.

Виж резултатите на анкетата: Как се оценяваш?

Гласували
222. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Красива съм!

87 39,19%
  • Може и по-добре.

102 45,95%
  • Не много.

33 14,86%
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 189
    Мега фен Аватара на Infinity
    Много рядко мога да кажа на някого, че е красив.
    Има много чаровни и симпатични хора, но да кажа за някой, че е красив , то тогава наистина трябва да е супер красив.
    В този ред на мисли, съвсем спокойно мога да кажа, че не се смятам за красива. Харесвам се , но никога не съм била толкова самовлюбена, че да кажа, че съм красива.
    To infinity and beyond.

Цитирай Първоначално написано от SHEsaREBELxxx
    Ами ставам за гледане. горе долу..хах

Цитирай Първоначално написано от snekity94
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Същото при мен. Имам красиви и грозни дни.
    И зависи от светлината и седмицата от цикъла (Сериозна съм, вижте новото Космо).
    Не съм красавица, но определено съм чаровна пък!
    Точно и аз днес четох тази статия в Cosmo и мислех да пиша тук, ама ме домързя
    Иначе аз съм на приливи и отливи .. един ден се мисля за красива, на другия ден не мога да се гледам. Всеки има такива дни. Но аз си се харесвам почти винаги
    Ти.. ..........и красива ????
    Ако тфа На Аатара си Ти ..... т0 си Най грозното момичме което съм виждала някога на живо, и по интернет вьобще
    шшштт. със сигурност е по-красива от тебе.
    Тази и.....красива?
    Ако грозновато като нея е представа за красота..тогава Незнам другите как Изглеждате
    [/b]
    ``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``

ДА твърдо и смело бих казaла ,че се харесвам и благодаря на Бог и на РОДИТЕЛИТЕ ми ,че са ме създали

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    ^^ plastic surgery въпреки че едва ли се налага
    Е не съм голяма превърженичка на това . Ако нищо не стане може и да го направя. Да де с хорургия всичко става... Под "обратими" проблеми имах предвит без хирургия .
    ПП. Бях чела някаде, че носа може да се смали малко ако се маже с лед Мен ми звучи като ПЪЛНА ГЛУПОСТ, но случайно някой да е чувал?

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от Kalliaa
    И зависи от светлината и седмицата от цикъла (Сериозна съм, вижте новото Космо).
    Иначе аз съм на приливи и отливи .. един ден се мисля за красива, на другия ден не мога да се гледам. Всеки има такива дни. Но аз си се харесвам почти винаги
    Ако тфа На Аатара си Ти ..... т0 си Най грозното момичме което съм виждала някога на живо, и по интернет вьобще
    Божичко.. защо се заяждаш?!
    не е твоя работа да определяш кой крив и кой прав!!
    И пиши по темата!

ПТ. Някога да, друг път не мога да се гледам.. вероятно е от седмицата на цикъла.
    Имам си Причини да я заяждам.
    А и наистина се вижда че не прилича На Нищо Докато аз съм в форума Този б0клук Няма да оставя на мира..ВСИЧКИ да бъдете сигурни!!
    Ако се имаше за красива, дали щеше да качваш чужди снимки, представяйки се за друга - НЕ

Не си човекът който да определя какво е красиво и какво не, всички видяхме крадените ти снимки, поне да беше откраднала на някое красиво момиче, което да е лъчезарно и чаровно, не на тази която едва ли не я правят дрехите и грима..

Никой не те е споменал, никой не се е заял с тебе, разбрахме от десетките ти неграмотно написани постове какво разбираш под красиво, че всички тук сме едни нищожества пред теб и че сме си едни обикновени момичета. Чудя се какво правиш още тук, още повече се чудя как някой модератор все още не ти е дал това което заслужаваш.
    И предполагам, че това на снимката е PinkPan7her, не я познавам но по снимките й съдя че е доста красива..

пс: извинете ме за спама..
    АБЕ КОЛКО ПЭТИ ДА ПОВТАРЯМ ЧЕ СНИМКИТЕ СА СИ МОИ ТИ МАЛОУМНА ЛИ СИ
    Това че изглеждам п0 добре от теб и повечето тук и че имам регистрация в аха..бг НЕ означава Че съм откраднала снимки!

Относно модераторите..ако 0ще незнаеш в м0мента съм с БАН ... н0 както виждаш мога да пиша :P
    Като не вярваш провери в Бан списъка да видиш . И 1000 пъти казах Че Бан на моя IP Не може Не м0же да сложат!! винаги ще мога да се регистрирам пак ! Ще седя и пиша в тъпия ви ф0рум к0лкото си искам!!
    ``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Да харесвам се.
    E,имам да поотслабвам малко,но си се харесвам.
    +
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    един ден се харесвам, друг ден-не.
    гласувах за не много..
    май преобладават 'другите' дни..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

и последно не разбрах коя е грозна смирноф или пинкпантер?

