.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    По принцип бих те посъветвала да не обръщаш внимание на тия олигофренични „френдове“ ! Ама да призная честно аз бих постъпила малко по-различно.По-принцип в мойто училище никой не ме обижда,щото съм супер нервак и никой „олигофрен“ досега не ми се е измъквал без бой (е,кво да се прави-тва се счита за самозащита,така,че никой няма право „да те изкаже“ ) Та преди да започнеш самозащитаваш първо се виж дали можеш да се биеш,в противен случай можеш да станеш за срам Междудругото ходих на ушу ама в 1-ви клас и пак ми помогна после родителите ми купиха тренажор и аз още си тренирам а и допреди 1 година имах и боксов човал Бее...общо взето стаята ми приличаше на салон,ама много ми помогна това,а едно момче още бяга от мен Някои пък не ме харесват щото съм металистка ,aма не се обличам така...та като го споменах тва някой с идеи за такива метъл дрешки под 100 лева?
    We work in dark and we do what we can>>>

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Ти на Курти тряя да се радваш. Да не ти казвам аз какъв имах
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Споко

Споко !!! Не се засягай от мнението на другите прави се че изобщо не ти пука най-накрая на тез същества ще им писне и ще спрат да ти викат така ! просто не им показвай , че ти е гадно защото те точно това искат а ако се правиш че не ти пука ще спрат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си