- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мислите ли се за красива?
В крайна сметка, да мисля се![]()
ако аз не се харесвам ,няма как другите да ме харесат![]()
ла-ла-ла
що да внимавам как ти пиша.. ? К'во ш ми напавиш .. ш дойдеш да ме набиеш??Първоначално написано от snekity94
![]()
![]()
ПТ.. пълен нарцис съм...
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
Срещала съм Кифлата в ф0рума.. и наистина разбира 0т хиимяПървоначално написано от WaterLilly
НО аз нямам и понятие от химиянито съм кифлата н0 нем0га да я обиждам Защото Ми е Помагала с домашните няк0лко пъти и наистина си разбира.
но..Как измислихте тфа пр0стоо незнам![]()
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
Хората, които се мислят за красиви, не са реалисти.![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Първоначално написано от neeDaBosS
![]()
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
Какво точно пише в статията в Космо, че ми стана интересно?Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Винаги съм мислела, че човек не може да даде обективно мнение за себе си![]()
Не знам, ама вие сте злетата, в случая, самият факт,че обръщате такова внимание говори повече.![]()
И да, мисля се за симпатична, ако не красива.![]()
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
За светлината не знам, но попринцип когато една жена е в овулация се чуства по-красива, и аз съм се усещала, че е така. А преди да ми дойде се чуствам грозна, коремът ми е подут и ми излизат пъпчици, е как се чувствам красиваПървоначално написано от nomatterwho
![]()
Иначе се имам за средна работа. Не мисля, че съм много грозна, имам си самочувствие, но не се притеснявам да призная, че някое момиче е по-красиво от мен и не й завиждам, ами й се радвам.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
на мен все ми казват,че съм сладка,но аз честно казано никога не съм се възгордявала с това,просто съм си такава.Не се мисля за красива,може би сладка :P
Допреди известно време направо се мразех. Вече съм се приела, на моменти дори си казвам, че съм доста прилична, но винаги съм адски несигурна. Огромен комплекс ми е останало теглото, откогато бях 55кг. Сега и на 40, отново не се харесвам. Просто в тялото какво и да правя все не оставам доволна. Перфекционизма не е много хубаво нещо...
То няма как да се чувстваш красива като си сгърчена от болки в първия ден от цикъла ти.На мен по време на цикъл ми се надуват гърдите.
След купон се чувствам доста добре,защото много бързо заспивам и съм свежарка.
Що за глупост?!Първоначално написано от sladkish_14
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Ми дай всички да се мислим за грозни и да гледаме в земята,с никакво самочувствие?Първоначално написано от mrazqkindergarten
Аз си се обичам,но си имам и грозните дни,в които избягвам огледалото.![]()
"Но красотата, истинската красота свършва там, където започва интелигентността. Интелектът сам по себе си е вече едно допълнение и затова нарушава хармонията на всяко лице."
хайде тогава всички да бъдем комплексирани реалистиПървоначално написано от sladkish_14
![]()
Дориан Грей , Оскар УайлдПървоначално написано от djipsito
![]()
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
Сладкишът се окъка![]()
![]()
ПТ-за пореден път-да,мисля се
ехх, че си стриктна никога не спамишПървоначално написано от britzy
![]()
не съм кой знае каква красавица но пък си се харесвам !!
нeThanks God...
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^