.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Поне си призна, че ги обиждаш... Чак ми е жал за тях, ако ти им се водиш приятелка. Може би те не те разбират, понеже не виждат нищо неедно в това, което правят. Да ти е хрумвало, че това е техният живот и ти не си им шефка? Че истинските приятели те приемат и разбират? Аз имах период, в който всяка вечер отивах в бар и си забивах пич за една нощ(понякога 2-3 момчета/мъже/момичета/жени на вечер). Приятелите ми ми казаха, че един ден ще съжалявам. Но никога и през ум не им мина да ме обиждат, още по-малко по разни форуми. Да не говорим да се срамуват от мен. Защото, в края на крайщата, нашето приятелсвто не се крепи върху моята бройка и с колко хора съм спала не променя какъв човек съм. Очевидно за теб това е изключително важно...

ПП: Ти, ако си мислиш, че можеш да събудиш злобата в мен....горкото Много малко неща са по-забавни от една пикла псевдоморалистка [/quote]

Aз имах период, в който всяка вечер отивах в бар и си забивах пич за една нощ(понякога 2-3 момчета/мъже/момичета/жени на вечер).

Ааха.. пределно си ми ясна! Нямам думи просто..
    it's not too late.. it's NEVER too late!!

emi opitay se da im kajesh na kakvo prili4at spostupkite si i resheniqta si no ako tova ne pomogne ...trqbva da si namerish novi priqtleki bffta na 15 rqdko ima no vinagi ima nqkpy koyto da ti dopadne
    ◕◡◕They say learing to love yourself is the first step,that you take when you want to be real...Face up to the fact that you are who you are and nothing can change that belief.◕◡◕

emi opitay se da im kajesh na kakvo prili4at spostupkite si i resheniqta si no ako tova ne pomogne ...trqbva da si namerish novi priqtleki bffta na 15 rqdko ima no vinagi ima nqkpy koyto da ti dopadne
    ◕◡◕They say learing to love yourself is the first step,that you take when you want to be real...Face up to the fact that you are who you are and nothing can change that belief.◕◡◕

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от MayFlower

мдааааа? Възрастен човек съм, проблем?

Повече от фен
    еми нали каза че сте 5 а те двете са курви . излизай с другите 2 :Д не бе бзк . нз кво да праиш . или се изкурви и ти или се хвани гадже и ги остави . или се запознай с мене (момиче съм) . и мойте са такива

Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke

Оххх не, не - ще се пръсна от смях ! Какви проблеми бе момиче?! Как си се филмирала простоо..
    it's not too late.. it's NEVER too late!!

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke

Оххх не, не - ще се пръсна от смях ! Какви проблеми бе момиче?! Как си се филмирала простоо..
    Деца...използват думи, чието значение не им е ясно. Нищо, ще пораснеш някой ден....дано...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си