.

Виж резултатите на анкетата: Как се оценяваш?

Гласували
222. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Красива съм!

87 39,19%
  • Може и по-добре.

102 45,95%
  • Не много.

33 14,86%
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 189
    Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Да
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Фен Аватара на shupishup
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от snekity94
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    и последно не разбрах коя е грозна смирноф или пинкпантер?
    И двете са гр0зни
    н0 пред смирноф.. дори другата изглежда хубава
    Ахх, колко мизерно .. Сигурна съм че си на 12-13, крадеш снимки, както вече стана ясно, и яко си избиваш комплексите тук. Не искам да спираш да пишеш-лично на мен ми е супер забавно да ти чета неграмотните коментари
    и за да не е спам, пак ще кажа, че се харесвам

Да! Трябва ти да се харесваш, за да те харесват другите ;]

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Честно казано-Не.

Не се мисля за красавица, защото може и по - добре.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Честно казано-Не.
    Ти си лудаааа

и аз не се харесвам .

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Честно казано-Не.
    Ти си лудаааа
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Град
    Las Vegas
    ами...не много
    Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Виждала съм и по-красиви от мен. Иначе е на моменти. Не се впрягам толкова във външния вид. Не плаша хората, значи е поносимо.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Mм да... така се получава много често- хубавите хора (kато billytalent, защото тя според мен е мн хубаво момиче) обикновено се подценяват и нямат достатъчно cамочувствие, а едно 80% заявиха, че се смятат за много хубави, но някои са си грозноватички даже

Повече от фен Аватара на Greshka
    Да мисля се, но винаги може и по-добре

Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    Слушай са мърло
    Ти, форумен трол, можеш СВОБОДНО да си пишеш колкото искаш за мен. Хич не се вълнувам от мнението на пикла с фейк профил, която освен, че си показва покъртителната простотия във форума, смее да ми говори по такъв начин. Ама да кажеш и че съм най - грозната на света, найш ли през къде ми е. Ти, подчовеко, никога няма да успееш да ме обидиш по какъвто и да е начин, просто защото за мен ти си един трол без живот, който краде снимки, има баси самочувствието и си мисли, че ме засяга с бездарните си и нагли изказвания
    Е, споко, можеш да си говориш колкото си искаш. Аз просто ще ти се сме, МЪРЛО неграмотна!

P.S Съжалявам за спама и обидите, ама не се сдържах

snekity94 Да умреш ей балъъъъъъъъъъъъък, хой се застреляй някъде и си улесни живота просто беее

P.S Съжалявам, че изгрубях толкова, ама си го заслужава
    Стига де! Големи злоби сте, начи! Айде по темата!

ПТ вече писах :P

therichbitch да не намекваш, че съм грозна ?? шегувам се .. иначе не спирайте да се карате само ме разсмивате
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Мдам.Ако ти не се харесваш няма как другите да те харесат.
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Извинявам се за последвалите глупости , но темата ме подтикна.
    На кратко да отговоря - може и по-добре.

Имам проблем със себе си , като малка само ме ядяха за някои неща. Като се сетя, че пак съм качила кг, ужас.

Пак диети , пак ужас.

Не мога да се възприема леко пълна, въпреки че съм така много време. Майка ми при удобен момент ме нарича пухче и ме подтиква да отслабна някакси . И ето защо имам комплекс за килограмите от 2-3ти клас, защото тя , и суетната ми приятелка тогава + нейните родители ми промиха мозъка . Бях си съвсем нормално изглеждащо дете, не два кокала .
    Резултата е на лице - купувам си само по-малки дрехи , не се приемам такава, майка ми не ме приема.
    Не се тъпча като прасе, движа се .
    Има ли желание де - има и начин , но на мен вече ми писна .

Като малка ми се подиграваха и за големият ми нос . И аз много се стягах, защото това е отличително за семейството ми .

Подиграваха ми се и за пилешките гърди ( деформация на гръдния кош) , ама като направих големите цици си свиха перките.

С повечето неща се справих, но още ми е трудно да приема, че не ми е по силите да поддържам идеално тегло .

А, мамка му , тук всички които пускате снимки сте пълните красавици , още повече се депресирам по темата.

