- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Палто(?) и папийонка
Така, търся си подобно нещо:
1
2
Да е тънко (да става за пролет/есен:Д) и искам светъл цвят (бежов, примерно).
И папийонка си търся. Цвят - бледо жълто, светло син, бледо лилаво, розово, бяло (ама не ми се ще много:Д). Обикалях насам-натам, ама тц, не намерих.
и да, знам, че трябва да се поразходя повече, но нямам особено свободно време и ми се ще някой да ми каже къде в София мога да намеря:Д
точно в София няма как да не намериш
Hostis Honori Invidia
не че нещо, ама мнения ли си трупаш или просто не можеш да четеш?
за тренча не знам, но ги имаше навсякъде в последните 2 години;
папийонка издирвах усилено преди също толкова време, не намерих каквато исках, разбира се, но пък най-доближаващата се до това, което търсиш (и на разумна цена), има на Пиротска, в някое от малките, грозни и мръсни коридорни "магазинчета".
//все пак - препоръчвам вторите употреби за папийонки и вратовръзки. има страшно сладки неща, много арт:Д
мерси, намерих си жълта<3
тренч издирвам все още, има, ама не какъвто искам:Д
препоръчайте ми втори употреби в София сега:Д
Нелинели, до колко парички да е тренчът?
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
казвай какво предлагаш:Д
//не знам до колко парички, смисъл не мога да реша. зависи от тренча:Д
в Мол Сердика ( София ) в половината магизини има такива тренчове
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
еми не, няма там (:
обиколих, няма с два реда копчета:Д
Мисля, че има в Bershka в мола, но не съм сигурна поне преди май бях мяркалаПървоначално написано от DisturbiaV
![]()
О, една приятелка си е взела от Tom Taylor ацкото, точно с два реда копчета. Направо се влюбих в него.Първоначално написано от Naive
това, само че нейното е синият вариант
//сега като го гледам на картинка не ми харесва чак толкова, но седи много добре
Всеки ден ми е екзистенциална криза.