Цитирай Първоначално написано от nessparty
Някои съм правила тези дни, нямах търпение да се затопли времето, да се раззелени всичко и да почна да снимам..обичам природата Повечето са макро снимки, предполагам, че вече се дразните отт тези снимки ;д, но това ми е страстта, както на още доста хора предполагам

Май станаха доста снимчиците, може би съм ви отегчила.. ще пускам още тези дни ако искате де ;д дано да са ви харесали

Естествено че са ни харесали е поне на мен де , какво отегчение WTF ? Наистина са супер грабва зрителя. Повечето ми харесаха много ,другите просто трябва от същия поглед от същия ъгъл малко да се коригират. Сега, аз не съм някоя професионалистка но съм чела и гледала и правила снимки и моя апарат не става за нищо но е важно също "окото " а ти имаш и двете. Много бих се радвала ако следиш все още темата да ми кажеш модела на апарата си ако може много ще съм ти благодарна .. понеже мисля да уча за фотограф дали е късно или не незнам на 19 години станах ако ме приемат в НАТФИЗ ще съм на 20 вече но ми трябва качествен апарат и не съм много запозната