- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Избор за момчетата
Вие там, умниците, които избират тъпата, само защото е красива, а не умната само защото е грозна, сещали ли сте, че повечето от вас са грозни и тъпи и т.н. Единици са тези, които не са такива.Да не говорим ВИЕ сигурни ли сте, че тя ще избере вас, ако имаше критерии като вашите? Пфуууу
![]()
![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Сексикучко, нали се сещаш, че никой нормален човек няма умишлено да избере грозно момиче?
Баси, само около мен ли е ПЪЛНО със страшно чаровни И умни момичета?
В Пловдив е така,скоро ще се местя да живея там ;дПървоначално написано от PinkPan7her
Ми ако искаш да си с блондинка, дето не знае колко е 2+2 - твой си е избора. Има и умни и чаровни момичета. Никой не е казал, че са често-срещани, но не са и рядкост.Първоначално написано от PinkPan7her
Глей ся, следващите думи ще прозвучат адски надменно и ще накарат повечето от вас да мислят, че съм въздух под налягане, но..Първоначално написано от SexyBitch
На моя фон, умно момиче е нещо, което рядко се среща. Не си мисли, че хората, които смяташ ти за "умни" ще са такива спрямо други хора. Тъйкато е абстрактно понятие, това колко е умен един човек го измерваме на място спрямо собствения си интелект.
С други думи смятам, че съм по умен от множеството момичето, с които се сблъсквам всеки ден.
Единиците момичета, които съм срещал през живота си, да са на моето ниво, съм правил всичко възможно да ги запазя до себе си като приятелки тъйкато ги ценя като хора.
Така че избирам красивата с големи цици и дълги крака, защото и двете са по глупави от мен, тъй или иначе ще ме дразнят и двете, защо в такъв случай да избера по грозната?
Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
SexyBitch, какъв ти е пробемът с русите момичета?Във втора тема вече те виждам да се изказваш лошо за нас. Не е ли грозно да определяш хората според цвета на косата? Това говори лошо за теб и показва недвусмислено колко "секси" си. Бива ли такава злоба и ограниченост?
all day... all night... what the fuck?!
Може би красивата, ако целта ми е секса![]()
--------------------------------------------------------
Кой говори дали тя ще ги избере? Или теб, ако те питам, Johnny Depp като беше на 25 или 25 годишния кльощав съсед с акнето, ти кого ще избереш?Първоначално написано от SexyBitch
Аз ще си ибера красивата. Ако много ме дразни, че е тъпа, ще й дам близалка, за да не говори.
защо питаш нас ? избери сам : )
Разбирам те по-добре, отколкото можеш да си представиш. В доста моменти се налага да сваляш нивото в пъти, за да може да проведете един нормален разговор.Първоначално написано от thefreak
За съжаление в университета попадат доста случайни хора и комерсиални типажи, които са много далеч от науката и интелекта. Самият университет отдавна не е институцията, която е бил (ако въобще някога е бил, особено в българския случай).
И все пак има лъч надежда - но обикновено такива мацки бързо си намират (или вече са си намерили) по някой сериозен. Дето се вика изпуснал си влака.
Welcome to the Jungle...
Добре, де, кой каза, че партньорът трябва да ти е на "нивото"? Има предостатъчно средно интелигентни хора. Айнщайн си е бил щастливо женен и то не за Мари Кюри, както се досещате... То не може да искаш модел на бельо, която готви като професионалист и в свободното си вереме чете Хокингс.... И после се чудиш, ющо си сам събота вечер...Първоначално написано от DarkTemplar
Не с лошо де, просто си обсъждаме с колегата. Ясно, че една жена няма как да е всичко и обикновено самотата е обичайния резултат от високите изисквания. Всичко това си го знаем и сами, просто си говорим по мъжки.![]()
Welcome to the Jungle...
То и аз нямах лошо предвид... Мисълта ми беше, че, като имате огромни изисквания, ще ви се налага да правите големи компромиси... Което не е практично.... аз съм имала 2 сериозни връзки, никой от тях не е(бил) с моя интелект и знания....но никога не ми е пречило... Умът не е най-важното, колкото и на нянои хора да им се иска да звучат дълбоки...Първоначално написано от DarkTemplar
Според мен най-важно е човекът е да добър и да имате някакви общи ценности. И все пак вероятно може да се появи нещо хубавичко (айде може и да е по-скоро чаровно, симпатично), сравнително интелигентно и интересуващо се от малко повече неща (дето се вика и тя да ми е полезна и да ме научи на нещо, не само аз нея) и с относително поносим характер, не звучи чаак толкова фантастично.Първоначално написано от Schneeflocke
Welcome to the Jungle...
1. Да е хубаваПървоначално написано от DarkTemplar
2. Да е умна и да те научи
3. Общи ценности
4. Добър характер
Да вземем мочта връзка, от негова гледна точка:
1. Лесна съм на очите
2. Той МРАЗИ да го поучавам...за каквото и да било...даже като му поправям гршки на английски/немски
3. Той иска къща с градинка, много деца, семейство...мен мислълта за бременност ме ужасява...
4. Аз съм заядлива, хапя за щяло и нещяло, винаги съм права(дори и да греша), като цяло...тежък характер
И, колкото момичета познавам, твоето си е доста нереалистично... Ти все още искаш качествата на перфектната жена, просто не искаш количеството...
В интерес на истината съм готов да прежаля някои от тях. Дразня се когато не ме разбират - и в пряк, и в преносен смисъл. Особено като се старая да се изразявам възможно най-логично, аргументирано и граматически правилно. Дразня се и когато ми губят времето с празни работи.
Сори, ама не разбрах кво значи "лесна съм на очите".![]()
Welcome to the Jungle...
Зависи какво им говориш. И милото не зацепва, както почна да си решавам задачите на глас, ама...за това не си говорим за математика с него. Вяевай ми, знам какво е да искаш да говориш за Oscar Wilde с накого, а те само като име го знаят. Или да се изненадат, че Ромео успя да оправи Жулиета. Или че Фауст е мръсник. Ама...не може всичко...Първоначално написано от DarkTemplar
Почнах да пиша тук, понеже се хванах, че забравям българския... Лесна на очите = easy on the eyes = хубава, приятно е да я гледаш и т.н.Добре е, че поне изреченията ми не са с немска конструкция @_@
Ъъъъм да си чувала някой да говори за тъпи брюнетки? Така се казва "Тъпа като блондинка". Има единици, които не са малоумни, ама са единици. Прекарвала ли си 2 седмици в хоте ПЪЛЕН САМО И ЕДИНСТВЕНО с блондинки ???Първоначално написано от ScarletBite
И кво има общо "сексито" ?? Да си чувала за "никнейм" ???
![]()
Едни от най-начетените, ерудирани жени, които познавам (изключвам себе си), са с руси коси.Първоначално написано от SexyBitch
Познавам и доста брюнетки, които са изключително, ама изключително, прости.
Нищо не зависи от цвета на косата. Твой проблем е, че си избрала да робуваш на предразсъдъци, "дива, секси", пловдивска кучко.![]()
all day... all night... what the fuck?!