.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Каква искам да стана като порасна - есе

Утре имам контролно на тема "Каква искам да стана като порасна" и трябва да е от 100 до 120 думи и си нямам и идея какво да пиша,а в интернет не намерих нищо Попринцип и аз не знам каква искам да стана и например лекар (въпреки,че съобще не искам това ) Някой ако може да ми напише или ако има нещо готово ще съм му много благодарна.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Една позната искаше да стане стриптизьорка.

Ама, момиче, ти срсли?

Измисли си нещо и пиши , 120 думи са малко.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Нали знаеш, че не е задължително да е истина?
    Сериозно, тъпи ли сте, или просто мързелът ви достига нови нива? Какво искам да стана като порасна...Да не си първи клас, че да те затруднява подобна тема, та дори и тогава не беше трудно да се отговори.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Една позната искаше да стане стриптизьорка.

Ама, момиче, ти срсли?

Измисли си нещо и пиши , 120 думи са малко.
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Искам да стана жрица на любовта. Досегашният ми житейски опит показа, че това е нещото, което ме удоволетворява най-много.
    Чувствам, че живея живота си пълноценно, освен това самото занимание ми доставя удоволствие.
    Понеже съм възпитана по старомодна патриархална ценностна система, искам всяко едно мое начинание да бъде одобрено от родителите ми, а те се гордеят с мен, което ме прави още по-щастлива.
    Защо ми харесва ли?
    Защото има ли нещо по-прекрасно на този свят от да направиш изморени шофьори на МПС категория C+E щастливи?
    А към това като се прибави и паричното заплащане, което е единствения начин да издържам семейството си, защото не съм била достатъчно внимателна в час, докато съм била ученичка и за нищо друго не ставах, пък и да си призная харесва ми усещането...Ако трябва да се направи аналогия, напомня на темата за труда, която намираме при Вапцаровите стихотворения.
    По този начин ще бъда духовно извисена личност и ще оставя следа след себе си.

написах го за 3-4 минути, слушайки....няма да кажа какво xD
    есето е богато на изразни средства
    6цата е бетон, да ми направиш карта с отстъпка...ама да важи и за при колежките :Р

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Ба като бях по-малка ако знаех, че в тоя форум могат да ти напишат домашното, лелее.. цена нямаше да имате
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Зелени лапички за поста на iLovePussyJuice.

Убедена съм, че учителката ще го хареса и ще те накара да го прочетеш пред целия клас, за да се запознаят всички с твоята мечта. Ако си била аутсейдер, след това есе всички момчета от класа ти, ще те търсят да оставате след часовете! Така че има и много други положителни неща, които ще спечелиш, а не само едната му шестица. :P

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    много ясно
    батко ви мисли не само за оценките ви, ами са много повече

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не можеш да напишеш нещо по тази тема.. То това направо си е срамота.. Ти лично мнение нямаш ли си ? Не знаеш ли каква искаш да станеш ? Или поне коя професия ти харесва повече ? Избираш една професия и пишеш защо искаш да бъдеш такава.. Защо ти харесва и т.н. Седни и си размърдай малко мозъчните клетки..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си