- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ето как се свалят момичета
Ти само това правиш... да знаеш че нямам търпение да ти пиша ЛСПървоначално написано от ScarletBite
Съгласна =))Първоначално написано от ScarletBite
Как ме свали моят:
1. Запознахме се в една игра. Аз си мислех, че е момиче и на шега почнах да Я свалям...
2. 1 час по-късно той ме усведоми, че е мъжко.
3. Настоява ми половин час за msn, дадох му. Че и снимка ми прати. Пълна противоположност на момчетата, с които се забивам обикновено.
4. 2 седмици ме преследва в играта(даже нацията си смени заради мен). Аз само го гледам и се чудя нормален ли е(да отбележа, нямаше такива "обичам та, не моа без теб" и т.н, просто ВИНАГИ беше наоколо)
5. Някъде на 10-я ден ме нави за видео разговор. В един момент забихме към обрязване(не знам що). И той като изцепи "миииии, аз не знам дали съм или не..." Аз: "Е, трябва да го видя, за да ти кажа -.-" Той се изправи и![]()
6. Постепенно осъзнах, че толкова често си говорим, че се чувствам страхотно с него...казвам му неща, които никой не знае...
7. След около 3 седмици, той ме предизвика, че не ми стиска да му предложа брак...говореше за в действителност(още не се бяхме срещнали). Аз обаче се изтъпаних пред него в играта(аватарът ми пада на колене като сяда) и му предложих. Той взе, че каза "да" вместо да се разсмееИ като осъзнах колко щаства ме направи това...
8. 6 месеца по-късно...избираме къща и говорим за деца![]()
Schneeflocke, на ква възраст сте, ако не е тайна?
Welcome to the Jungle...
Какво да ти кажа, аз съм хващал гадже от чата на abv, на втората седмица се нави за кафенце, начесахме си крастата няколко пъти и кой от къде. Но вече се хвърлихме в друга тема
Аз съм на 22, той скоро навърши 30Първоначално написано от DarkTemplar
И двамата сме луди gamer-и
![]()
Ами браво. Като гледам и сте хора с минимално количество предразсъдъци, което също е ценно.Първоначално написано от Schneeflocke
Welcome to the Jungle...
Не съм се мъчил да те затапвам, само ти показах твоя начин на "изразяване" на мнение. Ясно е, че има и някои грешни неща като това с парфюма, но това не значи, че всички момчета са балъци или тем подобни. А пък това с вафлата не се има предвид буквално, ами че да направиш нещо спонтанно за момичето е хубаво, не говорим за вафли и дъвки. Съветите за свалки на теб може да са тъпи, но всеки трябва да почне от някъде. А пък това да бъдеш себе си не винаги има плюсове, особено ако си неопитен. Да кажем, че си момче и отидеш да сваляш момиче, но забравиш ума и дума? А ако знаеш какво да кажеш, за да стане разговора и как да предразположиш момичето си е съвсем друго нещо. От там нататък вече разговора си е естествен.. Колкото и да ми се стряскаш и да ме питаш "разбираш ли?" (не аз съм малоумен, не разбирам) не можеш да ме обориш, но все пак мерси за аргументацията.Първоначално написано от ScarletBite
МОМЧЕ
Той повече от мен -.-Първоначално написано от DarkTemplar
Както и да, мисълта ми беше....
К'во спонтанно има в т'ва да й купиш вафла... Като цяло, дребни подаръчета при свалка са....освен ако ви е "тема"(като пича с близалките), си е чиста глупост. И тя не каза, всички са балъци. Но тези, които следват подобни "указания" - определено...
Прочетох някои от нещата и честно казано и на мен ми се видяха глуповати. Обаче в някои случаи (особено при по-млади и неопитни девойки) може и да работят. Затова няма да ги отричам, а ще кажа, че зависи от усета и начина на действие - т.е. подходящото действие в подходящия момент.
Няма универсален наръчник за свалки, дори Барни Стинсън не би се осмелил да напише такъв.
Welcome to the Jungle...
пф ..
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
АааАААахахх, ScarletBite pwnd you all, biatchezВсичките й обосновки по темата вАжат.
Съветите ни стаат и туй то. Не ги отричам напълно, защото ако се подходи с разбиране, даже от такива съвети може да се направи нещо ефектно. Но ако някой ги попие, без да ги осмисли и ги прави "шаблонно", както каза Scarlet, е тогава вече си е супер смешно и всяко момиче би го усетило. Поне аз усещам престореното поведение и не ми допада.
