- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Каква искам да стана като порасна - есе
Утре имам контролно на тема "Каква искам да стана като порасна" и трябва да е от 100 до 120 думи и си нямам и идея какво да пиша,а в интернет не намерих нищоПопринцип и аз не знам каква искам да стана
и например лекар (въпреки,че съобще не искам това
) Някой ако може да ми напише или ако има нещо готово ще съм му много благодарна.
Една позната искаше да стане стриптизьорка.
Ама, момиче, ти срсли?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Измисли си нещо и пиши , 120 думи са малко.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Нали знаеш, че не е задължително да е истина?![]()
Сериозно, тъпи ли сте, или просто мързелът ви достига нови нива? Какво искам да стана като порасна...Да не си първи клас, че да те затруднява подобна тема, та дори и тогава не беше трудно да се отговори.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Първоначално написано от NomNomNom
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
Искам да стана жрица на любовта. Досегашният ми житейски опит показа, че това е нещото, което ме удоволетворява най-много.
Чувствам, че живея живота си пълноценно, освен това самото занимание ми доставя удоволствие.
Понеже съм възпитана по старомодна патриархална ценностна система, искам всяко едно мое начинание да бъде одобрено от родителите ми, а те се гордеят с мен, което ме прави още по-щастлива.
Защо ми харесва ли?
Защото има ли нещо по-прекрасно на този свят от да направиш изморени шофьори на МПС категория C+E щастливи?
А към това като се прибави и паричното заплащане, което е единствения начин да издържам семейството си, защото не съм била достатъчно внимателна в час, докато съм била ученичка и за нищо друго не ставах, пък и да си призная харесва ми усещането...Ако трябва да се направи аналогия, напомня на темата за труда, която намираме при Вапцаровите стихотворения.
По този начин ще бъда духовно извисена личност и ще оставя следа след себе си.
написах го за 3-4 минути, слушайки....няма да кажа какво xD
есето е богато на изразни средства
6цата е бетон, да ми направиш карта с отстъпка...ама да важи и за при колежките :Р
Ба като бях по-малка ако знаех, че в тоя форум могат да ти напишат домашното, лелее.. цена нямаше да имате![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Зелени лапички за поста на iLovePussyJuice.
Убедена съм, че учителката ще го хареса и ще те накара да го прочетеш пред целия клас, за да се запознаят всички с твоята мечта. Ако си била аутсейдер, след това есе всички момчета от класа ти, ще те търсят да оставате след часовете! Така че има и много други положителни неща, които ще спечелиш, а не само едната му шестица. :P
много ясно
батко ви мисли не само за оценките ви, ами са много повече![]()
Не можеш да напишеш нещо по тази тема.. То това направо си е срамота.. Ти лично мнение нямаш ли си ? Не знаеш ли каква искаш да станеш ? Или поне коя професия ти харесва повече ? Избираш една професия и пишеш защо искаш да бъдеш такава.. Защо ти харесва и т.н. Седни и си размърдай малко мозъчните клетки..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