.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 75
    Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Ми то всъщност черните точки не трябва ли и те да се стискат? Доста по-бързо минават така (никога не съм имала, да чукна на дърво) от приятелки знам, иначе си седят сума време, с каквото и да ги мажеш.
    Попринцип не е толкова хубаво да се стискат, макар че аз го правя. Инъче наистина като ги изстискам и после като си почистя лицето се задържа по-долго време чисто (тоест без черни точки). Колкото до продукта аз не съм го ползвала, обаче като ми свърши сегашният мисля да си взема този на Гарниер. Аз като цяло съм много доволна от маските им. При редовна употреба имат добро действие и си личи!

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    За пръв път го виждам но ми изглежда интересно
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

В момента го ползвам,добър е.Освежва кожата.

Град
    blagoevgrad
    аз си го купих днес за 8,80 много ми харесва и ми помага :) :) :)

Аз го ползвам под душа - добре смъква мъртвата кожа, харесва ми.

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Виждам, че има положителни коментари, затова утре може да си го купя. С мама и без това говорим отдавна за този продукт. Аз се надявам да ми помогне, като го взема ще си махна някои черни точки, надявам се колкото се може повече, де.. и така, на кожа без черни точки ще го ползвам. Много се надявам да ми помогне и ако има някакъв ефект ще ви го съобщя.

Фен Аватара на rihanna344
    Град
    Пловдивв
    Хм,преди няколко дни си сложих 3 пъти (от на братовчедка ми). Отначало ми махна г/д пъпките,или аз съм си внушила нещо...но сега като се погледнах пъпките на челото ми се увеличиха Не знам дали е от това,като гледам има добри отзиви,така че ще си го купя да го пробвам.Може пък да помогне
    Колкото повече,толкова повече. -казал Мечо Пух и умрял от свръх доза

Супер фен Аватара на Runaway11
    Купих го, но нещо не ми хареса..смисъл не виждам разлика в пъпките, но определено кожата изглежда по-чиста и свежа...

Иначе от тази серия най-много харесвам тоника...като свърша това ще си взема може би 3 в 1...вече се чудя

Град
    Пловдивв
    Аз днес си го купих.Ами,кожата става по-мека на допир,пъпките намаляват...общо взето ми харесва Ще видим ефекта след няколко седмици

Абе хубаво е,кожата става по-мека и аз имах малко черни точки на носа,но още от първия път се махнаха.Иначе нямах пъпки,но ми се появиха на челото и не знам дали е от продукта

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    може апликатора да е добър, но продукти на гарниер от тази серия ми се отразяват отвратително на кожата! Имам нормална към суха, чувствителна кожа.
    Нормално е да ти се отразява така, като тея продукти са по-агресивни и са за мазна кожа
    Аз съм с мазна кожа, но продуктите на Гарниер също ми се отразяват много зле.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Мисля да си го купя,ама се чудя да не ми разрани кожата..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    iiordanova,от какво да ти се разрани кожата?!От четката ли?!Абсурд!Тя е изключително мека и нежна
    Аз съм много доволна от тоя продукт и определено ще си го ползвам още дълго време
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Пловдивв
    Цитирай Първоначално написано от stef1998
    Абе хубаво е,кожата става по-мека и аз имах малко черни точки на носа,но още от първия път се махнаха.Иначе нямах пъпки,но ми се появиха на челото и не знам дали е от продукта
    I na men mi se poqwixha poweche na cheloto ot 1wiq put,no posle namalqxha [izwinqwam se,no nqmam kirilica ;( ]

Guest
    що отговаряте в темата на тоя...смешен и грозен ?! някъде беше пускал снимки и на Нищо не прилича

Не е препоръчително да се използват подобни продукти или гелове с гранули, когато имаш пъпки, защото така се разнасят.
    Един момент невнимание - цял живот страдание.
    НЕ на войната по пътищата!

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Ще го пробвам!

много ама много съм доволна..

Голям фен Аватара на sifon4o
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx
    що отговаряте в темата на тоя...смешен и грозен ?! някъде беше пускал снимки и на Нищо не прилича
    Подкрепям!!!

Град
    Пловдив
    Продуктът е хубав, но не трябва да се използва всекидневно, защото изсушава кожата.
    Ти виждаш нещата и питаш 'Защо?'. Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам 'защо не?'

не знам за лосиона изглежда супер добре но аз знам един трик за спешни случаи Вземете едно парче лед от хладилника и поставете на засегнатото място. Постойте така над мивката в банята, защото от топлината на лицето ледът ще се разтопи и ще капе вода. Повторете процедурата 3-4 пъти през деня. От леда подутината ще спадне, а зачервяването ще намалее. А и признайте си – първото, което сте направили, когато сте видели пъпката, е било да започнете да я стискате. Въпреки здравия разум и всички козметични съвети, които знаете. От стискането мястото допълнително се зачервява, затова използвайте лед.После намажете с някакво кремче от типа Здраве
    Maybe it's not about the happy ending maybe it's about the story.

Ползвам продукти на Garnier и съм доволна .. И мисля , че това ще е хубаво .. все пак .. едно е да чистиш лицето си с пръсти .. друго е с специализиране четка :P
    Не е важно колко коня има под капака, важно е какво магаре седи зад волана!
    --------------------------------------------------------
    Не карай пил !

имам го от месец.. ползвам го всеки ден и съм мноооооооого доволна..
    намалява появяването на пъпки.. матира кожата.. за черни точки не мисля, че на мен лично ми помага..
    Requiem for a dream <3

Фен Аватара на yana0404
    Град
    Шоколандия
    Цитирай Първоначално написано от vixaa
    Аз съм използвала почти всички продукти на Garnier pure active, имам смесена кожа и съм доволна. Сега чух и за този Exfo-Brusher и днес си го купих, та исках и аз да попитам колко често го използвате, предполагам 2 пъти дневно?
    Не въобще!ЗАБРАНЕНО!!!Ползва се 2 пъти не на ден,а на седмица.

Аз го ползвам от около месец... доволна съмм... няма да съжаляваш ... препоръчах го на най-добрата си приятелка ии тя е много доволна от него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си