.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Повече от фен Аватара на galin4o0o
    Град
    Moscow,Russia

Как да поддържаме кожата на лицето си на ниво :)

Ще се радвам да споделите,как се поддържа една кожа хубава мека и свежа.. С каква козметика се постига това :}
    Love! And may God bless you all !!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Много общо си задал/а въпроса си.Всеки тип коже изисква различни продукти и грижи.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Повече от фен Аватара на galin4o0o
    Град
    Moscow,Russia
    Добре,да го кажа лично за мен ..след бръснене по брадата си измивам лицето с обикновен сапун след като излезна подсушавам го слагам After Shave след 5- мин като попие малко слагам и крем за освежаване и възстановяване на кожата,но все ми излизат некви малки гадни пъпки може и 1-2 да са,но само се чопла та мисълта ми е.Какво ще ми препоръчаш като сапун за миене на лице.Гел не искам,не помага ;( и някой хубав крем за лице за освежаване моя е Elina вносен е но е обикновен Дано сега е по-добре:P
    Love! And may God bless you all !!

Цитирай Първоначално написано от galin4o0o
    Добре,да го кажа лично за мен ..след бръснене по брадата си измивам лицето с обикновен сапун след като излезна подсушавам го слагам After Shave след 5- мин като попие малко слагам и крем за освежаване и възстановяване на кожата,но все ми излизат некви малки гадни пъпки може и 1-2 да са,но само се чопла та мисълта ми е.Какво ще ми препоръчаш като сапун за миене на лице.Гел не искам,не помага ;( и някой хубав крем за лице за освежаване моя е Elina вносен е но е обикновен Дано сега е по-добре:P
    Тия пъпки сигурно са вследствие раздразнение заради бръсненето. Не ползвай захабени ножчета и пробвай да си слагаш крем Здраве след бръснене, не знам дали ще помогне...

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Аз първо да кажа, че съм момиче. Сутрин си сливам лицето с вода, обилно, студена вода. След като се прибера си изчиствам грима с тампонче за грим и онази течност за почистване на грим (забравих как се казва), след което пак си измивам лицето обилно с вода. Като цяло си го мия с почистващ гел сутрин и вечер. Рядко си правя маски. Крем за лице си слагам рядко, защото не ми се налага.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    И аз съм момиче. Кожата ми е нормална, но понякога суха и леко чувствителна. Процедурите са ми следните:

- сутрин си мия лицето с измиващ гел и хладка вода.
    - вместо тоник и хидратиращ крем ползвам розова вода, тя има тези две действия.
    - подсушавам с мека памучна хавлиена кърпа.

Веднъж седмично ексфолиация и парна баня. Два пъти седмично си правя маска с розова хума. Понякога си правя и други маски, по-скоро ги редувам. Правя си почистващи, подхранващи, хидратиращи и избелващи маски. Веднъж на няколко месеца ходя при козметик за почистване на лицето.

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Rebirthing би ли споделила за маските ти,с какво ги правиш и колко време стойш ,колко пъти в седмицата ?
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от GrippingBosh
    Rebirthing би ли споделила за маските ти,с какво ги правиш и колко време стойш ,колко пъти в седмицата ?
    и мен това ме интересува, защото моята кожа е същата
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на mayaaa
    Предимно с маски. Аз не съм превърженик на кремове .

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Недей със сапун. Ексфолиант + гел/пяна +тоник + крем е перфектната комбинация. И кремът не го подценявайте, не е само за суха кожа.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си