.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Хелп МИИ !! :D Hair mask

Здравейте! Извинявам се ако има такава тема или нарушавам някое от правилата на сайта, но съм нова
    Значи , ако може някой да ми препоръча домашна маска за естествено русо/рижава коса , суха при това.. Чувала съм добри отзиви за яйцето ..
    А и също се чудя дали да си направя с Тривитаминол (или както се пише)
    .. някой беше казвал , че може да има обратен ефект ,,, вярно ли е??

Благодаря за отделеното време и много ще се радвам , ако някой ми напише рецепта за маска

Повече от фен Аватара на Greshka
    Маска за суха коса с кисело мляко и жълтък

Към чаша добре престояло кисело мляко се добавя един жълтък и се разбърква добре. Сместа се нанася на косата и се държи около 20 минути. Измива се само с вода. - Правила съм си я и ми помогна

Маска за суха коса с брашно

1 с.л. царевично брашно, 1 ч.л. зехтин, 1 яйце и 100 мл отвара от черен чай. Нанася се още докато е топла и се държи на главата един час. Измива се с мек шампоан.

Вода за изплакване на руса коса

Съставки: сока на половин лимон, 500 мл. вода.
    След измиване косата се изплаква с водата, в която е разтворен лимоновият сок. Процедурата придава блясък на русата коса.

Благодаря ти много .. !!

мисля да направя смеска , защото нямам точно всички продукти..
    Добре ли ще е според теб/вас ако смеся това:
    1. кисело мляко
    2. зехтин
    3. 1 яйце
    4. Мед??

и след това да си направя това последното с лимоновия сок ?
    още веднъж Мерси

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Леле спокойно, това са домашни продукти, така да ги нарека, няма какво да ти стане от тях.. Само внимавай с количествата зехтин, че може да не се измие хубаво, а яйцето го мий с хладка вода иначе се пресича с топлата и остава нещо като полу-сварен белтък на парцалчета в/у косата ти. Тривитаминол не си взимай, ако се храниш здравословно. Витамините които има в него са много концентрирани и буквално от едно слагане могат да ти опадат цели кичури коса. Предназначен е за овци, и не напразно, тъй като те пасат само треви, тоест нямат достатъчно витамини, и аз лично не бих си го сложила на главата..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

намажи се едно хубаво със зехтин и постой час два

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си