- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пенис - съвет
Здравейте на всички.
Пенисът ми се оголва лесно, но под главичката има нещо като ципа.. трябва ли да я скъсам или да я оставям така? Моля без спам..
Ква ципа, бе? Абе вие сте луди бе!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
МожеПървоначално написано от miminko
Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"
Като го оголя целия се вижда нещо като ципичка, почти не се вижда де, слива се все едно с пениса.. да не я барам така ли?![]()
Не е гемче, сега четах в някакъв форум какво е..Първоначално написано от miminko
И какво установи?
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Напълно нормално е, нормален ти е пениса.
ААаа не пипай !Това си е нормално,казва се гемче и то си стой там и ти не го пипаш. !
>>DjBelev<<
Иди се прегледай
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
абе да ти кажа и аз имах такава ципа като бях бебе но после ме обрязаха препорачително и за теб!Първоначално написано от missme508
do you dream?
А така ли професоре,Първоначално написано от kn1ght
и как я установи тая работа, че и при него трябва???
![]()
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Браво и аз тъйПървоначално написано от kn1ght
Обрязаните са на кирияПървоначално написано от r19
![]()
![]()
![]()
П.П.Всеки както иска...нямам нищо против към и не оперираните.Просто споделям как е при мен...
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Незнам ама секи път като вляза в тоя сайт и и като чета простотийте, и се попикавам да се смея![]()
![]()
![]()
Не че съм много обзразован, просто от тва което знам,и това което НЯКОИ,ДОСТА - НЕ , няма как да не се хиля като полудял
On topic : Кухнята, ножа, дъската , вадиш пи*ока, тургаш го на дъската, земаш 1 краставица и почваш да режеш краставицата, като усетиш ,че вече не ти трябва ципата премини към твоята "краставичка"![]()
![]()
![]()
Добре, ако не си срамежлив вземи се снимай и пусни снимката, така на думи не е лесно да се дава акъл.
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
Е аз такива неща по пениса нямам - т.е. не е нормално всичко различно от моя пенисПървоначално написано от storex
недей вечерям
иначе преди чернобил е нямало гемчета :P
сигурно е много гадно да не можеш да си издевателстваш на собстрената паца
бих го нарекал капризна паца и уродливо течение като феминизмът в днешно среме![]()