- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Някой ползвал ли е тоя продукт на Гарниер
Garnier Pure Active Exfo-Brusher Wash
Видях го в един магазин и ми се стори интересно
Какви са ви отзивите
Очудих се, че го има в България, иначе в другите страни отдавна е на пазара
онзи ден си го купих и съм доволна ,, смисъл апликатора масажира добре и е приятно за кожата .
Съдбата помага на смелите !
За първи път го виждам..![]()
Ще следя темата..![]()
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
По-скоро се интересувам за ефекта върху кожата.Първоначално написано от DesSsi
Маха ли черните точки и т.н.
Също така, за колко си го взе?
може апликатора да е добър, но продукти на гарниер от тази серия ми се отразяват отвратително на кожата! Имам нормална към суха, чувствителна кожа.![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
На мен проктите на Гарниер не ми помогнаха. А що се отнася до цената (ако все още се интересуваш) аз го бях видяла за около 14лв.
Garnier Pure Active Exfo-brusher
The innovative format combines 180 ultra soft flexi-bristles with a concentrated formula and will really change your daily cleansing routine.
The Exfo-Brusher Wash gives your skin a deep clean, helping remove dead skin cells and working to help remove impurities from pores.
-Информацията е от сайта на Гарниер.
Нормално е да ти се отразява така, като тея продукти са по-агресивни и са за мазна кожаПървоначално написано от Pamaa
взех го 10 и нещо,а намалява черните точки и кожата изглежда много по добре и успокоена.
Съдбата помага на смелите !
Така е, то си пише отзад че се препоръчва за смесена и мазна кожа. Т.е. ако сте с чуствителна и суха кожа е нормално да сте с негативни отзиви от продуктите на тази серия на Гарниер. Иначе и аз съм заинтересована, ще следя темата за мнения. По принцип да чукам на дърво аз нямам много пъпки, тук там ми излезнат 2-3, но не е нещо сериозно. Проблема ми е мазната кожа и лъщенето..![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Взех си го днес за 10, 60лв.
Не е лошо, почиства ми кожата хубаво и т.н.
май ми е махнало някои черни точки
Ще видим след време ефекта
Найстина действа. Аз си го взех за 10,50
Моля те,ако се сетиш след време,пиши в темата за резултатаПървоначално написано от KumchoValcho
![]()
Аз съм използвала почти всички продукти на Garnier pure active, имам смесена кожа и съм доволна. Сега чух и за този Exfo-Brusher и днес си го купих, та исках и аз да попитам колко често го използвате, предполагам 2 пъти дневно?
Да,вчера си го купих и е много готино.Доволна съм.
Аз пък го взех за 9.40вл.Първоначално написано от KumchoValcho
![]()
![]()
Но и на мен добре ми се отразява освен,че почиства и прави кожата мека.
аз си го взех преди седмица прави масажче и почиства добре но от тогава пъпките дори ми се овеличиха малко повече
И аз изпозлвам продуктите на garnier pure и pure active. Кожата ми е смесена, отразяват ми се много добре. Сега използвам pure active и като свърши ще си взема Garnier ExfoBrusher![]()
Ааа, да – Любов?! Целувки разни, думи празни..
Аз днес си го взех за 8,50 лв.Искам да попита дали трябва да си изплакна лицето след като съм се намазал,защото другите продукти на Гарниер,който съм ползвал трябваше да се изплаква лицето след 5-6 мин/
Който се цепи от колектива му го нацепват колективно![]()
Като гледам повечето коментари са положителни, тъй че мисля и аз да се ориентирам към него като ми свърши почистващия лосион, който ползвам в момента![]()
n3razum3n, не съм го използвала, но мисля че след това трябва да си изплакнеш лицето![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Отзад на тубичката долу в десния ъгъл пише "отворете тук". Като го отлепиш и си пише точно как се използва. И все пак да изплаква се.
I'm beautiful in my way....
И аз имам чувствителна кожа. Кожата ми понася много добре Garnier Exfo-Brusher. Но не ми отстранява напълно черните точки.. иначе е готин продукт...
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
Ми то всъщност черните точки не трябва ли и те да се стискат? Доста по-бързо минават така (никога не съм имала, да чукна на дърво) от приятелки знам, иначе си седят сума време, с каквото и да ги мажеш.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."