- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мислите ли се за красива?
Аз малко съм се отчаяма... Така че, мислите ли се за красиви? Искам да разбера как се оценяват и други.
хахах! Първа съм и да мисля се![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Да+1 за miminko
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Да.![]()
Трябва да се харесваме такива, каквито сме и да се научим да живеем в хармония със себе си. Никоя крайност не е препоръчителна, а и все пак красотата е субективно понятие.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Хах, определено не се мисля. /мамо, ако случайно четеш този пост, моля те не ме убивай/
Харесвам се, разбира се има и по-красиви от мен но ще цитирам една песен
I'm beautiful in my way, cause God makes no mistakes, I'm on the right track baby I was born this way !
Може още, винаги може още но аз си се харесвам по моя си начин и не желая да приличам на никое друго момиче.. Най-добрата ми приятелка е пълничка и има белези по лицето, но това не и пречи да се облича със хубави дрехи, нито пък да ходи по улицата със вдигната глава, вижда че не е кралица и може и още, но и се кефя че се приема такава каквато е, знае че е красива по НЕЙНИЯ си начин.. Да приемем че това беше кракто лирическо отклонение![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Да, харесвам сеНе се мисля за перфектна, разбира се има и много по-хубави от мен, но се харесвам
Научила съм се да не мисля за недостатъците си, а да изтъквам хубавите си черти
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Грозна не съм, но не се и намирам за красива - винаги може и повече, както казаха по-горе.
Абе, ставам за гледане, предполагам.
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Дам!
Спомням си имаше една група във фейсбука "Толкова се харесвам,че бих си посегнала еротично".И аз съм нещо такова,само че мойто вече отива към нарцизъм
.
YES! Възприемам се такава, каквато съм! (:
Първоначално написано от LovelyGirl
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
да много си се харесвам и се одобрявам, не само заради външия вид, но и излъчването, усмивката, всичко
не..определено не![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Вярно е.Първоначално написано от miminko
![]()
Big or small, lies are lies !
Никога не съм се имала за красива.. на моменти изпадам в неквии изблици, в които много си се радвам, а понякога се чудя "Лелел, та кой може да ме гледаа?! " , но общо взето смятам, че има какво да се желае още, но в никакъв случей не се имам за грозна ! :д
Според, зависи (от светлината)...хах.
Ще се въздържа от гласуване, тъй като съм най-големия перфекционист. Имам красиви и грозни дни. Понякога изпадам в капана на собствената си самовлюбеност и не мога да се нарадвам на самата себе си. Друг път обаче се поглеждам в огледалото и си викам "кво е туй нещо дет' ме гледа тъй лошо, бе ?" и почвам да си намирам разни кусури. В момента даже си поглеждам косата в огледалото и си казвам "ех, колко е лъскава, мека, красива..." въпреки, че до преди няколко часа се оплаквах колко суха, безжизнена и без обемна е горката ми косица.
Така е общо взето с мен, винаги искам да изглеждам като излязла от списание, дори сутрин когато стана от леглото с чорлава коса и безжизнен тен. Лошото е, че всеки ден излизайки от нас осъзнавам колко е излишна моята суетност, голяма част от хората са ниски, пълни и не им пука дали едно косъмче от веждата им стърчи в грешната посока
.
Знам,че съм достатъчно КРАСИВА,за да ходя с изправена глава и достатъчно красива и себеуважаваща се,за да не допусна,когато някой ми каже
-Мноооол си грозна ,Ма!
това да ме засегне психически.
Леко грозновата съм. Предполагам, че не е нещо, което достатъчно грим да не може да направи хубаво, но никога не се харесвам. Просто съм си такава. Реално погледнато не съм чак толкова грозна, но не съм и хубава.
Да, мисля се. Понякога не спирам да се гледам в огледалото, но се е случвало и да не мога да се трая.
Да
мн ясно ,че няма да тръгна да си сипвам сама-другите за какво са.
Същото при мен. Имам красиви и грозни дни.Първоначално написано от Rebirthing
И зависи от светлината и седмицата от цикъла(Сериозна съм, вижте новото Космо).
Не съм красавица, но определено съм чаровна пък!![]()
Харесвам се, но не се мисля за красива. Представата ми за красиво няма (почти) нищо общо с моята визия, но това не ми пречи да се чувствам добре в кожата си.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
И аз съм така.Първоначално написано от PinkPan7her
Зависи в кой ден ме питаш.
Като цяло в "добрите" ми дни като се погледна и по-скоро мога да кажа сладка, чаровна или нещо такова. Много рядко ми се е случвало да си помисля, че съм баш красавица. Естествено се чувствам и по-добре, примерно когато съм се нагласила повече, облякла съм любими дрешки, косата ми стои добре, лицето ми изглежда добре (колкото и тъпо да звучи, но просто зимата си имам проблеми с кожата). Или просто когато съм в добро настроение.
![]()