да проведа нормален разговор,а не да ме гледа глупаво като теле в железница...

Иначе тази хубавката,циците не са толкова важни според мен...
    >>DjBelev<<

Важното е да е симпатяга и да ми е приятно с нея, големите цици са просто бонус

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от straus
    Важното е да е симпатяга и да ми е приятно с нея, големите цици са просто бонус
    +++

Да и аз тва пробвах да кажа ама не успях
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Хм. Тъй като съм момиче, не знам дали ми се зачита отговорът, но все пак ще си дам мнението.
    Първо - много рядко перфектната красота върви с перфектен характер. И второ слабите не са критерии за хубаво тяло. Определено ако искам да имам нещо общо с момиче бих избрала втората. Тя винаги може да стане "красива" с подходяща прическа и лек грим, подчертаващ очите примерно. И казваш пълна, нещо от сорта на 5-8кг плюс, не на 25кг плюс, нали Ще си я взема тази с големите гърди, ще правим по 10 пъти на ден секс и ще и се радвам на тялото. Секса ще е доволен, тъй като гърдите са едни от най - важните за стимулиране както за мъжа, така и за жената.И така. Кеф ти секс. Ако пък с честото отсблаване не се по стегне... вече нямам отговор.
    Външният вид е много относителен. Важно е да е симпатична, просто за да ти направи впечатление, оттам нататък всичко е до характера.

Град
    Gr.Burgas
    Големите цици разсейват ебача !! ) хубава трябва да е за мене , пък цици кот такова..не може всичко да е 6 ( винаги )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си