- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ето как се свалят момичета
Hayden, не се заяждам, ама външния вид също е важен за да те харесат. Малко по-мъжествен вид и няма да имаш равен с тия очички.
Ама причесчицата е зле.
Също по-добре не си оформяй веждите, ами максимум ги чисти, хаха.
Предполагам ти си на снимката.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Момичетата най-лесно се свалят от торентен тракер ве бот!
Какво казал Батман на Робин, преди да влязат в колата?
-Влизай в колата, Робин!
jghgh .... ти просто ме уби с коментара си ,правa си аз съм на тая снимка само че преди 1 година и нещо ;d колкото до външния ми вид момичетата не са се оплакалиа колкото до веждите не ги скубя щот не ми тряба просто тва че на снимката съм излязал с по осветлено и нежно изглеждащо лице не означава че съм женчо [rofl] ии ми е интересно ти как изглеждаш ? :P качи някоя снимка да те вида разбрах че си на 17 искам те вида :P :P
най лесно с хубава кола пред заведението и с паривинаги действа
Първоначално написано от kstanishev
![]()
![]()
![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Първоначално написано от kstanishev
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
>>DjBelev<<
Колкото и на бъзик да си го написал, си прав. Женските харесваме твърдите мъже.Първоначално написано от kstanishev
(във всяко отношение
)
[quote="kstanishev"]Първоначално написано от SexyBitch
Доколкото знам, този метод е безотказен
Откъде знаеш ?:P
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Е да като не можеш да я свалиш в преносен смисъл, то поне в буквален![]()
МОМЧЕ
Ами, виждайки какви тъпунгери са си хванали яки гаджета напоследък... друг начин да им вържат не виждам
А и България все още си се слави като една от страните, в които домашното насилие остава безнаказано.
Иначе аз си имам други начини, но то си е индивидуално вече.
p.s. някой спомена кола... може да пробваш вместо бухалка, със щангата![]()
Жена се сваля с цвете, замхваш веднъш със саксията и втори не ти трябва
Иначе и на кола кълве да![]()
Явно някой е прочел "The Game" и си е написал домашното. Брао пич (y) и аз съм в групичката
P.S. Long live Neil Strauss
По - добре да се целиш в гръбнака, че по главата на доста от "жертвите" няма да засегнеш нищо. Иначе това, че курвите бил иединици ..... Кола за 100 000 + и няколко стотин лева в дискотеката и ела да видиш какво ставаДоколкото знам, този метод е безотказен Smile![]()
Добре си е написано..ПО-добре с внимание и такт, отколкото като некой див селяндурин, облякал манго и напарфюмиран с бруно банани от бафана-бафана. Те краставите жаби (като тебе) надушват негодната стока отдалече и после като се озовеш наебан/а и преебан/а мразиш другия полПървоначално написано от ScarletBite
аман от тъпи парченца!
Брао, ако мене някой така ме сваля- ше ме свали![]()
Първоначално написано от Schneeflocke
![]()
Can It All Be So Simple ?
И мен ще ме свали...на пода от смях...Първоначално написано от Wereger
![]()
Това е мн интересна тема, и винаги ми е било интересно да разбера как виждат мом4етата нещата!попринцип да момичето обича да му се отделя внимание и да бъде глезено, разбира се някои прекаляват с добродушното поведение на момчетата.. в следствие на това момчетата решават 4е е супер лигла и я оставят.. разбира се не винаги, някои момчета просто такива момичета харесват, така наре4ените кифли!
ДА знам 4е сам моми4е и не е присъщо за мен да го казвам, но факт е че пове4ето моми4ета ако не и вси4ките търсят пичове от фитнеса, с уникално уформени тела и използваши крилатата фраза < аи да се е*ем<доста е повърхностно но момичатата сме странни сащества.. доста тъпи понякога! Слава богу аз намирам за по интересно да турся моми4ета с готини задници и разбира се да не се е купала с фондиутен сутринта!
мом4ета идеите са изклиу4ително добри, но не си мислете 4е няма да забележи че имате нещо кам нея още при първата ви мила дума!
момичетата обичат зарибявките.. колкото повече я охажвате толкова по- голям е шанса да ви хареса!гледайте да и привлечете вниманието с нещо интересно, моми4етата харесват мом4ета които ги разсмиват така че използвайте чувството си за хумор на максс!
след 2 седмици ще се усети разликата в отношението си кам вас и тогава вие сами можете да прецените какъв ще е отговора на въпроса относно връската ви
![]()
![]()
![]()