- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мислите ли се за красива?
Ограниченоо... /скука,скука,скука,скука.../Първоначално написано от Nakadah
И кой ще прецени коя е хубава и коя не? ;д Ти ли? ;дд ... Всеки мъж/жена имат различен вкус и различно виждане.. няма някой.който да се харесва на всички.. красивия за един е супер грозен за друг.
Примерно някой си падат по тъпи п**ки тип чалгастар,в които няма и грам естествено.За други въпросните са някакви грозни,пластмасови нещастни подобия на жени.Някои си падат по жени металистки/готички .. други се плашат... Всеки има вкус .. и всеки има някаква красота в себе си. И каквото и да изтъкнеш не можеш да ме убедиш в противното.Всеки има ,свой чар и красота... (освен ако не е изроден,но за това няма да говорим - гадно е)
Да цитирам един предполагам мн познат филм " Боклука за една,е съкровище за друга" // беше казано в др. смисъл,но пак става да се използва ;дд//
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
Всички подклаждащи,участващи в спора потребители сте си баш тролове.Троловете са с Хейтърските мнения и злобата и всичко останало.Чудно е как защитаващите чистотата на темата отделиха толкова коментари по адрес на Снекиту94.Признайте си,дразни Ви иначе нямаше да се занимавате и Ви пука,защото й отговаряте.
Напротив, в думите му има доста смисъл. Най-грозноватите момичета които познавам се мислят за принцеси, което ги кара да изглеждат още по-отблъскващи. Хубавите момичета са по-скромни по принцип, но има и доста хубави момичета със самочувствие, понякога даже твърде високо.Първоначално написано от XxNymphetaminexX
Те хората са казали "Скромноста краси човека".
А, има и още нещо. Много често душевносто състояние оказва влияние на физическото излъчване. Някой хора с правилна преценка долавят, че еди кой си, въпреки външноста си, не е стока и в очите им този човек моментално започва да изглежда непривлекателен.
Ъм.. въобще прочете ли ми мнението надолу? Това,че за теб една е грозна,не значи ,че за друг не е супер красива...
Примерно.. според мен и моя ,приятелката на брат ми е супер грозна и противна.. а брат ми е мегавлюбен в нея... и майка мисли,че е хубава,а най-добрия ми приятел казва,че е грозна...а пък една колежка също мисли,че тя е хубава...
Шанс..
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
стаам... ;dd
Мнението На Тъпанар кат0 теб Не г0 е Искал НикойПървоначално написано от Nakadah
айде Изчезвай от темата за м0мичета
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
Опитвам се да изглеждам самоуверена, но както всяко момиче постоянно си намирам недостатъци. Иначе като цяло се харесвам.
Айде млъквай вече,лапе малко.. повръща ми се от тебе! Не ти разбирам комплексарската логика да спамиш темите.. като не ти изнася се махай ... Е*а ти ненормалната женскаПървоначално написано от snekity94
![]()
ПТ. Харесвам се...
smiirnoff-Наистина си грозна. (съжелявам, казвам каквото мисля) И стига си нареждала като селска каруцарка! Ако наистина не си се засегнала от думите на Снекиту, нямаше да я нареждаш така! Засегнала си се, и то много.))) (и моля те махни си снимката, немога да я гледам)
По темата: На моменти, зависи от настроението ми. Казват ми,че съм красива, но аз им отговарям,че лъжат.Или пък като ми го кажат отговарям знам. ;д На моменти...........
Незабравима,тя ли нарежда???Ами я ви снекиту как сипва.Ебахти необективните хора ,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти,да не си по-хубава как ще кажеш коя е хубава и коя грозна??КОя по дяволите си ти?!!!!!
ПТ-харесвам се
Точно казано.Първоначално написано от snekity94
Има и възможност да наричаш някого грозен само защото не ти харесва характерно,което не го прави 100% грозен,можеш да не харесваш някоя,защото гаджетот ти я заглежда,което не я прави 100% грозна.
Сумати влияния има дето биха ни накарали да кажем на някого,че е грозен като изключин действително външността й
Простотията почивен ден няма!
Махнете тая тема ,че е адски тъпа и беполезна...
Вие наистина в ред ли сте? Авторката на тема с всичкия ли си е , аз да я питам '' Ти тъпа ли си , или да? '' ................................
Кой е човека дето определя кой е красив , или кой е грозен ?
Поне 50 % от момичетата казват ,че не се харесват , за да си изпросят комплимент от сорта 'Абе , глупости! Много си хубава даже'' За какво си говорим изобщо ?![]()
Глупостите Ви...като седите седите ,че като ви стане тъпо и пускате нова тема.... нямам думи!!
И дай боже модераторите да я затворят тая тема ,че все Ентелигенти в нея!
Дайте и друга тема направете ''Смятате ли се за умни , известни ,секси и т.н. ..... ''
Нямам думи!
Божееееее прибери си версиите много ти се моля!!
Внимавай как ми пишеш бее смешно аз няма да се изнеса 0т форума...Тук съм да ви нареждам какт0 заслужаватеПървоначално написано от XxNymphetaminexX
![]()
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
Eто тфа е мнението :dПървоначално написано от n3zabrawiimaa
времее Беше да и г0 Напише Няк0й
![]()
Позволи да сложа част от коментара ти в подписа си ..![]()
![]()
Първоначално написано от snekity94
Абее всеки си има мнение.Не знам за ква красавица се имаш,обаче в мойте и не само в мойте ОЧИ си грозна,ако тва изобщо си ти де.Имаш бахти самочувствието.. човек..спри да се заяждаш с хората от форума.Много си зле честно![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Може би тролът е... chemist9009? *мистериозен поглед*
Няма спам: Не се мисля за красива.
Тролът със сигурност е някое момче,което пише всякакви простотии,само,за да ви дразни и тества и успява.Мен лично ме кефи как със съвсем клиширани изрази ви се заяжда и вие му се хващатеПървоначално написано от WaterLilly
![]()
Според мен е Наско![]()
![]()
лелеее вярно НаскоКаулитзПървоначално написано от britzy
![]()
![]()
![]()
Значи вижте логиката ми...
xxKifla или както се пишеше оная беше буквално едно към едно с тая. Същото държание, същите фрази, същия метод на провокация. Значи вероятно са един и същ трол.
А кифлата твърдеше, че от форума само химика има нейна снимка и казваше, че не би я показал никога. Също така, кифлата твърдеше и че разбира от химия и действително беше писала неща по химия в някои теми.
=> Химика е тролът! Шокиращи разкрития!![]()
Не че нещо ама...chemist не е тролътнито кифлата..и Снекиту не е мъж...доста запозната съм ...
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.