- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Избор за момчетата
Не робувам на предразсъдъци. Аз просто изразявам мнението си. А то е :Първоначално написано от ScarletBite
Отидох на Златни пясъци с мъжо. Имаше някво преселение на блондинки, Бог знае защо бяха окупирали хотела. Цяла нощ не можах да спя, в съседните стаи си правеха оргии и крещяха. При тези обстоятелства в 3 часа през ноща сменихме хотелаНе издържах и 20 часа с тези...Та искам да ти кажа, че ми е все тая дали ти си умна блондинка-една от малкото си.
![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Какви обиди?Първоначално написано от thefreak
Я виж подписа й.
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Абе аре напсувай ме на ЛС и да свършвамеПървоначално написано от ScarletBite
![]()
Защо, като ти и сама се справяш перфектно?Първоначално написано от SexyBitch
all day... all night... what the fuck?!
Спирам да спамя, авторът не е виновен.Първоначално написано от ScarletBite
![]()
Нещо тука ми е странно... Вие твърдите, че за дълга връзка искате непривлекателно момияе, което физически не ви възбужда...и очаквате някой да повярва?Първоначално написано от Falashk0
![]()
Ти си бавна/бавен
Не е нужно момичето да е цицорища вместо цици и крака 2 метра ,за да е привлекателна нали? Да ви имам и изкривените представи .Тва ,че не лъха на евтино,не я прави грозна или по-малко човек.
Първоначално написано от britzy
Темата ще е безсмислена, ако въпросът е "красива и умна" или "красива и тъпа". И защо точно красите момичета ти лъхат на евтино? Щото не ти пускат? Ако знаеш колко дългокраки мацки със страшни гърди съм свалила и колко от тях за изглеждали все едно на магистралата работят... сега, това, че авторката не е привлекателна, но се има за умна и симпатична, е друг въпрос... Но всеки, който твърди, че външният вид е без значение и само ума/мисленето са вазни, или е идиот или лъже.Другото момиче не е толкова красиво
За мен лично поне в момента по-важен е външния вид - не мога да си се представя с грозно момиче,пък ако ще да ми цитира Шекспир и да може да ми обясни Теорията за относителността.Стига да се разбираме,бих избрал тъпа,но красива.За щастие не ми се налага да правя този избор. :P
Праскай ги на 3ка we мой.
Schhh! Hear the silence...
Затова се предполага, че теате е "красива, но тъпа" или "грозна, но умна". А не "слаба, висока, но тъпа" или "нисичка, пълничка, но умна". Аз се кефя на втория тип много повече и дилема няма...а това би трябвало да е идеята... Всеки си представя красиво и грозно по различен начин...Първоначално написано от bybz
хахах мнооого точно (:Първоначално написано от britzy
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!