.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Тема: Sooo....alone

Hybrid View

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна

Sooo....alone

Не знам вече какво да казвам и да обяснявам...След поредния провал с момиче се чувствам толкова отчаян и самотен че не знам дали е възможно да се чувствам по отчаян...След месец правя 18,почвам шофьорски курсове,а продължавам да се чувствам като 13 годишен,толкова отчаян да си намери приятелка и толкова уплашен,имам чувството че се влюбвам във всяко момиче което ми обърне малко повече внимание...Всичките ми познати са с приятелки,сиреч приятели и вече няма с кой да излизам,единствения човек който има време за мен е момичето което вече не искам да виждам и чувам след като ме нарани и ме накара да се чувствам като идиот в очите на много хора...Последно време ми дойдоха много промени в живота,на някой би трябвало да се радвам но просто не мога,нямам сили да се усмихна направо...Стоя си вкъщи и си мисля,защо още не съм си заслужил любовта на някое момиче,след толкова опити и какво ли не,какво още трябва да направя че и аз да се зарадвам на топлотата на любовта...Най-интересното е че като малък не бях такъв,вечния ми спомен е от детството ми е в бягство от някое момиче което страшно много ме е харесало...90% от момичетата който ме познават от малък,казват винаги "няма да забравя как те гонех еди си къде да те целувам"...Явно бягам бързо щото избягах много напред от любовта и сега колкото и да стоя на едно място не ме настига.......Всеки ми казва кво толкова,ама голямата част от тях се прибират и звънят на гаджетата си да се видят,а аз като се прибера се чудя какво да правя щото вече няма на кой да се обадя да излезем защото са вечно заети,а аз....Бих се зарадвал дори и да има някаква интрига около някое момиче,дори и това ще ми стигне да се почуствам отново жив в това сиво едно и също ежедневие...Доста от вас ще кажат "е ся почваш по дискотеки и така нататък" ама то като нямаш вече желание да правиш нещо вообще.....просто тръпката и желанието за живот ми се загубиха в някое момиче което още не ме е намерило да ми ги върне....
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Same Shit Here
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Shit happens..so what. Get over it.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не се депресирай за глупости.. Нормално е след раздяла да се чувстваш така,но не се вкарвай в някакви филми..
    Живей си си живота.. Забавлявай се.. Намери си някакво хоби.. Запознай се с нови хора,с които ще можеш да излизаш.. И така ,след време ще намериш перфектното за теб момиче.. Но това няма как да стане изведнъж.. Просто сега не се отчайвай ,а се забавлявайй... Без да мислиш за това,какво ти се е случило..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    И аз съм в същото положение.Приятелките ми си имат някой и като изляза с тях се чуствам излишна.Сега има почивни дни,а аз няма с кого да изляза и чесно казано даже и не ми се излиза.Положителното е че поне като нямам какво да правя сядам да уча И аз съм на 18 и се надявам сега покрай курса и лятото работа малко да се поразсея.Ще ми се да ти кажа че всичко ще се оправи,но след толкова време и аз не го вярвам.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Авторе ти си моето женско аз само, че при мен е още по - зле ..

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    ...Нормално е след раздяла да се чувстваш така...
    Каква раздяла,аз не съм тръгвал...отново ме отрязаха просто...

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    И аз съм в същото положение.Приятелките ми си имат някой и като изляза с тях се чуствам излишна.Сега има почивни дни,а аз няма с кого да изляза и чесно казано даже и не ми се излиза.Положителното е че поне като нямам какво да правя сядам да уча И аз съм на 18 и се надявам сега покрай курса и лятото работа малко да се поразсея.Ще ми се да ти кажа че всичко ще се оправи,но след толкова време и аз не го вярвам.
    Еми и при ме не така,няма с кой ама то вече нямам желание да изляза...и аз след толкова време всеки пък дори и като си го помисля ,че всичко ще се нареди,почвам да се смея щото знам че няма да стане нищо такова...
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Спокойно и не се отчайвай.Някой ден ще намериш момичето за теб, може да е днес, утре след седмица две, месец дори година.Бъди позитивен и да не ти пука.

