- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Излизате ли без грим?
Преди постоянно бях с черен молив, сега се запрях, защото и без много грим съм си красива. : ]]
За училище си слагам фон дьо тен, пудра и коректор, последното само ако е крайно наложително. За специални поводи и излизания повечко грим.![]()
По принцип доста рядко слагам грим,така че отговорът ми беше винаги :P
Първоначално написано от xxcherry
The love is like a wind.. You can't see it but you can feel it
Зависи си с кво време разполагам и дали ми се занимава..
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Винаги съм без грим.. (:
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
много често, без грим съм по-естествена
През повечето време съм без грим и си слагам само когато малко или много се изисква да се наглася.Просто не виждам кой ще заблудя със фон-дьо тена например или сенките.Пък и на кой му се занимава с грим в 6 часа?
'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!
написала съм "съвсем малко" и съм добавила, че може да е навик вече, какви мазохисти те гонят тебеПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Грим слагам само като ще ходя на рожден ден, кръчма, дискотека, или някакво такова събитие.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Първоначално написано от ch0c0late44
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Първоначално написано от GrippingBosh
много е глупаво. трябва да използваш грима за да подчертаеш чертите си а не "за да не си невзрачна" той не е маска, която закрива всичките ни недостатъци. точно недостатъците ни празят различни, ако всички бяхме перфектни ?? да, излизам без грим и то често. и на училище не всеки ден ходя с фдт и т.н.
а и винаги си чистя грима като се прибера или преди да си легна. той все пак не е най-полезното нещо за кожата ни![]()
естествено, че да![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
рядко се случва .. по принцип кожата ми е много странна..просто е по-бледа и много често се случва да ме питат болна ли си,наспала ли си се и тн когато съм без фдт
Винаги съм без грим. Слагам в изключително специални случай, за последен път на бала (демек миналата година). Не мога да приема околните да ме виждат само с грим и когато съм без да ме смятат за безлична.
Да, слагам си грим, но не тежък. В смисъл - ФДТ, спирала и гланц. Мисля, че е достатъчно. Просто повече се харесвам с тях, отколкото без.
Иначе не се гримирам постоянно - на училище и при излизания.
Почти няма случай, в който да изляза без грим, може е само фон дьо тен, но ще го има.
Т'ва пък каква глупост е... Аз не спя...често и без грим очите ми са странни....миглите ми са руси(т.е., не се виждат с просто око)...страшно си харесвам устните и натурален гланц ги прави неустоими. Гримът в един момент се превръща в навик. Като сутеанът. В началото е едно такова....непривично. А след време не можеш да си се представиш без...чувстваш се гола...Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Понякога.
Ако съм в настроение и искам да изглеждам по-добре слагам само черен молив (то само тва ми е гримирането всъщност.) Иначе се е случвало да не слагам изобщо, зависи как изглеждам, ако се харесвам тръгвам без.
Вече ако ще излизам на дискотека примерно слагам малко фдт, молив и спирала, не обичам да се клепам със сенки и т.н... Случвало се е да ходя на диско супер обикновено, без много контене, напоследък много съм почнала да се кипря...
Винаги излизам без грим... Харесвам се такава, каквато съм. Само за по-специални случаи си слагам грим.![]()
не
Първоначално написано от GreenFairy
Същото мисля и аз.
Иначе обичам да се гримирам!Когато имам време и настроение.
Гледам да не се клепам излишно, но очна линия и червило обожавам.![]()
Das Feuer liebt mich
харесвам се без грим стига косата ми да е прилична...ако и косата е зле и няма грим... НЕ ! излизам понякога без грим,но само до магазина или в квартала ; ))
+1Първоначално написано от GrippingBosh
♥ I love music ♥
Разбира се. Много се харесвам без грим и мисля, че неговата цел е да подчертава лицето, а не да го замаскира. Глупаво е да се мацаш с всевъзможни гримове всеки ден- малко са момичетата, които наистина имат нужна от декоративна козметика. Всичко е в психиката. Като свикнеш постоянно да носиш грим, си въобразяваш, че без грим не си толкова красив. Изключително погрешно е.