.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Шампоан за изсветляване

Здравейте,знаете ли за някои продукт-шампоан или маска,които да изсветляват косата с един тон примерно.Аз съм с тъмно кестенява коса и искам да ми стане примерно лешникова,но не искам да се боядисвам.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Аз също съм с такава коса и искам също да ми стане лешникова .. Ще следя темата ..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на mayaaa
    http://hennafox.wordpress.com/2010/0...C%D0%B5%D0%B4/
    Ето една идея. Оше не съм я пробвала, но изглежда добре и нямам търпение да опитам. Дано ви хареса.

В dm маркет има шампоан за руса коса, мисля, че е на Balea,моята коса е светло кестенява и имаше лек ефект, можете да пробвате Иначе универсалният номер е - миете косата с вода от лайка и оставяте да изсъхне на слънце, на светли коси ефектът е поразителен, на тъмни предполагам, че би се свалил един тон, но не е невъзможно да се появи жълтеникав оттенък.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    ^^ решила съм да го пробвам, щом се затопли малко времето, но имам въпрос. Колко време трае ефекта ?! И от пърия път ли се забеляазва резултата или трябва дасе прави поне няколко пъти?!?! за лайката питам ;дд
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Escarina
    В dm маркет има шампоан за руса коса, мисля, че е на Balea,моята коса е светло кестенява и имаше лек ефект, можете да пробвате Иначе универсалният номер е - миете косата с вода от лайка и оставяте да изсъхне на слънце, на светли коси ефектът е поразителен, на тъмни предполагам, че би се свалил един тон, но не е невъзможно да се появи жълтеникав оттенък.
    Какво ще рече поразителен?
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Поразителен е ефекта от лайката.. приказки от 1001 нощ...
    Лайката добавя блясък на косата и най - много да я изсветли със половин тон, а ефекта трае точно до 2рото измиване.. Ако ставаше така до сега да си бях останала блондинка - до 8 годишна постоянно ме мажеха с такова след къпане, когато съм била малка косата ми е била цвета като на аватара на neeDaBosS, сега съм си със кестенява коса, и е точно като цвета на кестена.. Особено пък от тъмно кестеняво да стане на лешниково хич не ми се вярва, но нека опита момичето, нищо не губи, само да не очаква ефект все едно се е боядисала руса..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Аз ползвам на Rolland за руси коса - Brighten up shampoo http://www.rollandhairtrends.ca/blonde.html Косата ми я изсветли дооста.Работи и сега се чудя от къде да си купя нов

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Поразителен е ефекта от лайката.. приказки от 1001 нощ...
    Лайката добавя блясък на косата и най - много да я изсветли със половин тон, а ефекта трае точно до 2рото измиване.. Ако ставаше така до сега да си бях останала блондинка - до 8 годишна постоянно ме мажеха с такова след къпане, когато съм била малка косата ми е била цвета като на аватара на neeDaBosS, сега съм си със кестенява коса, и е точно като цвета на кестена.. Особено пък от тъмно кестеняво да стане на лешниково хич не ми се вярва, но нека опита момичето, нищо не губи, само да не очаква ефект все едно се е боядисала руса..
    Говоря ако се прави всяка седмица и съм го виждала

Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    Цитирай Първоначално написано от Escarina
    Какво ще рече поразителен?
    Ами една моя приятелка със светлокестенява коса се докара почти до русо, но това го правеше всеки път когато се къпе и не си сушеше косата със сешоар - а навън на слънце Предполагам, че си е до коса, но при нея специално имаше мноо голяма разлика

Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    Аз ползвам на Rolland за руси коса - Brighten up shampoo http://www.rollandhairtrends.ca/blonde.html Косата ми я изсветли дооста.Работи и сега се чудя от къде да си купя нов
    Къде мога да го намеря и каква му е цената?

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от shugababe112
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    Къде мога да го намеря и каква му е цената?
    Не знам,миналият път го взех от фризьорката и аз сега се чудя :/

Не искам да ви разочаровам, момичета, обаче с шампоан или с отвари лайка трудно ще си изсветлите косите. Първо, трябва да сте естествено почти руси и второ ефект може да има само като мн лек нюанс на слънце. За съжаление единственото решение е боята

Направих си маската с меда...Никакъв ефект нямаше само дето се оклепах цялата и после едвам измих меда от главата си

Предполагам тези работи с медове, лимони, лайки и т.н. ще имат доста по-голям ефект на много къса коса?
    Момче съм да кажа само
    Niggaz act like they gon' get wit me when they see me onsite
    But I don't give a shit you bitch cuz I'm a gangsta for life

имаше едно на ейвън не се сещам точно какво беше, но една приятелка го използва и наистина има ефект и то видим но незнам дали ще постигнете цвета който искате ако го намеря на снимка ще ви го покажа

Цитирай Първоначално написано от radinceto95
    имаше едно на ейвън не се сещам точно какво беше, но една приятелка го използва и наистина има ефект и то видим но незнам дали ще постигнете цвета който искате ако го намеря на снимка ще ви го покажа

ето това е
    http://static.prodavalnik.com/images...img_1_feat.jpg

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    НЕ! Това чудо никой да не си го маже на главата! Най-много да постигнете "страхотният рижав ефект"! (:

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    НЕ! Това чудо никой да не си го маже на главата! Най-много да постигнете "страхотният рижав ефект"! (:
    да и при нея стана странен цвят, но тя се беше мазала няколко пъти незнам ако се намаже само веднъж какво ще стане

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си