.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 77
    Hayden, не се заяждам, ама външния вид също е важен за да те харесат. Малко по-мъжествен вид и няма да имаш равен с тия очички.
    Ама причесчицата е зле.
    Също по-добре не си оформяй веждите, ами максимум ги чисти, хаха.

Предполагам ти си на снимката.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Момичетата най-лесно се свалят от торентен тракер ве бот!
    Какво казал Батман на Робин, преди да влязат в колата?

-Влизай в колата, Робин!

Повече от фен Аватара на Hayden
    Град
    В облаците
    jghgh .... ти просто ме уби с коментара си ,правa си аз съм на тая снимка само че преди 1 година и нещо ;d колкото до външния ми вид момичетата не са се оплакали а колкото до веждите не ги скубя щот не ми тряба просто тва че на снимката съм излязал с по осветлено и нежно изглеждащо лице не означава че съм женчо [rofl] ии ми е интересно ти как изглеждаш ? :P качи някоя снимка да те вида разбрах че си на 17 искам те вида :P :P

А древния метод? Бухалка по главата и я мъкнеш за косата в пещерата?

най лесно с хубава кола пред заведението и с пари винаги действа

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от kstanishev
    Wild sexy bitch from Mainatown :P

Цитирай Първоначално написано от SexyBitch
    Доколкото знам, този метод е безотказен

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    >>DjBelev<<

anonymous708973
    Guest
    Колкото и на бъзик да си го написал, си прав. Женските харесваме твърдите мъже. (във всяко отношение )

Повече от фен
    [quote="kstanishev"]

Откъде знаеш ? :P
    Wild sexy bitch from Mainatown :P

Повече от фен
    Е да като не можеш да я свалиш в преносен смисъл, то поне в буквален
    МОМЧЕ

Ами, виждайки какви тъпунгери са си хванали яки гаджета напоследък... друг начин да им вържат не виждам

А и България все още си се слави като една от страните, в които домашното насилие остава безнаказано.

Иначе аз си имам други начини, но то си е индивидуално вече.

p.s. някой спомена кола... може да пробваш вместо бухалка, със щангата

Жена се сваля с цвете, замхваш веднъш със саксията и втори не ти трябва

Иначе и на кола кълве да

Явно някой е прочел "The Game" и си е написал домашното. Брао пич (y) и аз съм в групичката
    P.S. Long live Neil Strauss

Мега фен Аватара на draid
    Доколкото знам, този метод е безотказен Smile
    По - добре да се целиш в гръбнака, че по главата на доста от "жертвите" няма да засегнеш нищо. Иначе това, че курвите бил иединици ..... Кола за 100 000 + и няколко стотин лева в дискотеката и ела да видиш какво става

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Малелееей... и аз се чудя защо момчетата масово стават все по-големи балъци. Егати съветите, дето си давате...
    Добре си е написано..ПО-добре с внимание и такт, отколкото като некой див селяндурин, облякал манго и напарфюмиран с бруно банани от бафана-бафана. Те краставите жаби (като тебе) надушват негодната стока отдалече и после като се озовеш наебан/а и преебан/а мразиш другия пол аман от тъпи парченца!
    Брао, ако мене някой така ме сваля- ше ме свали

Голям фен Аватара на xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke

Как ме свали моят:
    1. Запознахме се в една игра. Аз си мислех, че е момиче и на шега почнах да Я свалям...
    2. 1 час по-късно той ме усведоми, че е мъжко.
    3. Настоява ми половин час за msn, дадох му. Че и снимка ми прати. Пълна противоположност на момчетата, с които се забивам обикновено.
    4. 2 седмици ме преследва в играта(даже нацията си смени заради мен). Аз само го гледам и се чудя нормален ли е(да отбележа, нямаше такива "обичам та, не моа без теб" и т.н, просто ВИНАГИ беше наоколо)
    5. Някъде на 10-я ден ме нави за видео разговор. В един момент забихме към обрязване(не знам що). И той като изцепи "миииии, аз не знам дали съм или не..." Аз: "Е, трябва да го видя, за да ти кажа -.-" Той се изправи и
    6. Постепенно осъзнах, че толкова често си говорим, че се чувствам страхотно с него...казвам му неща, които никой не знае...
    7. След около 3 седмици, той ме предизвика, че не ми стиска да му предложа брак...говореше за в действителност(още не се бяхме срещнали). Аз обаче се изтъпаних пред него в играта(аватарът ми пада на колене като сяда) и му предложих. Той взе, че каза "да" вместо да се разсмее И като осъзнах колко щаства ме направи това...
    8. 6 месеца по-късно...избираме къща и говорим за деца

Can It All Be So Simple ?

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от Wereger
    Брао, ако мене някой така ме сваля- ше ме свали
    И мен ще ме свали...на пода от смях...

...

Това е мн интересна тема, и винаги ми е било интересно да разбера как виждат мом4етата нещата! попринцип да момичето обича да му се отделя внимание и да бъде глезено, разбира се някои прекаляват с добродушното поведение на момчетата.. в следствие на това момчетата решават 4е е супер лигла и я оставят.. разбира се не винаги, някои момчета просто такива момичета харесват, така наре4ените кифли!
    ДА знам 4е сам моми4е и не е присъщо за мен да го казвам, но факт е че пове4ето моми4ета ако не и вси4ките търсят пичове от фитнеса, с уникално уформени тела и използваши крилатата фраза < аи да се е*ем< доста е повърхностно но момичатата сме странни сащества.. доста тъпи понякога! Слава богу аз намирам за по интересно да турся моми4ета с готини задници и разбира се да не се е купала с фондиутен сутринта!
    мом4ета идеите са изклиу4ително добри, но не си мислете 4е няма да забележи че имате нещо кам нея още при първата ви мила дума!
    момичетата обичат зарибявките.. колкото повече я охажвате толкова по- голям е шанса да ви хареса! гледайте да и привлечете вниманието с нещо интересно, моми4етата харесват мом4ета които ги разсмиват така че използвайте чувството си за хумор на максс! след 2 седмици ще се усети разликата в отношението си кам вас и тогава вие сами можете да прецените какъв ще е отговора на въпроса относно връската ви

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си