И все пак , щом вчера ми подариха 5 млади господа букети по случай 8ми март значи не съм толкова зле.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    София
    ама като направих големите цици си свиха перките.
    С КОЛКО кубика силикон си?
    Майка ти не е в ред,толко да ти опява за килата..
    2-3кг.не са НИЩО.
    аЗ съм свалила 20+кг..
    Спри да се комплексираш,до колко съм те виждала на снимка,си слаба.
    А и сега НЕ са на мода грозните клечки..такива,които няма какво да пипнеш по тях..НА такива а3 им викам анорексички.

Права си за килограмите.. и мъжете не ги харесват ... колкото и да съм питала всеки е на мнение,че искам "да има къде да пипне/щипне" смисъл не чист кокал ,ами малко месо..

Аз примерно няма да имам против да сваля още 2-3 кг,но и така си се харесвам супер мн ... смисъл няма от както да се оплаквам.. харесвам си лицето..тялото.. бюста ми е бая доволен... няма от какво да се оплача..
    Само тея 2-3кг .. ама и с тях и без тях няма голяма разлика .. : ))

ПП. Мисля,че силикона е мн грозен.. де да знам.. колкото и да нямаш/.. все пак това ти е дадено и трябва да се уважаваш и харесваш.. едното за сметка на другото.. и да не говорим колко е опасно,защото не всеки организъм приема имплантите.. де да знам.. Тъпо е ...

ама като направих големите цици си свиха перките
    Бюста не е толкова важен,освен ако не търсиш само секс.. ако някое момче те харесва/обича , няма да е така само заради циците .. големи или малки ти си си ти ...
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    ама като направих големите цици си свиха перките.
    С КОЛКО кубика силикон си?
    Майка ти не е в ред,толко да ти опява за килата..
    2-3кг.не са НИЩО.
    аЗ съм свалила 20+кг..
    Спри да се комплексираш,до колко съм те виждала на снимка,си слаба.
    А и сега НЕ са на мода грозните клечки..такива,които няма какво да пипнеш по тях..НА такива а3 им викам анорексички.
    Нееее, не съм със силикон , порастнаха ми някакви , не се оплаквам . Имам по средата една кост , на това му се казва пилешки гърди . Мислех да я махам оперативно след 18 , но вече не се личи от бюста ми . Като бях 2-3-4-5 ти клас ме гавреха за нея, но после ми порастнаха гърди и сега е окей.

А майка ми вътрешно умира от кеф, че съм по-едра от нея и даже сигурно със закуските в леглото иска да кача още.
    Има едно нещо у мен, което комплексира майка ми, това и със специалист сме го коментирали, заради това , въпреки , че ми казва, че съм пълна , е доволна от факта.
    Даже не съм сигурна дали изцяло съзнателно не е цялата работа .
    И после ми повтаря - ама неее, не си дебела, не им се връзвай и т.н.

Иначе , 20кг. - евалата . Аз веднъж свалих 8 , но на село бързо си ги върнах .

Не съм толкова слаба колкото изглеждам на снимките + облечена в черно.
    Иначе, мерси за съпорта, ама е факт, че по темата имам нещо като травма и чак на скоро започнах да работя по нея.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от XxNymphetaminexX
    Права си за килограмите.. и мъжете не ги харесват ... колкото и да съм питала всеки е на мнение,че искам "да има къде да пипне/щипне" смисъл не чист кокал ,ами малко месо..

Аз примерно няма да имам против да сваля още 2-3 кг,но и така си се харесвам супер мн ... смисъл няма от както да се оплаквам.. харесвам си лицето..тялото.. бюста ми е бая доволен... няма от какво да се оплача..
    Само тея 2-3кг .. ама и с тях и без тях няма голяма разлика .. : ))

ПП. Мисля,че силикона е мн грозен.. де да знам.. колкото и да нямаш/.. все пак това ти е дадено и трябва да се уважаваш и харесваш.. едното за сметка на другото.. и да не говорим колко е опасно,защото не всеки организъм приема имплантите.. де да знам.. Тъпо е ...

ама като направих големите цици си свиха перките
    Бюста не е толкова важен,освен ако не търсиш само секс.. ако някое момче те харесва/обича , няма да е така само заради циците .. големи или малки ти си си ти ...
    Явно не съм се изразила правилно , гърдите ми скриват деформация която имах . Родителите на една приятелка ми се подиграваха, баща й беше лекар, и накрая нашите ме заведоха в една спец. клиника и трябваше да нося една гадост, която беше голямо парче метал + пластмаса, като колан всичко, което да ми стяга гръдният кош за да не расте . Бях в 5ти клас тогава . Но след като ми порастна бюст, при това хубав , темата приключи .

