.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

писна ми вече :Х

здравейте, имам следния проблем.....шибаните ми приятели ако мога да ги нарека така...са ми измислили следмия прякор..."курти" и това защото дядоми се казва така...тва трае още от началото на учебната година и вече ми писна...казвал съм им да спрат и те напук на тва продължават да ми викат така...ето оня ден бях отсъствал от даскало и госпожата като питала кой отсъства всички казали "курти"....направо ми писна....казвам се николай....и от началото на учебната година някъде не съм и един път да ме извикат по име....и тва сичко само и само да ме бъзикат...е то ми писна накрая....

п.с. 7 клас съм...

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    1во-грешен раздел
    2ро-що се впрягаш толкова за един прякор???
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

прякур...къв прякур то вече като име ми стана....зарад некви олигофрени....2-3 човека почнаха да ми викат така и после целото даскало...че да не са по назаде и те...сигорно половината и името ми незнаят как е...ама нали уж бъзика...все мене...на теб да ти викат примерно нещо което адски те дразни...няма ли да ти писне.....и аз нерви...ама то бива бива ама писва накрая....

Мега фен
    Град
    Earth...
    Курти, още малко даскало остана.

Мега фен Аватара на vagarious
    хахаха
    Big or small, lies are lies!

Град
    Ивагакуре
    споко
    правиш се на пълен непукист и ще спрат.. а и годината почти свърши, учи и ще се измъкнеш от тва тъпо даскало
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Когато някой ме нарече с име/прякор, които не харесвам - не се обръщам. Наскоро едни съученички в час почнаха да ме наричат с някакво име близко до моето, защото едната по погрешка не нарече така, а аз се обърнах. И те като почнаха всичките...Не се обърнах докато не ме нарекоха с истинското ми име. И никой повече не ме е наричал така.

Така че моя съвет е да спреш да се обръщаш като ти казват така. Мисля, че ще спрат. А и ти си 7 клас - още няколко месеца и сигурно ще кандидатстваш и ще се преместиш. Щом си издържал до сега, смятам че още 2-3 месеца не са кой знае колко много. Макар наистина да е гадно всички да те наричат с име което не харесваш.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Ами като те нарекат така и всички започнат да се смеят и ти се смей с тях...просто, за да им покажеш, че не ти пука особено как ти викат!
    А пък и споко...всеки е имал прякори, но се преживява!

Не им обръщай внимание и ще спрат.....

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Напълно те разбирам,много ясно,че ще се дразниш,защо не им измислиш и на тях някой гадничък прякор и не се обръщаш към тяхс него,да ти влезнат в положението!
    • Обичай,за да те обичат! •

Не им обръщай внимание А и годината почти свърши всички ще отидете в различни училища

В моя клас ма бая турци и на единия му викат и на него (Курти).На турски тва бе Вълк ако не се лъжа и онзи хич нему дреме и така си му викаме.Тъй,че всички сме минали през тва и с времето престават.

Не се обръщай като ти кажат така. В крайна сметна ще им се наложи да те извикат по име и постепенно ще спрат да ти викат така.
    Nothing to do, nothing to say... fade away...

Тц, тц, тц, като те гледам на пръв поглед ми приличаш на пълен "курти". Стегни се, пич

Супер фен Аватара на mayaaa
    И моите "приятели" ми бяха измислили и то какъв... Не им обръщай внимание и ще го забравят! При мен така стана.

Просто ги игнорирай, прави се, че не ги чуваш, че не ти пука и ще видиш как след няколко дни този прякор ще е забравен..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Повече от фен
    абе напсувай го аз първо се хиля хиля ама то става досадно накрая и кат се развикам и после и името ти няма да смеят да кажат

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa
    И моите "приятели" ми бяха измислили и то какъв... Не им обръщай внимание и ще го забравят! При мен така стана.
    Съгласен съм !

Божее,Ники,не им обръщай внимание
    Не се впрягвай толкова.Кефи се,че са ти измислили прякор и си по-различен от другите.
    {Те ми се смят,че съм различен-аз им се смея,че са еднакви }

Супер фен
    Курти

Град
    гр.София
    Смей се с тях и им измисли некъв и на тях ето ти малко идеи-На едни фр. тка им викат
    Клитъс
    Думби
    Джинго

Цитирай Първоначално написано от perla333
    Когато някой ме нарече с име/прякор, които не харесвам - не се обръщам. Наскоро едни съученички в час почнаха да ме наричат с някакво име близко до моето, защото едната по погрешка не нарече така, а аз се обърнах. И те като почнаха всичките...Не се обърнах докато не ме нарекоха с истинското ми име. И никой повече не ме е наричал така.

Така че моя съвет е да спреш да се обръщаш като ти казват така. Мисля, че ще спрат. А и ти си 7 клас - още няколко месеца и сигурно ще кандидатстваш и ще се преместиш. Щом си издържал до сега, смятам че още 2-3 месеца не са кой знае колко много. Макар наистина да е гадно всички да те наричат с име което не харесваш.
    на 100% процента съм съгласна и на мен ми бяха измислили прякор, но след като спрях да обръщам внимание спряха и да ми викат така

Тва с необръщането на вниманието не е вариант, да знаеш. Хората се озлобяват като не йм обръщаш внимание и стават по-настоятелни и агресивни.

Аз от моя прякор се отървах на сила. Още в зародиш. Девети клас, голямо междучасие, двора на училището, цъкам баскетбол, един дрънгел ме ВИКА (буквално крещи) по прякор, целия двор се обръща. Моята реакция беше: Как ме нарече? и преди да го е изрекъл втори път му счупих носа. Насилието всява респект, от където и да го погледнеш. Сега нямам прякор.
    Trance Equilibrium

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    Еми,Курти,кво да ти кажа,тряя свикнеш с тва

Лелелелеле какъв сериозен проблем имаш ...така е като всички ви тресе яко пубертета...

По темата, като не ти харесва, не се обръщай на този прякор и не обръщай внимание...непукизмът ти ще ги откаже набързо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си