.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Хмм човече и аз имах подобни проблеми с ерекцията и ще ти кажа как го преодолях.. не знам на теб далуи ще ти помогне. Значи ситуацията при мен беше следната... взех да усещам че не стават нещата докат правя секс, имах ерекция но недостатъчна. Тогава взех генералното решение:

1.Спрях да пуша цигари
    2. Започнах да пия жен-шен с пчелино млечице - има го в аптеките - 1 флакон на ден
    3. Започнах всяка сутрин на гладно да ям по 1 лъжица супена мед от магарешки бодил - купурам го от зеленчуковите магазини, защото във големтие вериги няма хубав мед.

Резултат видях още на втората седмица. Значително се подобрих и започнах дори да имам желание за секс... нещото което ми отбягваше и което беше причина за слабата ерекция.... така че ... горе главата.. . дано всичко е наред с тебе.

Цитирай Първоначално написано от lovetoyou Виж мнението
    Темата е сериозна. Имам проблем с ерекцията, и то от доста отдавна. Преди неможех да достигна ерекция на мах, за да мога да сложа презерва. Преди много време имах сериозна приятелка която много обичах, както и тя мен. Когато решихме да опитаме, като се има в предвид че и на 2мата ни беше за пръв път стана провал. Пениса ми започна да еректира, но само до едно положение което небеше достатъчно за да сложа презерватива и се изложих и също така доста се притесних. Имаше и 2ри и 3ти опит, но пак така без резултат. Изгубих тази приятелка и се разделихме но не заради този проблем. Много страдах, имах проблеми на психична основа (проблеми със съня - мъчеще ме безъние, главоболие и тн.) Сега след като мина доста време пак забелязвам че имам проблеми с ерекцията. Трудно се вдига и не е корав, много бързо спада а в последно време ми е все по трудно да получавам ерекция. Проблема ми е на психическа основа. Ако някой се е сблъсквал с този проблем, нека да сподели. На 20 години съм и много се притеснявам от този проблем. При тази ситуация сами разбирате че немога да имам връзка с момиче докато не си реша проблема. Ако някой може да даде полезен съвет или да сподели начин за решаване на този проблем, много моля да ми помогне. Или пък ако случаино знае при какъв тип лекар трябва да отида за да потърся решение на проблема

Моля ВИ, без подигравки, защото е ужасно човек да има такъв проблем
    При мене пък е обратното:Надърви ли се става адски корав,като кокалче и даже да свърша докато не спра да мисля за жени и т.н. не иска да пада

Пробвай едни хапченца на билкова основа..Vitagra се казват, можеш да си го поръчаш ето оттук :
    http://www.sexshop.bg/
    )

И аз съм ги пробвал..много съм доволен ) Също така си взех и един зарържащ спрей от техните магазини и като цяло козметиката си я пазарувам оттам,защото всичко им е натурално )

Голям фен Аватара на besso
    Чудесно е, че знаеш, че проблема ти е психически. Но за да оправиш психически проблем съвети от дечурлигата трудно ще ти помогнат, най-добре иди на психолог. Преодолей срама, ще ти помогне Тия хапченца и витагри ще ти помогнат само за момента, но проблема ти ще остане. Лекувай корена, не симптомите Успех!

Здравейте видях че темата е свързанас моя проблем. На 25 съм, и живея буквално в ада от няколко месеца близо 5. Имах тежка раздяла, тя ме нарани много, винаги съм бил твърд като камък. Със много силна воля, но задълбах в тая връзка. И то прелкалено много, а даже не ми е първото момиче. Та от близо пет месеца имам проблем с ерекцията. Ходих на какви ли не лекари. Мисля че имам леко подобрение. Не съм сигурен, проблема е психологичен. Винаги съм бил добър в секса. Но не мога да изгоня тази мисъл за нея от главата ми. Винаги проваля ерекцията ми, имах и др сривове в живота. И това всичкото ме сасипа много. Мисълта ми бе дали има във форума човек с моя проблем. С подобни натрапливи мисли, и как го е преудолял. Пия трибулус напоследък, но нз дали изобщо имам нужда тъй като проблема е психологически. Имам дори вариант с няколко момичета, даже с едната нещата са си довели почти до секс. Да не кажа даже до секс, мисля че един път бих могъл. Но винаги на втория се провалям. На работа имам проблеми, станал съм твърде разсеян и колегите ме подиграват. Нз. какво става с мен, страхувам се че полудявам заради липсата на приятелка.
    Последно редактирано от alex88 : 05-08-2014 на 01:01

fein2494
    Guest
    Имах същият,проблем от оста време и бях се отчаял,докато случайно не намерих едни хапчета в интернет на билкова основа са и не вредят,найстина са много добри вече нямам никакви притеснения в леглото! http://www.vitagra.bg/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си