.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

"Help" Да сте чували за такъв филм .. ?

Здравейте..тярся един филм.Наскоро чух едни хора по пътя да говорят за него.. Не съм го гледала и незнам точно какъв е сюжета .. общо взето се разказва за някаква фея на зъбките филма попада в жанра на ужасите .. не е детски.Също така е малко стар мисля че под 2000 година .. Давайте мнения.Благодаря предварително.. !
    Може да се бъркам за годината но мисля че е стар филма.

Научих и сюжета на филма .. На едно дете му било паднало зъбчето и го оставило под възглавницата в очакване на 1 долар сутринта от феята на зъбките.Но вместо феята на зъбките на му вземе зъбчето и да му остави 1 долар тя убива майка му и баща му.След това всички обвиняват детето за смъртта на родителите му.Феята убива още няколко смейства и пак обвиняват детето .. това начихх ..

Тези хора са се побъркали.Аз ти препоръчвам да не го търсиш изобщо
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Град
    Пазарджик
    Цитирай Първоначално написано от SmIx
    Научих и сюжета на филма .. На едно дете му било паднало зъбчето и го оставило под възглавницата в очакване на 1 долар сутринта от феята на зъбките.Но вместо феята на зъбките на му вземе зъбчето и да му остави 1 долар тя убива майка му и баща му.След това всички обвиняват детето за смъртта на родителите му.Феята убива още няколко смейства и пак обвиняват детето .. това начихх ..

Мисля, че трябва де е Darkness Falls.

Цитирай Първоначално написано от Infancy
    Цитирай Първоначално написано от SmIx

Мисля, че трябва де е Darkness Falls.
    Да,този е!Благодаря ти много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си