Повече от фен
    а защо те заряза ,разкажи ако имаш желание може да ти олекне ..изглеждаш МНОГО свястно момче,горко и на тази която те е зарязала.А сега трябва да продължиш да търсиш ида не спираш да се раздаваш,трябва да се намери някое всястно момиче което да го оцени на фона на останалите .. аз така мисля успех
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Тепърва животът ти започва.Как ще губиш желание,заради такива неща.При едни любовта идва рано,при други не толкова.Но винаги те намира,така че и ти няма да се отървеш .

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Ще чуеш поредния булшит, че не трябва да ти пука, но това наистина трябва да стане. Това, което мислиш за себе си го предаваш и на другите, дори и да не го казваш. Тръгни на фитнес или запиши някое бойно изкуство, или там каквото ти харесва. Пробвай да пишеш на някои приятели на твои приятели от фейсбук да зарибяваш, макар че аз тва не го правя, но при теб може да стане. Като срещнеш някоя някъде, която ти харесва, пробвай да я заговориш, и гледай да не изглеждаш като най-отчаяния загубеняк, щото момичета, жени, никой не харесва такива. Ако има някаква илюзия в главата ти, че е чаровно да си срамежлив и нещастен и трябва да се яви момичето, което да споделя чувствата ти и да се влюби в теб... няма да стане, затова си избии глупостите от главата. Жените обичат силата, самоувереността, независимостта, наглостта, мъжествеността в един мъж, а не обратното. Трябва като те види и да се подмокря, а не да ти съчувства или пък да ти е най-добрата приятелка, която никога няма да чукаш.

Това, което мислиш за себе си по подсъзнателен начин го предаваш и на другите. Не трябва да си отчаян в нищо, което правиш, защото то никога няма да стане. Колкото повече искаш връзка и приятелка, толкова повече няма да имаш и ще се гаврят с теб. Запознавай се с повече момичета, излизай с тях, и когато някоя ти хареса наистина, тогава чак решавай за нещо сериозно. Нека тя да се чуди дали е достойна за теб, а не обратното. Знам, че е трудно да го направиш, щото не става за един ден, а трябва да си промениш целия начин на мислене, на живот, на възприятие дори на най-дребните детайли от съществуването и взаимоотношенията между хората като цяло. Това не означава да не бъдеш себе си, а да се развиеш в положителна за себе си посока.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от raia338
    а защо те заряза ,разкажи ако имаш желание може да ти олекне ..изглеждаш МНОГО свястно момче,горко и на тази която те е зарязала.А сега трябва да продължиш да търсиш ида не спираш да се раздаваш,трябва да се намери някое всястно момиче което да го оцени на фона на останалите .. аз така мисля успех
    Еми честно казано не ми се обяснява,общо взето харесвах я много а тя ми е най-добрата приятелка...казах и го и логично как ще реагираш ако най-добрия ти приятел ти каже че е влюбен в теб и сега се отдръпна защото постоянно мисли дали ако направи нещо няма да ме нарани защото я харесвам и т.н. Ценях много приятелството ни,но като се напиеш си изливаш душата много бързо...

Иначе umri пак вади страхотен коментар
    >>DjBelev<<

Голям фен Аватара на xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Ще чуеш поредния булшит, че не трябва да ти пука, но това наистина трябва да стане. Това, което мислиш за себе си го предаваш и на другите, дори и да не го казваш. Тръгни на фитнес или запиши някое бойно изкуство, или там каквото ти харесва. Пробвай да пишеш на някои приятели на твои приятели от фейсбук да зарибяваш, макар че аз тва не го правя, но при теб може да стане. Като срещнеш някоя някъде, която ти харесва, пробвай да я заговориш, и гледай да не изглеждаш като най-отчаяния загубеняк, щото момичета, жени, никой не харесва такива. Ако има някаква илюзия в главата ти, че е чаровно да си срамежлив и нещастен и трябва да се яви момичето, което да споделя чувствата ти и да се влюби в теб... няма да стане, затова си избии глупостите от главата. Жените обичат силата, самоувереността, независимостта, наглостта, мъжествеността в един мъж, а не обратното. Трябва като те види и да се подмокря, а не да ти съчувства или пък да ти е най-добрата приятелка, която никога няма да чукаш.

