- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Чакам мод да я затрие...
Не знам защо се правиш на интересна от няколко дена, откакто се появи (отново) във форума...
Все пак може ли да видим снимката?
Снимката я няма вече, защото темата е приключена, сега е поле за спор между мен и модовете.Първоначално написано от PinkPan7her
Не си я видяла, хубаво. като я видяхте, толкова ли беше сложно да я заключите? Или трябваше да си ги извадите и да правите на интерсни?
Пак помисли кой се прави на интересен и кой започна по супер глупавия начин всичко това. После ми разправяй, че аз съм бил на 5.
Отиди се наспи по-добре или намали кафетата, ако са кафета, за по-добра хармония със себе си и околните.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от miminko
Първоначално написано от MakeMeLaugh
И колко точно теми съм пуснала(можеш да ми прегледаш всички мнения, ако настояваш) и колко точно пъти съм си променила мнението бързо? Ако искаш да ти спестя усилието...ЕДИН път. За к'во ходене след мен става дума, не ми е ясно. Или един път да си свършиш работата ти е много?Била съм мод достатъчно време. едо от първите неща, които ти казват е, че винаги ще има кретени, които се заяждат(с теб). И ти можеш или да си извадиш...инстумента и да се заядеш с тях. Или просто да се престориш, че не ти пука. Вие очевидно избрахте второто, понеже нямате проблеми с отношението и сте изключително зрели...
Аз съм си доста хармонична и много сладка...с хора, които всъщност имат значение...
Така...за 3 години аз нито веднъж не проявих постоянност и, като цяло, отношението ми е по-добро от това на доста хора...1 път си промених мнението и прояших нетърпение, подплатено с непредизвикана агресия...И ти си направи заключение...и после аз съм имала проблеми с отношението...Първоначално написано от miminko
Кой ти държи сметка? Просто ми е забаяно как говориш за зрялост, като и двамата се държите детински. Аз се тръшнах, той реши да ме заплаши)по доста глупав начин дори)...и....3 страници спам. Превъзходни модератори сте и двамата.Първоначално написано от miminko
Защо реши, че е сарказъм, не ми е ясно. аз съвсем сериозно го казахПървоначално написано от miminko
![]()
Това, че ти или той го приеме като заплаха, не означава, че това съм имала предвид. Беше замислено като "какво трябва да направи човек, за да получи желаното внимание?" И, да, припряна съм, признавам си, можех да изчакам повече...
Това да ти е гордостта, че можеш да си по-вдетинена от "няма пък да заключа темата, щото не ми е кеф така, ще я обърна на спам вместо това".
За какъв бас не съм дорасла точно? Че вие имате толкова власт над мен, колкото и аз над вас? Т.е., 0? С малката разлика, че сега спамим, а не съм аз тази, която трябва да пази форума от спам..
Не се ли наинтриганства вече![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
мн. интриги, ж.Първоначално написано от MakeMeLaugh
1. Клюка, разпространявана, за да злепостави някого или да противопостави няколко души.
2. Любовна връзка с нетраен характер.
3. Спец. В литературно произведение – верига от събития, които разкриват отношенията между героите.
4. Случка или развитие, които раздвижват любопитството, интригуват. Интригата на деня. В текста няма интрига.
(същ.) сплетня, клюка, кози, инсинуация, одумки, зли езици, клевета
(същ.) донос, коварство
(същ.) злоба на деня, злободневие
(същ.) заговор, съзаклятие, конспирация
(същ.) скрит план, комплот
(същ.) машинация
Каза ли нещо?
ПП: Забавно е как по-скоро ще оставите темата да умре или ще ме помолите да спра, отколкото да я заключите и да продължим напред![]()
Нещо намирисва на евтина провокация, пф.
Казах, дори сама си отговори, но толкова си се запенила, че 2 не виждаш.
Що се излагаш така?
Каква е цялата идея и толкова задоволителен ли ще е резултата, че продължаваш?...
Странно, но да. Още по-забавно ще е, бан, понеже ти отговарям на евтините провокации. Ама не мога да се сдържа... Както вече казах, ти си тук , за да пазиш форума от спам, не аз. Това, че решихте да се заинатите и да не затриете темата, не е мой проблем...Първоначално написано от MakeMeLaugh
Пропускаш събитието, което цитирах заедно с 12-та точка.
Най-лесно можеше да се реши проблема с ''бананче'' и аз да река, че не е мой проблем.
Но моята целева група за гонене е съвсем друга, по друг критерий.
Срещу извинение от твоя страна може да се реши цялата драма и да преглътна глупостите написани наизуст, вярвам, че просто ти е крив ден.
Да знаеш, преди да прочета това, бях планирала:Първоначално написано от MakeMeLaugh
вече взе да става някак скучно и безсмислено... Нямах намерение да заплашвам и попрекалих с реакциите, за което съжалявам. Скоклива съм и не пропускам битка...
Саме че...по команда не се извинявам... Ако беше внимавал досега, щеше да предположиш, че, ако поискаш извинение от мен, особено без сам да се извиниш, няма шанс да го получиш. К'во да се прави, инат съм. Извинявам се, ако преценя, че съм сбъркала. Не понеже ме е страх от някого. Още по-малко, ако желанието за извинение е подплатено с обиди.
Това е голям негатив, който ще ти пречи в живота, доста.
Не ми се занимава повече с глупости. Остава средно положението.
Нито изтрита тема, нито оставена на произвола.
За бан трябва да се постараеш повече.
Лека вечер.