.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Въпрос за девствената ципа

Преди малко четах една тема за ципата, но не ми стана ясно къде се намира, някой писали 8 см. навътре други на входа на влагалището ... Ако може да ми кажете къде е точно и другия ми въпрос е по време на цикъл при девствените момичета от къде изтича кръвта, ципата не пречи ли ?

Фен
    Град
    Sliven
    оф лапета прости вземете да четете стига сте слушали само чалга
    razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe

Фен
    Град
    Sliven
    има много дълбок смисъл миме сегашната младеж има адски промит мозък дали е от чалга или от други неща но убий ме с камъни ти ако е лъжа че младежите нямат навика да прочетат нещо а всичко наготово искат
    razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe

Фен
    Град
    Sliven
    ами всеки да слуша каквото мму харесва но ако почне да подражава на стила това вече е изкривено. Тоест да се интересуваш от живота на фолк певиците като ги видиш да се разтреперваш и такива глупости един вид аз като слушам черно като рапър ли трябва да да се обличам и да имитирам техния стил на говорене и мислене. Не напълно нормален съм..но хайде да не спамим мога много да говоря на такива теми ако искаш може да обсъдим нещо на лично

Цитирай Първоначално написано от mitkosoft
    Абе недей вика бе леш като не искаш да пишеш по темата трай си и не слушам чалга (мразя я) Тъй, че ако не искаш да бъдеш полезен трай ! Капийш ?

Град
    montana
    Цитирай Първоначално написано от mortalcheto
    Цитирай Първоначално написано от mitkosoft
    Абе недей вика бе леш като не искаш да пишеш по темата трай си и не слушам чалга (мразя я) Тъй, че ако не искаш да бъдеш полезен трай ! Капийш ?
    евала ..

По темата.. както каза мими ципата е на входа на влагалището

Мда, точно на входа на влагалището се намира и по принцип има малък отвор, за да изтича менструалната кръв оттам
    женско
    Happiness is a journey, not a destination...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си