Това, което мислиш за себе си по подсъзнателен начин го предаваш и на другите. Не трябва да си отчаян в нищо, което правиш, защото то никога няма да стане. Колкото повече искаш връзка и приятелка, толкова повече няма да имаш и ще се гаврят с теб. Запознавай се с повече момичета, излизай с тях, и когато някоя ти хареса наистина, тогава чак решавай за нещо сериозно. Нека тя да се чуди дали е достойна за теб, а не обратното. Знам, че е трудно да го направиш, щото не става за един ден, а трябва да си промениш целия начин на мислене, на живот, на възприятие дори на най-дребните детайли от съществуването и взаимоотношенията между хората като цяло. Това не означава да не бъдеш себе си, а да се развиеш в положителна за себе си посока.

YESSSSSS BEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ЧЕТИ КАКВО ТИ СЕ КАЗА ПО ГОРЕ!ИМАХ ПОДОБЕН ПРОБЛЕМ НА ТВОЯ,ПОЛУЧИХ СЪЩИЯ СЪВЕТ ПРЕДИ ВРЕМЕ И ТОВА ПРОМЕНИ ЖИВОТА МИ! СЕГА НЕ МИ ПУКА ОТ НИЩО,БИЯ СЕ КАТО МАГАРЕ И ЕБА КАТО МАШИНА!
    Can It All Be So Simple ?

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Братченцето ми, въобще не се отчайвай. Цялата работа е, че се чувстваш премазан и унижен от момиче. Забелязъл съм, че определени момичета трябва да се третират по определен начин otherwise рискуваш да ти се качат на главата. Ти си допуснал именно това. Показваш им, че си слаб. Опитай се да не избързваш със показването на чувствата. Показвай каквото трябва и колкото трябва. Обикновено добричките момиченца вече са запленени от някой олигофрен изневеряващ им през ден. Гледай си кефа, но знай, че като се затваряш в себе си няма как да си помогнеш.
    да слуша

Супер фен Аватара на ScarletBite

+++
    Хубав съвет.
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на iiordanova
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Авторе ти си моето женско аз само, че при мен е още по - зле ..
    И моето женско аз също! И аз съм в това положение , но .. шанс.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Избирай между Хилари и Йорданова и се мятай в дебрите на любовта

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Голям фен Аватара на N1ksun
    Еми приятел виж има си и добра страна . Имаш време да помислиш за себе си за близките . Пък и самотата е добър приятел често си говорим , споделяме си всичко . Пробвай и ти може да ти допадне . Аз от дълго време така се справям и съм си добре .

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    YESSSSSS BEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ЧЕТИ КАКВО ТИ СЕ КАЗА ПО ГОРЕ!ИМАХ ПОДОБЕН ПРОБЛЕМ НА ТВОЯ,ПОЛУЧИХ СЪЩИЯ СЪВЕТ ПРЕДИ ВРЕМЕ И ТОВА ПРОМЕНИ ЖИВОТА МИ! СЕГА НЕ МИ ПУКА ОТ НИЩО,БИЯ СЕ КАТО МАГАРЕ И е** КАТО МАШИНА!
    Ххахахахахахахахах
    Temet Nosce

벨야카

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Ей сега ще си избера момент

Абе пукали ти става лошо тва е...
    >>DjBelev<<

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe
    Ей сега ще си избера момент

Абе пукали ти става лошо тва е...
    Как знаеш а
    да слуша

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Не трябва да се затваряш в себе си.Спри да търсиш.Любовта сама ще те намери, когато най-малко очакваш.Спри ти да си милия и да показваш чувствата си, остави просто всичко и всички и все ще се намери някоя различна.
    А за приятелите ти, щом нямат време за теб са ти и толкова приятели.Както някой каза запиши се да спортуваш или нещо такова и там ще си намериш нови дружки
    Успех и не губи надежда

Мега фен Аватара на Hilary_
    забавен сии ..

Айде верно с някой да си пиша на лични, че ми е адски скучно ..

Един съфорумник вече се престраши .. дали ще има и още?

+1
    с кофти нагласа си. не бъди с нагласа, че получаваш нещо от момиче като награда. не бъди 'нуждаещият се'. просто.. не го мисли толкова. фокусирай се върху позитивните неща и се забавлявай. щом хората усетят, че излъчваш положителна енергия, ще ти се лепят като мухи.
    REGGAE BOOM <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си