.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 75 от общо 75
    това постоянно го рекламираха и накрая си го купих и никак не съм доволна.. иначе готино ми изглеждаше, но кожата ми явно не го понася и ми излязоха леки пъпчици.. при положение че съм с перфектно чисто лице..

kupih go predi 2 dena i neznam kolko 4esto da go pozlvam poneje v razli4nite saitowe pi6e razli4no edni kazvat wseki den dr kazvat 2 puti sedmichno .. pomognete kolko 4seto da go polzvam a i po kolko vereme ?? i pri tezi pri koito ima efekt sled kolko vreme go postignahte??

Хеии много хубави отзиви има ... От доста време се чудя дали да си я взема,но утре ще го направя. Надявам се ефекта да е добър

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq
    Имам такъв .. сестра ми си взе такъв за около 15лв, моя е от Франция и съм доста доволна .. като изключим, че много ми изсушава кожата

Аз си го взех днес,използвах го под душът не ми махна всички черни точки, а пъпките не съм забелязала.Взех го за 11,10лв. но може и да се намери по евтин понеже го взех от скъп магазин..Благодаря за мненията

На мен не ми помага..

Само да попитам колко често може да се използва?
    Има ли определен период?

повярвайте ми не го ползвайте това !!!!!!!!!!!!!!!!! имах прекрасна кожа, взех си го за да не ми излязат пъпки в момента е мазна и пъпчасала заради това гадно нещо!!! в четката остава себума от кожата и след една седмица вместо себума да се отстранява той се наслоява върху кожата недей да го купуваш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

НИКОГАААА!!!!!!

Дамм много е освежаващ

Фен Аватара на ralinka17
    Град
    Plovdiv
    Да , на мен ми влияеше зле , излизаха ми пъпки и черни точки . След това си взех Acne Out супер доволна съм, изчисти ми пъпките , а за черните точки отидах на козметик .

Да но веднага след това се мие тази четка.
    Днес си го купих и 6те видим какво 6те се получи!!

Използвах го! Наистина е много добро.Кожата ми е мека като кадифе, за пъпките не знам дали действа тъй като го използвах за първи път, но за сега съм доволна.

На мен кожата ми се изсушава много и имам чувството,че на другия ден ми излизат пъпки от него.

вече и на мене ми влияе злее

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро

Аз съм доста доволен от този продукт ..
    Азис - Хоп [music]

Повече от месец го ползвам и въобще не съм доволна от него.Излязоха ми още повече черни точки и пъпки ужас!!

Аз си го купих за 13 лв преди около 2 часа мисля че продуктът е добър сега ще чакам да видя резултата

Сега започнаха да ми излизат много пъпки и черни точки УЖАС!!

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Цитирай Първоначално написано от mik_i Виж мнението
    повярвайте ми не го ползвайте това !!!!!!!!!!!!!!!!! имах прекрасна кожа, взех си го за да не ми излязат пъпки в момента е мазна и пъпчасала заради това гадно нещо!!! в четката остава себума от кожата и след една седмица вместо себума да се отстранява той се наслоява върху кожата недей да го купуваш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

НИКОГАААА!!!!!!
    Трябва да си почистиш хубаво четката.Се едно да си измиеш зъбите и да си оставиш четката със пастата отгоре ... ИЛЛЛ!
    Женско съм ;]

Град
    Sofia, Bulgaria
    I az go imam veche okolko 2-3 meseca, no mnogo mnogo ne go polzvax i sega zapochnax po-redovno.Ne bix kazala che maxa chernite tochki,no pravi kojata po mekichka.Pri nqkoi ima efect pri drygi ne kakto vijdash vzemi si go ako iskash i togava shte razberesh dali pri teb shte ima nqkakuv rezyltat

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Аз го използвам в момента и има много добро действие. Ако го комбинираш с маската на Гарниер със затоплящ ефект, резултатите ще са още по-добри!

Фен Аватара на yana0404
    Град
    Шоколандия
    Много е добър за 11лева но разбира се някой тук не са разбрали просто,че четката се мие както каза summerxtime .Иначе след него кожата ми си е нормална.
    Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Цитирай Първоначално написано от yana0404 Виж мнението
    Много е добър за 11лева но разбира се някой тук не са разбрали просто,че четката се мие както каза summerxtime .Иначе след него кожата ми си е нормална.
    Е мием четката, но като го използваме продължително и ни излизат още пъпки. Явно това е някакъв страничен ефект защото от началото на темата сички казват е са много доволни, но след известно време споделят, че им се появяват пъпки!!
    Незнам просто споделям какво мисля!!

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    Аз съм СУПЕР доволна от него! Черни точки нямам (да чукна на дърво) благодарение на него. Пъпки не са ми излизали от както го използвам (5 месеца вече..) Преди го ползвах 2 пъти в седмицата, сега само един. Абе като цяло съм доволна.

Фен Аватара на rihanna344
    Град
    Пловдивв

Smile

Доволна съм.Ползвам го вече 8 месеца Трябва да го слагате когато сте под душа и порите ви са отворени - така има най-голям ефект,2-3 пъти седмично защото кожата ви може да стане суха.Все пак различен тип кожа - различен резултат. На мен лично г/д ми заличава черните точки (не ги премахва),не ми излизат много пъпки и почиства кожата.Бтв за пъпки скоро си купих един крем "родопско чудо" и много помага (не само за пъпки) )
    Колкото повече,толкова повече. -казал Мечо Пух и умрял от свръх доза

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си