Абе вие сте луди . Какво ще рече "зарязах я заради ... " ? Че вече не излизаш с нея или че и двете сте го харесвали и си я изпържила ?

Ако е първото - в правото си си да правиш каквото искаш - като не ти е кеф с нея ,не я търси.
Ако е второто - толкова по-зле за нея. Явно изглеждаш по-добре и от чиста завист си търси причина да се направи на интересна (това при много момичета съм го забелязал бтв).

Пък и както го описваш ми се струва ,че просто ти е "най-удобната" приятелка ,не най-добрата (не го казвам за да те обида - и на мен ми се е случвало). Това ,че се виждаш най-често с нея и сте неразделни се дължи на факта ,че ти е супер-хипер приятно с нея (което ме съмнява) или на това ,че е винаги насреща за излизане?

А ,и още нещо. Гаджетата са ти толкова преходни ,колкото и приятелите. Тези глупости с BFF and so on са за детската градина. Влачиш се с някой известно време ,писва ти. Намираш си други приятели.
Звучи ли познато ?

ПС: един съвет - стой на страна от хора с проблеми освен ако не искаш да си ги натресеш на твоята глава. От опит ти го казвам.
По принцип на изречението "реже си ръцете" ,дори и да не беше тази случка с момчето ,щях да те посъветвам да си намериш емоционално стабилни приятели ......