Всичко зависи от човека, но най-вече естественото поведение печели всякакви точкиОбичам естествените, уверени в себе си хора, които действат спокойно както намерят за добре. С такива, дори да не се получи, поне не са ми смешни после, защото са намерили перо с което да ме погалят, щото са решили че е готино (има го по филмите) или други шаблонни неща
![]()
пп1. Най-хубавите и запомнящи се комплименти са СТРАННИТЕ, а не клишетата.
пп2. Vratovrazka.bg е добър сайт, ако ще четете съвети....
цък, цък, цък, цък, цък, цък, но пак не им се доверявайте на сляпо, защото в живота няма формули.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Прочетох малко. Пълни глупости. Такоа нещо и моят извратен ум не може да сътвори, бе.
Девствеността е гарантирана.
Temet Nosce
벨야카
При всички случаи става въпрос за това как искам да й го набия, че да изчезне. Понякога директността е по-добра от увъртането. Постепенно.. зависи. Много добре трябва да знае какви са ми намеренията и какво й мисла. Какво ше се цигана с увъртания. Погледи, двусмислени намеци, две-три излизания, няколко директни лафа, както и докосване и забелязване не на цялостната красота, а както ти казваш отделни части като кръстове ланци, обувки или прическа, тук там някоя критика да не се помисли за Мерилин Монро и легло. Кво...? Като зададеш един темп в началото е много трудно да промениш цялостното отношение. А авторът въобще не знае за какво говори.Първоначално написано от miminko
Temet Nosce
벨야카
А, не. Ти си една от малкоъо умни и стъпили на земята блондинки.Първоначално написано от miminko
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Нали знаеш кой измисля вицовете за блондинки? Брюнетките, в дългите самотни нощи......Първоначално написано от SexyBitch
+1. Омръзнало ми е от леки жени.Първоначално написано от miminko
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Ей ако не е miminko да ми удари едно рамо, аз вече се отказах да споря с тарикати и играчи
Те само се мислят за такиваПървоначално написано от straus
Нали сме във форум все пак.
МОМЧЕ
Как става тва да я харесаш наистина от първата среща? Обикновено тва е една тръпка, която се появява от време на време и бързо се отмива. И това съм го правил, което ти обясняваш, и може и на момиче да не съм попаднал, ама нищо не стана, а в началото ми беше навита. Трябва да си нагъл, иначе мекия. Само като се сета, че тва ми го обяснява жена, която е държала мъжа си на сухо 2 години, без дори да си била девствена. Няма какво да говорим.Първоначално написано от miminko
Тия двамата над мен, ако имат нещо да ми казват, да казват. Най-мраза да се обръщат към мен непряко и в множествено число.
Temet Nosce
벨야카
Аз на теб няма какво да ти казвам, освен че правописа ти и от на селянин е по-зле.Първоначално написано от umri
МОМЧЕ
Първоначално написано от straus
вадим си чудото и й го давам да го смуче .. и тека ..![]()
straus e пичКато цяло го е написал окей, обаче някои дребни неща са абсурдни - хубави очи (как не, имам най-обикновени супер тъмни, почти черни очи), да ми купува вафли и дъвки (да не съм на 5?!)...
Иначе това за парфюма, да ме целува по вратлето, да не ми налита преди да е поне 90% сигурен, че аз искам да ми налети и т.н.. са верни. Обаче истинските неща не стават по съвети.
За кой път обяснявам бе момиче, не съм го писал аз, копирах го някъде, даже сега не си спомням от къде. И за тия вафли дето всички ми ги напомниха и на мен ми звучи тъпо, разберете това е пример, на мястото на вафлата сложете едно цвете, на мястото на хубавите очи сложи хубави обеци, хубав пръстен и т.н. каквото и да си хареса човек по мацката и да направи комплимент, това са +5 точки.
@umri
Очевидно и останалите те знаят какви ги пишеш, какво друго да ти кажа?Justify написа:
коментарите на "umri" са си фолклор във форума
Каквото имах да казвам, го казах. Пожелавам ви късмет с момичетата.
Temet Nosce
벨야카
Първоначално написано от straus
каза ли и го ;d колкото до темата много яко е написано но вече трябва да си голям късметлия да уцелиш момиче което да те оцени не само по външност но и да се опита да те разгледа "отвътре" ,защото аз се държа така със всяко момиче но не става ,за това по добре пускайте се по течението и правете нещата от темата ако сте сигурни че си струва защото повечето от нежния пол незаслужават такова красиво отношение ... ;]
===============
Snoop Dogg - Wet (dance) поздрав за създателя на темата ии естестветно за всички момичета за които си заслужава да направиш всичко описано ;p ;]