- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мислите ли се за красива?
Абе не съм за изхвърляне, колкото и нескромно да изглежда. Вярно, има моменти, в които не се харесвам, но в повечето време си мисля, че съм хубава.![]()
Точно и аз днес четох тази статия в Cosmo и мислех да пиша тук, ама ме домързяПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Иначе аз съм на приливи и отливи .. един ден се мисля за красива, на другия ден не мога да се гледам. Всеки има такива дни. Но аз си се харесвам почти винаги![]()
същатаа...Първоначално написано от blondeVIP
![]()
~`Мофос ;д `~
shwepsy ♥
Да, харесвам се![]()
Да, може да се каже.. Има какво да се желае, но аз ако не се харесвам кой да ме хареса? ;]
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Харесвам се доста, напоследък не мога да си се нагледам. Минавайки покрай витрините, се зяпам и си се любувам.
П.П.: Днес госпожата по ИИ ми каза, че не е важно да си красив, а да си чаровен. "Красотата в един момент изчезва, а чарът си го занасяш в гроба"- точно т'ва й бяха думите и ми стана супер приятно. ^^
Харесвам се.
Има много по-красиви от мен, но това изобщо не ме интересува. Дори и да започна да завиждам и да се комплексирам, нищо няма да променя, така че ...
Ти.. ..........и красива ????Първоначално написано от smiirnoff
![]()
![]()
Ако тфа На Аатара си Ти ..... т0 си Най грозното момичме което съм виждала някога на живо, и по интернет вьобще![]()
![]()
![]()
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
Божичко.. защо се заяждаш?!Първоначално написано от snekity94
![]()
![]()
![]()
не е твоя работа да определяш кой крив и кой прав!!
И пиши по темата!
ПТ. Някога да, друг път не мога да се гледам.. вероятно е от седмицата на цикъла.![]()
![]()
![]()
~`Мофос ;д `~
shwepsy ♥
и аз съм същатаПървоначално написано от Kalliaa
Снеки спри да се заяждаш, красотата не е най-важното нещо, по-важно е човек да има сиво вещество, а ти със сигурност нямаш
аре спри се вече защото не си интересна
![]()
Дa, хaрeсвaм сe.
Рaзбирaсe, имaм нeдoстaтъци, kakтo всичkи, нo сe цeля дa нe им oбръщaм внимaниe и дa сe рaдвaм нa тoвa, koeтo си хaрeсвaм...
оо.. определено се обожавам ... дори малко повече от нужното може би ама то си има кво да се харесва (шегувам сееми естествено, че се харесвамм )
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
Имам си Причини да я заяждам.Първоначално написано от Kalliaa
А и наистина се вижда че не прилича На НищоДокато аз съм в форума Този б0клук Няма да оставя на мира..ВСИЧКИ да бъдете сигурни!!
![]()
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
Sneky и,изобщо не искам да се заяждам-но познаваш ли я лично,че я наричаш боклук? Смисъл,трябва нещо гадно да е станало,нз и аз.
Иначе-пт казах-харесвам се,тва е
Ами ставам за гледане. горе долу..хах
шшштт. със сигурност е по-красива от тебе.Първоначално написано от snekity94
And the sky was all violet I want it again,
but more violet
more violet
hey, i'm the one with no soul
one above and one below ✿
Аз всъшност не че съм дебела (например). Имам прекрасна фигура и съм от хората които правят всичко възможно да махнат обратимите недостатъци. Ако съм дебела - отслабвам, ако имам пъпки - правя всичко за да ги махна. Проблема при мен е че не си харезвам чертите лицето, а това не е обратимо![]()
![]()
. Е поне за сега не съм намерила начин
![]()
.
^^ plastic surgery въпреки че едва ли се налага![]()
![]()
Да харесвам се.
E,имам да поотслабвам малко,но си се харесвам.
Да, харесвам се! Но понякога си казвам, че може и по-добре!
Ако се имаше за красива, дали щеше да качваш чужди снимки, представяйки се за друга - НЕПървоначално написано от snekity94
Не си човекът който да определя какво е красиво и какво не, всички видяхме крадените ти снимки, поне да беше откраднала на някое красиво момиче, което да е лъчезарно и чаровно, не на тази която едва ли не я правят дрехите и грима..
Никой не те е споменал, никой не се е заял с тебе, разбрахме от десетките ти неграмотно написани постове какво разбираш под красиво, че всички тук сме едни нищожества пред теб и че сме си едни обикновени момичета. Чудя се какво правиш още тук, още повече се чудя как някой модератор все още не ти е дал това което заслужаваш.
И предполагам, че това на снимката е PinkPan7her, не я познавам но по снимките й съдя че е доста красива..
пс: извинете ме за спама..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
минимум съм красив![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
мисля,че тя има предвид смирноффф-но ако не я познава лично ш/било то пинкпантер или смирноффф/ няма основание,но тя си знае
sry за спама