- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Що за изисквания..
Момиче съм, и въпреки това не бих искала стената ми да е наспамена с лигави сърчица и обясняния в любов. Изкуствено е, тъпо е. Обичам те се казва лице в лице и не през 15 мин, просто защото на човек му е станало скучно.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Абсолютно.Първоначално написано от lixofana
Постъпи грешно... с правилното момиче.
1во. не те обича.Първоначално написано от make_you_mine
2ро. за т'ва нямам коментар дори. Не го обичаш.
Моля ви, спрете с тия "връзки", че ми се повръща вече като видя такава тема.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
ОМГ.. пфф много просто.Не иска да му пишеш,че го обичаш,защото най-вероятно се зарибява с други и не иска да разберат,че си има приятелка.Разиграва те както си иска а ти му се връзваш.Жалко
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Съгласна съм с другите, че сигурно те разиграва и затова не иска да се вижда, че е обвързан. Ако те обича и приятели, познати, т.н знаят за вас не би трябвало да го бърка това че ще му пишеш във фсб или че пише, че е обвързан
Ами скарахме се по темата, той каза-все тая,пиши каквото си искаш, аз му казах пр ден,след което имаше коментар-''ти си ненормална''и толкова.. оффф,абе писна ми да му мисля..каквото ще да става. Сега ще спра да му обръщам внимание-сигурна съм,че рано или късно ще съжалява.
А обясни ли ти причина да не иска да се впише като обвързан с теб?
За това не съм го питала, а и не искам сякаш.
Никога не съм говорила с него за тоя статут-обвързан/необвързан.. аз му поствам и разни песнички с ,така да се каже,любовен замисъл,на които пиша,че са поздрави на стената му - за тях нищо не ми е казвал. Е,каква е логиката ...?!
Ем прати му покана и ако я отхвърли очевидно има нещо, за да не иска. Това не е нещо съществено и не е гаранция за нищо, но точно защото е незначително не би трябвало да му пречи да го направи.
Пращала съм му 2 пъти покана-не я е приемал.. ами не знам. Сигурно наистина връзките от разстояние са обречени на провал.
И аз да съм щях да се ядосам. Просто не го бърка толкова това, че ще е отбелязан като обвързан. Ако бях на теб още в началото да съм го питала за причина
миминко сериозно ли? да не преподаваш или...?
Първо те мотае.Второ неиска някоя друга да види, че ти съществуваш, друга разумна и основателна причина едвали има, но може да се окаже, че е някой психопат с странни разбираня за хора, който се обичат и който са заедно!Първоначално написано от make_you_mine
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
помоли го за някакво обяснение
Hostis Honori Invidia
не се изразих правилно да го помоли за обяснение ..и ако то не е правдоподобно няма смисъл да продължавашПървоначално написано от miminko
Hostis Honori Invidia
Има ли нужда въобще от коментар?
Той явно не желае обкръжаващите го да знаят, че тя му е гадже. Причината? Най-вероятно свалки.
Авторката трябва да си прецени дали има смисъл да продължава тази пародия, която нарича връзка.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Nema kvo da go moli to e qsno krie neshto, ako ne beshe shteshe da pokaje na celiq svqt kolko q "OBICHA"Първоначално написано от Cucko0
P.S. И не слушай момичета, който се снимат по белиоВ случая има право, но попринцип рядко можеш да чуеш нещо смислено от такова
![]()
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
Абе може момчето нищо да не криеВие веднага.. Не всички харесват фейсбук, не всички обичат публичността. Да ви имам идеите за критериите за това "колко държиш на някого". Има и такива хора - не харесват снимки, не пишат коментари. Аз лично също не одобрявам тези обясняния в любов в интернет, може и той да е така. Стига си се тормозила за глупости, ако сваляше други мисля че все щеше да си проличи.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
ако сте гаджета но само в фейса ... малко кофти ;s пък до това за статусите и постването аз лично супер много се кефя приятелката ми да ми прави такива изненади защото по този начин ми показва че си мисли за мен иии това си е повод примерно да и звънна просто да и кажа здравей как си :P искам да те видя, липсваш ми ии всичко останало .. ноо различни хора, различни характери не го знам не мога да кажа нищо но ако е от тези който не си падат по нежностите и ласките ето една причина да ти забранява или там каквото ти е казал, а другата е спомената много пъти в мненията, (може би приятелите му го майтапят за подобни работи и той да се влияе от това) ;] ии по добре си говорете по често по яко е и ако искаш да му кажеш нещо можеш да го направиш не един а колкото искаш пъти !!!![]()
Определено те мотае, или не иска никой да знае, че общува с теб. Или приятелите му го знаят като мъжкар и мачо, и някой твой по мил коментар ще го срине... Каквото и да е, не е хубаво.