Не ми е за мъжете , критика от тях не съм получавала, не съм се чувствала нехаресвана, но пък такава съм получавала от жени . И тъй като майка ми ми е натяквала за кг , заради това се стягам много когато някое момиче ме критикува.
    Даже съм се чувствала дискриминирана заради това, че имам по-големи бедра и разни други меса.

Но ми писна постоянно да правя нещо по въпроса , спортувам си( ако може да се нарече така ходенето на танци ) , храня се нормално, писна ми да си променям режима.

Далеч съм от идеята - искам всички да ми казват , че съм перфектна, защото аз съм такава .Така де, знам, че не съм.

Това е едно от малкото неща които да ме комплексират - теглото .
    Другото пак е свързано с това защо не се чувствам приета , но е вдруга насока .

Извинявам се много , че ви заливам темата с комплексите си , но почти не споделям това, а сега се почувствах по-спокойна да го направя.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    София
    Nomnomnom,мен в училище преди години ме наричаха какли не,заради фигурата ми,ама а3 зех,че смъкнах 20кг и натрих носовете на всички.
    Защото послe ,взеха,че зяпнаха до земята и ме гледаха като лапаха мухи А кльощавите грозни кучки ме гледаха и се пръскаха от яд,защото бях почти на техните кила,много бях отслабнала..но за разлика от тях имам хубаво дупе,огромни цици и съм красива,със естествено зелени очи,косата ми е буйна,гъста и дълга,и расте със светкавична скорост.После сички тия се опитваха да се сприятелят с мен,но а3 ги разигравах на малкото си пръстче.

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom

Това е едно от малкото неща които да ме комплексират - теглото .
    Другото пак е свързано с това защо не се чувствам приета , но е вдруга насока .

Извинявам се много , че ви заливам темата с комплексите си , но почти не споделям това, а сега се почувствах по-спокойна да го направя.
    Виждали сме ти снимки.. лично аз не съм на мнение ,че имаш проблеми с теглото ,.. Супер си си.. нямаш нужда да си торба с кокали.. освен това си красива и като външност... доста хора не се харесват ... ам .. мисля,че трябва да се научиш да се харесваш ... няма смисъл от комплекси...

Преди и аз се притеснявах.. смиъл.. мислех си,че имам проблеми с теглото.. не се харесвах... бях супер тиха и затворена... не знам на какво се дължи ,но с годините коренно се промених.. абе.. просто се харесвай! Хубава си! Няма от какво да се притесняваш... и няма лошо,че "заличаш темата с ..." Нали за това сме тук - да помагаме...
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Nomnomnom,мен в училище преди години ме наричаха какли не,заради фигурата ми,ама а3 зех,че смъкнах 20кг и натрих носовете на всички.
    Защото послe ,взеха,че зяпнаха до земята и ме гледаха като лапаха мухи А кльощавите грозни кучки ме гледаха и се пръскаха от яд,защото бях почти на техните кила,много бях отслабнала..но за разлика от тях имам хубаво дупе,огромни цици и съм красива,със естествено зелени очи,косата ми е буйна,гъста и дълга,и расте със светкавична скорост.После сички тия се опитваха да се сприятелят с мен,но а3 ги разигравах на малкото си пръстче.
    Радвам се за теб 20кг е много , както казах , железна воля имаш.
    Дано развоя на нещата да те е удовлетворил.

Мен ще ме удовлетвори това майка ми да ме приеме най-накрая , не само за килограмите . Имам ли това - вече няма да ми пука .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Благодаря ви много за тази подкрепа , следващият път ще си купя 28 номер дънки без да ми пука, че майка ми ще си побере и двата крака там.
    Хубаво е да знаеш, че е имало хора, които са се чувствали като теб и са го превъзмогнали , не се чувстваш сам .
    Благодаря много отново.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Благодаря ви много за тази подкрепа , следващият път ще си купя 28 номер дънки без да ми пука, че майка ми ще си побере и двата крака там.
    Хубаво е да знаеш, че е имало хора, които са се чувствали като теб и са го превъзмогнали , не се чувстваш сам .
    Благодаря много отново.
    Няма защо ... иначе и аз нося 26-7 номер дънки по принцип ,ама си се харесвам.. тии.. колко си висока../. защото като ти гледах снимките изглеждаш бая високичка и може би до някъде се компенсира ..

Де да знам.. на нас ни харесваш..мисля,че е крайно време да започнеш и самата ти да се харесваш и да не ти пука от нш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си