- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- !!!Много СПЕШНО за дрехи!!! ПРЕДЛАГАЙТЕ ВСЯКАКВИ САЙТОВЕ!!!!
Същите боклуци ги има и в ибей, ама точно същите, а пък оттам поне е ясно как стоят нещата с доставката.
Аз един път се излъгах да си поръчам от тия и повече няма да повторя... :X
Аз също съм навита за поръчка,обаче с моята карта не става в този сайт,а новз не ми се вади.Пишете ми на лични да се доразберем
Има невероятни неща на смешни цени,само тази доставка нещо не я разбрах,колко е.И аз давам същата молба към някого-да поръча чрез неговата карта неща за мен,а аз ще му изпратя парички,ако не ако сте съгласни да ме изчакате да си извадя нова карта![]()
И аз съм навита за поръчката!!![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
олее дрехите са невероятни![]()
бих искал а и аз да се включа в поръчката ,но нещо не разбрах как става с доставката
![]()
Добре, като гледам се събрахме към 4-5 момичета.!
Така, да съобщя, аз НЯМАМ карта, но намерих човек, който поръчва вместо друг от чуждестранни сайтове:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=388131
Може на него да му поръчаме всичко, след което всяка ще си даде адреса и то ще ги изпраща до дадените места, за което ние ще си платим колкото ни се поделя доставка + тази до нашия адрес (примерно с Еконт)! Когато нещата пристигнат на адреса даден от нас, всяка плаща и по този начин парите, които той ще е дал ще бъдат вече при него!
Ще му пиша на лично, а след това ще съобща тук дали ще се получи, защото като сме повече момичета, доставката вмезсто (за всяка) да е 40-50 лв. става 7-10лв.![]()
Когато ви дойдат дрехите ще споделите ли дали са качествени![]()
Винаги съм си харесвала дрехи от Китайски сайтове, но все нещо ме спира![]()
Ама хора я цъкнете тука:
http://fashion.ebay.com/womens-cloth...rom=PAGINATION и другите страници и ще видите, че половината от дрехите в онзи сайт ги има в и-бей...така, че аз съм навита и за двата сайта!![]()
Вижте дами, смятам, че този тип доставка ще е най-добър:
http://www.wholesale-dress.net/china...sea-a1755.html
Меги, тази за обща поръчка не става. Защото ще слага отгоре на всеки 100 грама, ако се съберат 5 човека пресметни да кажем 5 кг ще са около 40 лв. Другата доставка е по-удобна и идва за няколко дена и съответно ще е мн по-евтино.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Ами айде да действаме де, мен единствено ем спира това, че никой досега не е проявил желание да плати с неговата карта, а след това до градовете...
дано някой да се съгласи да плати с картата сисамо искам да питам
ако поръчаме колко горе-долу време се чака докато нещата пристигнат в България
За 2, 3 дена пристига. Другата доставка, която Меги предложи идва след 30-50 дни.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
^Ами хубаво де, ще ни се падне по 10лв. на човек, ама тва е, че никой не иска да плати с неговата карта, след което ние ще му върнем парите...![]()
Моля виии....де, спешно ми трябват дрехите...Много ще съм благодарна, ако някой има карта и желае да направим поръчката, а АraBella ще му помогне да изчислят колко ще излезе на човек и до колко килограма ще е най-безопасно да се поръчва (мито), стига тя да е съгласна де!
Единственото, което ни трябва е картаа....
Иии трябва ли да спазваме някакви ограничения - смисъл до колко килограма да са ни нещата?
Ох...аз лично до довечера ще чакам някой доброволец, а ако ен се появи такъв с една приятелка съм се оговорила да ми помогне със доставката за 50-80 дена!
Включвайте и мен.Пишете ми едно лс да се разберем..![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Аз като гледам може да се плати и по банков път.![]()
Иначе и аз се надявам да се намери начин да поръчаме,
защото и аз нямам кредитна карта.
Fall down seven times..
Stand up eight.
Хора, всичко ще се провали, ако някой не опита с нечия карта...
ас сам също за поръчка пишете ме и мен за китайския или от ebay нещата са на страхотни цени и като сме повече стига да се организираме ще ни излезе много евтино
Ще използвам темата, дано не се сърдите :Д
Трябва ми спешно холандска или немска фирма превозвач за H&M. Харесала съм си обувки и съм се побъркала по тях, моля помагайте!
Everything changes, but beauty remains ...
SportsDirect.com тук основно са спортни ,но е сигурно че ще ги получиш ,брат ми си поръчва всичко от там ;ddd .. ако искаш повече информация пиши ми на ЛС .. : ))) Избирай си има много хубави и качествени дрехи ,обувки и всичко останало ;dd
http://www.sportsdirect.com/ladies