.

Виж резултатите на анкетата: Доволни ли сте?

Гласували
38. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

6 15,79%
  • Не

32 84,21%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Доволни ли сте от бълг. у-ще днес?

Е, въпросът е ясен. Уча засилен български и имам едно много сериозно есе по научен проблем, затова ми трябва вашето мнение.
    Ако можете също така да кажете как е било е едно време и как сега, и дали откривате голяма промяна.
    Благодаря много.

не

Естествено,че не съм доволен и ще кажа основните причини за това,пък и всичко това се случва във моето училище.
    -учи се прекалено много и то повече ненужни неща и е губене на време
    -факт е че някои учиници,които не им дреме за училището,имат куп неизвинени отсъствия и двойки и забележки минават по неясни причини,а тези,които се опитват да научат нещо и са редовни едвам-едвам хващат 3-4
    -учителите пишат на незнаещите ученици 3 по милост,а на тези,които знаят им нахвърлят куп сложни неща и едвам изкарват 3
    -учителите нямат почти никакъв контрол над учениците,които се държат неприлично в час,бягат от час,пишат,употребяват наркотици и алкохол
    -ученичите прилагат физически и психически тормоз на свои съученици и училищните власти бездействат
    -учениците внасят забранени неща в училище като оръжия,алкохол,наркотици и т.н,няма никъкъв контрол и не се забелязва
    -често стават сбивания и повечето пъти излиза,че никой не е виновен
    -често стават хулигански прояви в междучасията и повечето пъти няма виновни
    -учиниците все повече затъпяват,а повечето учители идват само да им мине времето и да си вземет заплатата и нищо не ги интересува.

ТАКА Е,НАЙ ГАДНОТО ОБРАЗОВАНИЕ Е БЪЛГАРСКОТО,НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

Мега фен Аватара на Chacho
    Към zviar7539:

Ще карам по реда, по който ти си изброявал проблемите.

-Кое от учебният материал е излишното и какви са твоите предложения за нов учебен план?

-Първо, единици са случаите, в които нередовните ученици ги поощряват за сметка на редовните, обикновено става при преписвания. Второ, какво те бъркат другите? Изцяло от теб зависи дали ще имаш отсъствия, забележки и 6-ци.

-Не винаги е така. Плюс това после заплата по милост на некадърните няма да дават.

-Тук съм съгласен.

-Много рядко се оплаква някой от подобни разпри. А на оплакване почти винаги ще откликнат "училищните власти"

-Не всеки ученик носи такива неща в себе си. Всъщност, ако се направи статистика, съм сигурен, че внасящите подобни неща ще са 1-2%. Също така някъде около 10 клас се обадиха в училището ни 5 пъти за 1 ден за бомба. След това няколко месеца имаше проверки на бележници и чанти, и повярвай ми през училищната врата се източвахме като през задръстване на Орлов мост.

-Вече се спомена физическият тормоз.

-Почвам да се чудя къде учиш. Във всичките училища, в които съм бил се наказваха подобни изяви и виновни винаги имаше. Понякога, понеже не си признаваха, излизаше цял клас виновен.

-Лоши заплати. Има и много добри учители, но е въпрос на късмет.

Не само в България е така.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Общо взето в училище ни научават, че по-силния оцелява, че и с измама може да постигнеш успех, че оценките са всичко и покрай всичките тия простотии, които ни отнемат най-хубавите години, учим и напълно безполезни предмети.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    София
    Не естествено,самият факт,че сме най-неграмотни в Европа говори много

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Общо взето в училище ни научават, че по-силния оцелява, че и с измама може да постигнеш успех, че оценките са всичко и покрай всичките тия простотии, които ни отнемат най-хубавите години, учим и напълно безполезни предмети.
    Ето тези неща ме карат да се чувствам недоволна от училището.
    После се чудят защо от малки някои тинейджъри стават хулигани (разбира се единствената причина не е училището, но при някои то повлиява доста). Поправете ме, ако греша.
    Преди да влезна в елитно училище, учех в тъпото квартално люлинско училище, където беше супер зле. Естествено тогава за мен си беше рай, не бях учила другаде и нямаше как да сравня. Едва в 7ми клас си дадох сметка колко глупаво седят нещата в това, а и в част от останалите училища. Няма никакъв контрол и всичко се прави безразборно. И още куп неща...
    Сега уча в професионална гимназия и нещата седят малко по - различно. Учителите са на по - високо ниво, като цяло ми харесват. Учениците се държат малко доста по - цивилизовано, не като в старото ми даскало - учителите като влезнат в нашата стая и все едно са в зоопарка
    Има още неща, които не ми харесвам, ама ме мързи да пиша :Д

P.S Ако можех щях веднага се отида да уча другаде .. дай боже!

Град
    Ивагакуре
    Не, разбира се. Даже бих казала, че няма смисъл от анкетата ти.
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Съгласна съм, но бих казала "по-хитрият" оцелява. Тъжно е, ама на друго училището няма да ви научи.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Не съм доволен, за какъв чеп ми е да знам по всичко, като не всичко ми се отдава, това мразя в нашите училища, че трява да знаеш по всичко и пак ние сме виновни и сме били тъпи и не ни се учило.Кво да уча като знам че на другия ден ще ма изпитват по 100 предмета дето въобще няма да са ми нужни за напред.Образованието ни е пародия, играем си на училище, играем си и на държава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си