Мега фен Аватара на iiordanova
    И аз съм на дни. Всеки път различно.

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от Kalliaa
    Божичко.. защо се заяждаш?!
    не е твоя работа да определяш кой крив и кой прав!!
    И пиши по темата!

ПТ. Някога да, друг път не мога да се гледам.. вероятно е от седмицата на цикъла.
    Имам си Причини да я заяждам.
    А и наистина се вижда че не прилича На Нищо Докато аз съм в форума Този б0клук Няма да оставя на мира..ВСИЧКИ да бъдете сигурни!!
    Ако се имаше за красива, дали щеше да качваш чужди снимки, представяйки се за друга - НЕ

Не си човекът който да определя какво е красиво и какво не, всички видяхме крадените ти снимки, поне да беше откраднала на някое красиво момиче, което да е лъчезарно и чаровно, не на тази която едва ли не я правят дрехите и грима..

Никой не те е споменал, никой не се е заял с тебе, разбрахме от десетките ти неграмотно написани постове какво разбираш под красиво, че всички тук сме едни нищожества пред теб и че сме си едни обикновени момичета. Чудя се какво правиш още тук, още повече се чудя как някой модератор все още не ти е дал това което заслужаваш.
    И предполагам, че това на снимката е PinkPan7her, не я познавам но по снимките й съдя че е доста красива..

пс: извинете ме за спама..
    Това че изглеждам п0 добре от теб и повечето тук и че имам регистрация в аха..бг НЕ означава Че съм откраднала снимки!

Относно модераторите..ако 0ще незнаеш в м0мента съм с БАН ... н0 както виждаш мога да пиша :P
    Като не вярваш провери в Бан списъка да видиш . И 1000 пъти казах Че Бан на моя IP Не може Не м0же да сложат!! винаги ще мога да се регистрирам пак ! Ще седя и пиша в тъпия ви ф0рум к0лкото си искам!!
    И още нещо: Престанете вече да пишете спамове на темата. Особено snekity94. НЯМА ЛИ МОДЕРАТОР!!!

Не се смятам за красива.

Но работя по въпроса

Цитирай Първоначално написано от MeLikesPie
    Но работя по въпроса
    +

Колко си повърхностна... ... просто.. няма какво друго да кажа...

ПП. Изглеждам по-добре от теб

Абе вярно ,къде ни изчезнаха днеска модовете?!
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    И двете Пука ли ти? Остави кифлето да се радва...

Цитирай Първоначално написано от XxNymphetaminexX

ПП. Изглеждам по-добре от теб !
    Пусни Снимка де като мн0го знаеш..аз вече съм пускала!
    Аз Изглеждам п0 добре..не ти!

Цитирай Първоначално написано от ri41
    И двете са гр0зни
    н0 пред смирноф.. дори другата изглежда хубава

Цитирай Първоначално написано от XxNymphetaminexX

ПП. Изглеждам по-добре от теб !
    Пусни Снимка де като мн0го знаеш..аз вече съм пускала!
    Аз Изглеждам п0 добре..не ти!
    Ъм.. като не си ме виждала как знаеш ,че изглеждаш по-добре.. и между "по" и "добре" има тиренце : ))

Кифла...

Извинявам, че спамя...

Снекиту, моля те, пиши по темата! Спорове от този сорт трябва да бъдат в някоя друга тема! Много извинявай, ама всички теми вече са пълни със спорове! И няма значение коя от коя е по-красива, важното е да сме приятелски настроени! Ето, аз не те обвинявам, просто те моля приятелски!

Всичко това се отнася и за всички останали, които се отклоняват от темата на... ъъ.. темата!

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Не, не се мисля за красива, но гледам да не го показвам. Все пак правя каквото мога.

Слушай са мърло
    Ти, форумен трол, можеш СВОБОДНО да си пишеш колкото искаш за мен. Хич не се вълнувам от мнението на пикла с фейк профил, която освен, че си показва покъртителната простотия във форума, смее да ми говори по такъв начин. Ама да кажеш и че съм най - грозната на света, найш ли през къде ми е. Ти, подчовеко, никога няма да успееш да ме обидиш по какъвто и да е начин, просто защото за мен ти си един трол без живот, който краде снимки, има баси самочувствието и си мисли, че ме засяга с бездарните си и нагли изказвания
    Е, споко, можеш да си говориш колкото си искаш. Аз просто ще ти се сме, МЪРЛО неграмотна!

P.S Съжалявам за спама и обидите, ама не се сдържах

snekity94 Да умреш ей балъъъъъъъъъъъъък, хой се застреляй някъде и си улесни живота просто беее

P.S Съжалявам, че изгрубях толкова, ама си го заслужава

Дам.
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

Ще отговоря като повечето, мисля се..да, но има къде, къде по-красиви.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Мне, не се мисля за грозна, но не и за красива

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Наистина си го заслужи !
    иначе-да,за пореден път,смятам се за хубава
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Да, дори понякога много се харесвам.
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си