- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За какво си похарчихте стипендията?
Темата е за ученици и студенти.
Какво си купихте с последната стипендия, и като цяло за какво си харчите стипендиите?
Temet Nosce
벨야카
С последната стипендия, която взех купих на мама подарък.
А попринцип чакам да се съберат 2-3 и си купувам дрехи и малко козметични глезотиики за мен си.![]()
Big or small, lies are lies!
Не взимам стипендия.. Но мисля,че бих си ги пестила и след това си бих купила нещото,което от доста време искам да си взема.. Независимо дали е техника или някаква дреха..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Със стипендията от октомври, ноември и декември си взех кецове (чрез малко мои спестявания и малко помагане от тати), а със стипендията от януари си взех дънки. Стипендията от втория срок мисля като я взема цялата, заедно с мои спестявания да си взема IPod![]()
Предпочитам аз да си давам стипендията за такива неща, отколкото да мрънкам на мама и тати. Достатъчно са им разходите.
Последната стипендия, която взех беше за декември и с нея си помогнах за Коледното пазаруване.
Сега очаквам да ни дадът стипендиите за януари и февруари, защото си имам цял списък за пазаруване.![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Ами последната отиде за рожденни дни и кръчми... пояснявам-събирахме пари за двама мои приятели. А кръчмите.. ок, там вкарах некви пари за бира и дартс![]()
![]()
![]()
Следващата стипендия може да се каже, че съм я изхарчил.. ще си платя акта![]()
![]()
От първия срок на десети.Първоначално написано от aras97
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Ако ме одобрят за стипендия сега (а за евро стипендия, ако ме одобрят - олеле, майкоуу![]()
![]()
) ще си купя лаптоп
![]()
хЪх...
То и една стипендия... една дискотека с нея не можеш да си направиш. Иначе отива по кръчмите...
Последно взех 42 лв - за два месеца накуп. Ще гледам да я съхранявам, общо на края на срока ще имам 100 лв... Някой хубав бански да взема да си купя.
Половината пари отиват за цигари Black Devil - това е закон![]()
8 клас съм и нямаме стипендии.
Чак другата година.
Бих спестила парите , за да си купя нещо по-скъпо , което да ми влезе в употреба.![]()
Стипендиите в България са мизерни и направо смешни. Познавам хора, които си дават едва ли не гъзЪ (съсипват се от мазнене и циркове) на тъпи даскали, за да им пишат по-високи оценки, само за да хванат абсл. глупава стипендия.
Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!
От миналия месец започнах да си ги събирам за нов телефон...иначе главно за дрехи ми отива стипендията
![]()