- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос само за момичетата
Имам един проблем,не се смейте.
Тъй като майка ми ме хвана преди 2 месеца с приятеля ми да правим орален секс иии...абе не питайте...та имахме бая скандали и тя ми каза,че е забелязала,че когато ме мерне в банята (или докато се преобличам) ,че съм се почистила отдолу-т.е. била се сетила,че ще правя нещо с момчето.Това мен ме притесни до няква степен,защото така ми е неудобно един вид да знае кога ще сме интимни с приятеля ми поради някви такива тъпи причини.Тя не ме гледа и не ме проверява,просто се случва да влезе по някой път в банята например,а аз не знам точно как да се прикривам.
Искам да постъпя по някакъв по-хитър начин ,защото не мога да съм като няква гора долу ,но ме е страх да не ме мерне майка ми .Чудя се какво да направя ...а и не знам дали на него ще му хареса да не съм напълно чиста (не говоря за ужасно много растителност и тн просто да има известно количество).
Дайте някакъв съвет...по някъв начин да направя нещата така,че хем ако случайно майка ми ме забележи да не заподозре нищо ,хем да му хареса и на приятеля ми.
А ако ме питате за възраст -17.
защо това, че си се "почистила", трябвва да значи, че е заради приятеля ти, заради секса?![]()
пък и ти си на 17, мисля, че е нормално да водиш полов живот
предполагам родителите ти са по-консервативни, така че, добре.. за секса, но да се почистиш... не ти е удобно така, лятото на басейн те е срам и т.н..........
Защо свързвате обезкосмяването на интимната зона със секс? Аз се обезкосмявах много преди да имам интимни контакти с момчета. Това, че си махаш космите не означава непременно, че ще правиш секс.
Пък и майка ти вече е наясно, че си сексуално активна. Не виждам защо да продължаваш да се криеш.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
За начало почни да заключваш банята докато се къпеш.
Welcome to the Jungle...
както казаха вече майка ти знае какъв е смисъла да се криеш.А относно обезкосмяването-за мен това са елементарни хигиенни навици,защо трябва да го правиш само ако водиш полов живот??
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
..
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
След няколко месеца идва лято. Кое е по-неприятно? Укорния поглед на майка ти или подаващите се къдрави косми под банския?
Мисля, че ти подсказах отговора.
на 17 си нормално е да водиш полов живот ,майка ти и без това вече знае какъв е смисъла да се криеш и да не се обезкосмяваш ?
Hostis Honori Invidia
мдаПървоначално написано от TheGirlNextDoor
![]()
'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!
След като майка ти вече знае,какво ти дреме?
ПП.Банята ти,не се ли заключва?![]()
земи се заключвай докато се къпеш..как може майка ти като види че има някой в банята да влезе...боже!!!и и кажи че няма да ходиш обрасла..и си на 17 нормално е да правиш секс!!!Явно майка ти е доста несъвременна..и това че влиза в банята е супер тъпо !!!
.. хахаа случвало ми се е , маика ми ме видя със страхотно ново бельо и перфектно епилирано тяло и и стана ясно на жената![]()
. . намери начин да се оправиш с нея, защото при инцидентни случаи е приемливо да си с грозен педикюр и наболи косъмчета, но всеки път да е така е гадно . .![]()
Къпи се с бански и се преобличай някъде, където да не те притесняват. Банята ви не може ли да се заключва?
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
О боже
Първоначално написано от lili12
Игнорирай майка си. "Почиствай" си се, и като те пита що - кажи щото е хигиенично. Енд ъф стори. Пък и тялото си е твое...можеш да правиш каквото си искаш с него.
Според мен ти трябва да си решиш каква искаш да ти е " прическата " там долу и да си правиш за себе си, а не за майка ти или гаджето. По принцип знам, че не всички момчета държат момичето да е напълно обезкосмено отдолу, за това ако все пак се притесняваш, най - добре се подстрижи късичко и си оформи триъгълника - хем майка ти от раз , ако погледне, няма да забележи, хем ще си имаш хубава прическа и няма да се притесняваш, ако тръгнете да правите секс.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
спрямо секса ... е съвсем нормално на 17 години да се води полов живот , та кво мислиш ваще не са правили тогава секс ли .. а спрямо "почистването" та тва е лична хигиена ве .. ваще ненормални ли са ?!? рофл
Съгласна съм с това мнение - а и ще е добре да поговориш с майка си относно личното пространство.. само в случай, че те притеснява, де...Първоначално написано от Josefinne
Until you have the inner discipline that brings calmness of mind, external facilities and conditions will never bring the joy and happiness you seek. On the other hand, if you possess this inner quality, calmness of mind, a degree of stability within, even if you lack the various external factors that you would normally require to be happy, it will still be possible to live a happy and joyful life.
аз не се притеснявам от майка ми, ако ме види гола и тя е жена. никога не ми е говорила за секса и се радвам, а като разбра, че се обезкосмявам .. това беше, когато бях на 14 и тя нищо не каза .. просто и казах, защото се притеснявам като съм по бански да не се види нещо, а и така ми е по комфортно.