- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Някой ползвал ли е тоя продукт на Гарниер
Ползвам продукти на Garnier и съм доволна .. И мисля , че това ще е хубаво .. все пак .. едно е да чистиш лицето си с пръсти .. друго е с специализиране четка :P
Не е важно колко коня има под капака, важно е какво магаре седи зад волана!
--------------------------------------------------------
Не карай пил !
имам го от месец.. ползвам го всеки ден и съм мноооооооого доволна..
намалява появяването на пъпки.. матира кожата.. за черни точки не мисля, че на мен лично ми помага..![]()
Requiem for a dream <3
Не въобще!ЗАБРАНЕНО!!!Ползва се 2 пъти не на ден,а на седмица.Първоначално написано от vixaa
![]()
Аз го ползвам от около месец... доволна съмм... няма да съжаляваш ... препоръчах го на най-добрата си приятелка ии тя е много доволна от него![]()
![]()
това постоянно го рекламираха и накрая си го купих и никак не съм доволна.. иначе готино ми изглеждаше, но кожата ми явно не го понася и ми излязоха леки пъпчици.. при положение че съм с перфектно чисто лице..
Хеии много хубави отзиви има ... От доста време се чудя дали да си я взема,но утре ще го направя. Надявам се ефекта да е добър![]()
Имам такъв .. сестра ми си взе такъв за около 15лв, моя е от Франция и съм доста доволна .. като изключим, че много ми изсушава кожата![]()
Аз си го взех днес,използвах го под душът не ми махна всички черни точки, а пъпките не съм забелязала.Взех го за 11,10лв. но може и да се намери по евтин понеже го взех от скъп магазин..Благодаря за мненията
Само да попитам колко често може да се използва?
Има ли определен период?
повярвайте ми не го ползвайте това !!!!!!!!!!!!!!!!! имах прекрасна кожа, взех си го за да не ми излязат пъпки в момента е мазна и пъпчасала заради това гадно нещо!!! в четката остава себума от кожата и след една седмица вместо себума да се отстранява той се наслоява върху кожата недей да го купуваш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
НИКОГАААА!!!!!!
Да , на мен ми влияеше зле , излизаха ми пъпки и черни точки . След това си взех Acne Out супер доволна съм, изчисти ми пъпките , а за черните точки отидах на козметик .
Да но веднага след това се мие тази четка.
Днес си го купих и 6те видим какво 6те се получи!!
Използвах го! Наистина е много добро.Кожата ми е мека като кадифе, за пъпките не знам дали действа тъй като го използвах за първи път, но за сега съм доволна.
На мен кожата ми се изсушава много и имам чувството,че на другия ден ми излизат пъпки от него.
Аз съм доста доволен от този продукт ..![]()
Азис - Хоп [music]
I az go imam veche okolko 2-3 meseca, no mnogo mnogo ne go polzvax i sega zapochnax po-redovno.Ne bix kazala che maxa chernite tochki,no pravi kojata po mekichka.Pri nqkoi ima efect pri drygi ne kakto vijdash vzemi si go ako iskash i togava shte razberesh dali pri teb shte ima nqkakuv rezyltat![]()
Много е добър за 11лева но разбира се някой тук не са разбрали просто,че четката се мие както каза summerxtime .Иначе след него кожата ми си е нормална.
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Е мием четката, но като го използваме продължително и ни излизат още пъпки. Явно това е някакъв страничен ефект защото от началото на темата сички казват е са много доволни, но след известно време споделят, че им се появяват пъпки!!
Незнам просто споделям какво мисля!!
Аз съм СУПЕР доволна от него! Черни точки нямам (да чукна на дърво) благодарение на него. Пъпки не са ми излизали от както го използвам (5 месеца вече..) Преди го ползвах 2 пъти в седмицата, сега само един. Абе като цяло съм доволна.
Доволна съм.Ползвам го вече 8 месецаТрябва да го слагате когато сте под душа и порите ви са отворени - така има най-голям ефект,2-3 пъти седмично защото кожата ви може да стане суха.Все пак различен тип кожа - различен резултат.
На мен лично г/д ми заличава черните точки (не ги премахва),не ми излизат много пъпки и почиства кожата.Бтв за пъпки скоро си купих един крем "родопско чудо" и много помага (не само за пъпки)
)