.

Виж резултатите на анкетата: Как се оценяваш?

Гласували
222. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Красива съм!

87 39,19%
  • Може и по-добре.

102 45,95%
  • Не много.

33 14,86%
Отговор в тема
Страница 1 от 8 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 188

Hybrid View

Супер фен Аватара на mayaaa

Мислите ли се за красива?

Аз малко съм се отчаяма ... Така че, мислите ли се за красиви? Искам да разбера как се оценяват и други.

Мега фен Аватара на mynichka
    хахах! Първа съм и да мисля се
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

I ♥ machoka Супер фен
    Да +1 за miminko
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Да.

Трябва да се харесваме такива, каквито сме и да се научим да живеем в хармония със себе си. Никоя крайност не е препоръчителна, а и все пак красотата е субективно понятие.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Хах, определено не се мисля. /мамо, ако случайно четеш този пост, моля те не ме убивай /

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Харесвам се, разбира се има и по-красиви от мен но ще цитирам една песен

I'm beautiful in my way, cause God makes no mistakes, I'm on the right track baby I was born this way !

Може още, винаги може още но аз си се харесвам по моя си начин и не желая да приличам на никое друго момиче.. Най-добрата ми приятелка е пълничка и има белези по лицето, но това не и пречи да се облича със хубави дрехи, нито пък да ходи по улицата със вдигната глава, вижда че не е кралица и може и още, но и се кефя че се приема такава каквато е, знае че е красива по НЕЙНИЯ си начин.. Да приемем че това беше кракто лирическо отклонение
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Да, харесвам се Не се мисля за перфектна, разбира се има и много по-хубави от мен, но се харесвам Научила съм се да не мисля за недостатъците си, а да изтъквам хубавите си черти
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Грозна не съм, но не се и намирам за красива - винаги може и повече, както казаха по-горе.
    Абе, ставам за гледане, предполагам.
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Супер фен Аватара на nymphadora
    Дам!
    Спомням си имаше една група във фейсбука "Толкова се харесвам,че бих си посегнала еротично" .И аз съм нещо такова,само че мойто вече отива към нарцизъм
    .

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    YES! Възприемам се такава, каквато съм! (:

Супер фен Аватара на psych0
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Да, харесвам се Не се мисля за перфектна, разбира се има и много по-хубави от мен, но се харесвам Научила съм се да не мисля за недостатъците си, а да изтъквам хубавите си черти
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

да много си се харесвам и се одобрявам, не само заради външия вид, но и излъчването, усмивката, всичко

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    не..определено не
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Мдам.Ако ти не се харесваш няма как другите да те харесат.
    Вярно е.
    Big or small, lies are lies !

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Никога не съм се имала за красива.. на моменти изпадам в неквии изблици, в които много си се радвам, а понякога се чудя "Лелел, та кой може да ме гледаа?! " , но общо взето смятам, че има какво да се желае още, но в никакъв случей не се имам за грозна ! :д
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    +1

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Според, зависи (от светлината )...хах.
    Ще се въздържа от гласуване, тъй като съм най-големия перфекционист. Имам красиви и грозни дни . Понякога изпадам в капана на собствената си самовлюбеност и не мога да се нарадвам на самата себе си. Друг път обаче се поглеждам в огледалото и си викам "кво е туй нещо дет' ме гледа тъй лошо, бе ?" и почвам да си намирам разни кусури. В момента даже си поглеждам косата в огледалото и си казвам "ех, колко е лъскава, мека, красива..." въпреки, че до преди няколко часа се оплаквах колко суха, безжизнена и без обемна е горката ми косица.

Така е общо взето с мен, винаги искам да изглеждам като излязла от списание, дори сутрин когато стана от леглото с чорлава коса и безжизнен тен . Лошото е, че всеки ден излизайки от нас осъзнавам колко е излишна моята суетност, голяма част от хората са ниски, пълни и не им пука дали едно косъмче от веждата им стърчи в грешната посока .

Супер фен Аватара на Shia
    Знам,че съм достатъчно КРАСИВА,за да ходя с изправена глава и достатъчно красива и себеуважаваща се,за да не допусна,когато някой ми каже
    -Мноооол си грозна ,Ма!
    това да ме засегне психически.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Леко грозновата съм. Предполагам, че не е нещо, което достатъчно грим да не може да направи хубаво, но никога не се харесвам. Просто съм си такава. Реално погледнато не съм чак толкова грозна, но не съм и хубава.

Да, мисля се. Понякога не спирам да се гледам в огледалото, но се е случвало и да не мога да се трая.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Да
    мн ясно ,че няма да тръгна да си сипвам сама-другите за какво са.
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Ще се въздържа от гласуване, тъй като съм най-големия перфекционист. Имам красиви и грозни дни . Понякога изпадам в капана на собствената си самовлюбеност и не мога да се нарадвам на самата себе си. Друг път обаче се поглеждам в огледалото и си викам "кво е туй нещо дет' ме гледа тъй лошо, бе ?" и почвам да си намирам разни кусури. В момента даже си поглеждам косата в огледалото и си казвам "ех, колко е лъскава, мека, красива..." въпреки, че до преди няколко часа се оплаквах колко суха, безжизнена и без обемна е горката ми косица.

Така е общо взето с мен, винаги искам да изглеждам като излязла от списание, дори сутрин когато стана от леглото с чорлава коса и безжизнен тен . Лошото е, че всеки ден излизайки от нас осъзнавам колко е излишна моята суетност, голяма част от хората са ниски, пълни и не им пука дали едно косъмче от веждата им стърчи в грешната посока .
    Същото при мен. Имам красиви и грозни дни.
    И зависи от светлината и седмицата от цикъла (Сериозна съм, вижте новото Космо).
    Не съм красавица, но определено съм чаровна пък!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Харесвам се, но не се мисля за красива. Представата ми за красиво няма (почти) нищо общо с моята визия, но това не ми пречи да се чувствам добре в кожата си.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Седмицата от цикъла ли ?
    Ако може малко повече инфо какъв ще да е тоя цикъл, месечен ли, лунен ли знам ли... ?!

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing

Същото при мен. Имам красиви и грозни дни.
    И зависи от светлината и седмицата от цикъла (Сериозна съм, вижте новото Космо).
    Не съм красавица, но определено съм чаровна пък!
    И аз съм така. Зависи в кой ден ме питаш. Като цяло в "добрите" ми дни като се погледна и по-скоро мога да кажа сладка, чаровна или нещо такова. Много рядко ми се е случвало да си помисля, че съм баш красавица. Естествено се чувствам и по-добре, примерно когато съм се нагласила повече, облякла съм любими дрешки, косата ми стои добре, лицето ми изглежда добре (колкото и тъпо да звучи, но просто зимата си имам проблеми с кожата). Или просто когато съм в добро настроение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си