- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Едно момиче от другия клас
Е, и ? Не мисля, че мястото на тия твои разсъждения е във форума.
И това, че има само шестици не значи, че е умна.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
мммм, разбрахте ме погрешно ми се струва, НО няма значение![]()
![]()
Малко сте в заблуждение за голямота ми самочуствие, но и това няма значение (всъщност е тъкмо наобратно... споменах ли че няма значение)
Относно това за хубавите момичета е така... действително ще е много трудно да се концентрираш върху лекцията по атомна физика, ако я изнася някое хубаво момиче. За това, за токива лекции избират скучни мъже, които могат да блеснат само с това, което говорят.
П.п. Да се поясня още малко, НЕ твърдя, че няма по-интелигентни момичета от мен, сигурен съм, че е така... сигурен съм, че и много момичета не съм оценил правилно заради външността им.. виноват, свинявам се.
И какво като е красива и умна...има и такива момичета...![]()
Е вече като е умна и красива е извънземно.Еми някой хора са надарени и с УМ и с КРАСОТА ! Светът на къде отива,вече ще кръщаваме умните и красиви момичета-извънземни?!
Не мисля често,не мисля много,но когато го правя си мисля само за теб!!!
![]()
xD
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
A ти си прeвoдa нa думaтa 'obnoxious'Първоначално написано от Schneeflocke
Зa тeмaтa нe знaм kakвo мoжe дa сe kaжe...Явнo зa тeб зaвисттa e минaлa дo стeпeн "спoдeлянe във фoрум"...всekи сe спрaвя с прoблeмитe си пo рaзличeн нaчин.
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Ти пък...казваш го, все едно е нещо лошо. Но мерси за комплимента все пакПървоначално написано от krokkrok
![]()
момичето си напълно нормално. просто са голяма рядкост подобните момичета. недей толкова да се чудиш а я взимай :дд
I found your body
somewhere in between
no where and hell. (: