- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос относно първият път..
Здравейте на всички!
Имам въпрос, относно първият път.
Имам доверие на момчето, и на двмата ще ни е за първи път.
Ако той е много внимателен, ще мога ли да ходя после? ;д
Питам защото, съм виждала момичета, които след първият път едва-едва ходят после 2-3 дена.
Съжелявам, ако въпроса ми е тъп и т.н
Благодаря предварително!
вместо да съжалявате, че задавате тъпи въпроси, не ги задавайте
Ще можеш да ходиш![]()
Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I'm awesome. I'm your bro—I'm Broda!
Като няма да ми отговориш, защо изобщо пишеш? Това ме интересува, това съм питала!))))))))))))))
Освен ако атрибута му не е с конски размери, би трябвало да ходиш съвсем нормално.
Welcome to the Jungle...
ще можеж да ходиш![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
върха на простотиятакак да не могат да ходят по 2-3 дни ..може да имат дискомфорт ,но чак пък да не могат да ходят
![]()
Hostis Honori Invidia
Те използват колове за домати вднешно време, затова е така .Първоначално написано от Cucko0
![]()
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!
Много ясно, че няма да може да ходи...
Да,5 дни на леглоПървоначално написано от Hassell
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Всички сте много забавни, браво на вас !
Момиче успокой се, ще може да ходиш. Щом и на момчето му е за първи път не очаквам да те лашка здраво, така че не се притеснявай и си направете кефа !
.. хахаха .. ако на момчето му е за първи път значи го пиши да свърши за 1 минута. . ше ходиш, че и хоро ше играеш
![]()
Като гледам си наборка...би трябвал ода си малко по образована...Ще може да ходиш спокойно,освен ако не те си 35 кила и той те мята из цялата стая ама като прочетох неговия опит колко е...дайте го по нормално(не рискувайте с неща дето не знаете как се правят точно),все пак за пръв път ще и на двамата![]()
>>DjBelev<<