- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мислите ли се за красива?
Много рядко мога да кажа на някого, че е красив.
Има много чаровни и симпатични хора, но да кажа за някой, че е красив , то тогава наистина трябва да е супер красив.![]()
В този ред на мисли, съвсем спокойно мога да кажа, че не се смятам за красива.Харесвам се , но никога не съм била толкова самовлюбена, че да кажа, че съм красива.
![]()
To infinity and beyond.
Тази и.....красива?Първоначално написано от SHEsaREBELxxx
![]()
![]()
Ако грозновато като нея е представа за красота..тогава Незнам другите как Изглеждате![]()
![]()
![]()
[/b]
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
ДА твърдо и смело бих казaла ,че се харесвам и благодаря на Бог и на РОДИТЕЛИТЕ ми ,че са ме създали![]()
![]()
Е не съм голяма превърженичка на товаПървоначално написано от britzy
. Ако нищо не стане може и да го направя. Да де с хорургия всичко става... Под "обратими" проблеми имах предвит без хирургия
.
ПП. Бях чела някаде, че носа може да се смали малко ако се маже с лед![]()
![]()
Мен ми звучи като ПЪЛНА ГЛУПОСТ, но случайно някой да е чувал?
![]()
![]()
АБЕ КОЛКО ПЭТИ ДА ПОВТАРЯМ ЧЕ СНИМКИТЕ СА СИ МОИ ТИ МАЛОУМНА ЛИ СИПървоначално написано от FuckingFreak
![]()
Това че изглеждам п0 добре от теб и повечето тук и че имам регистрация в аха..бг НЕ означава Че съм откраднала снимки!
Относно модераторите..ако 0ще незнаеш в м0мента съм с БАН ... н0 както виждаш мога да пиша :P
Като не вярваш провери в Бан списъка да видиш . И 1000 пъти казах Че Бан на моя IP Не може Не м0же да сложат!! винаги ще мога да се регистрирам пак ! Ще седя и пиша в тъпия ви ф0рум к0лкото си искам!!
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
+Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
![]()
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
и последно не разбрах коя е грозна смирноф или пинкпантер?
И още нещо: Престанете вече да пишете спамове на темата. Особено snekity94. НЯМА ЛИ МОДЕРАТОР!!!Първоначално написано от snekity94
![]()
Колко си повърхностна... ... просто.. няма какво друго да кажа...Първоначално написано от snekity94
ПП. Изглеждам по-добре от теб![]()
![]()
![]()
Абе вярно ,къде ни изчезнаха днеска модовете?!
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
Първоначално написано от ri41
И двете
Пука ли ти? Остави кифлето да се радва...
Пусни Снимка де като мн0го знаеш..аз вече съм пускала!Първоначално написано от XxNymphetaminexX
Аз Изглеждам п0 добре..не ти!
И двете са гр0зниПървоначално написано от ri41
![]()
н0 пред смирноф.. дори другата изглежда хубава![]()
Ъм.. като не си ме виждала как знаеш ,че изглеждаш по-добре.. и между "по" и "добре" има тиренце : ))Първоначално написано от snekity94
Кифла...![]()
Извинявам, че спамя...
Снекиту, моля те, пиши по темата! Спорове от този сорт трябва да бъдат в някоя друга тема! Много извинявай, ама всички теми вече са пълни със спорове! И няма значение коя от коя е по-красива, важното е да сме приятелски настроени! Ето, аз не те обвинявам, просто те моля приятелски!![]()
Всичко това се отнася и за всички останали, които се отклоняват от темата на... ъъ.. темата!![]()
Не, не се мисля за красива, но гледам да не го показвам. Все пак правя каквото мога.
Слушай са мърло![]()
Ти, форумен трол, можеш СВОБОДНО да си пишеш колкото искаш за мен. Хич не се вълнувам от мнението на пикла с фейк профил, която освен, че си показва покъртителната простотия във форума, смее да ми говори по такъв начин. Ама да кажеш и че съм най - грозната на света, найш ли през къде ми е. Ти, подчовеко, никога няма да успееш да ме обидиш по какъвто и да е начин, просто защото за мен ти си един трол без живот, който краде снимки, има баси самочувствието и си мисли, че ме засяга с бездарните си и нагли изказвания![]()
Е, споко, можеш да си говориш колкото си искаш. Аз просто ще ти се сме, МЪРЛО неграмотна!![]()
P.S Съжалявам за спама и обидите, ама не се сдържах![]()
snekity94 Да умреш ей балъъъъъъъъъъъъък, хой се застреляй някъде и си улесни живота просто беее
P.S Съжалявам, че изгрубях толкова, ама си го заслужава
Дам.
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Ще отговоря като повечето, мисля се..да, но има къде, къде по-красиви.![]()
Мне, не се мисля за грозна, но не и за красива
Наистина си го заслужи !
иначе-да,за пореден път,смятам се за хубава
Да, дори понякога много се харесвам.![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!