.
Отговор в тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 164

Най-спонтанните ви изблици на възбуда :)

На последък се усетих, че имам доста идеи за това как да си изпрося секс или просто да подкача подсъзнението му.
    Басирам се, че всички ей така сте имали подобни спонтанни моменти, като примерно да му/и пуснете ръка докато сте на вечеря с техните, да го/я събудите с орална...или пък да му/и кажете нещо много възбуждащо точно когато не трябва. Просто заради тръпката.
    Който желае нека сподели малко опит или фантазия,мисля че на всички ще ни е интересно.
    ~девойче съм~

понеже съм пич(овка) ще започна аз

Веднъж,когато отивах у тях той ме чакаше пред входа на блока. Докато отключваше входната врата (с 456075864748 ключа ) бях толкова възбудена(понеже се бяхме разбрали за какво отивам),че си бръкнах в дънките и започнах да мастурбирам пред него. Той като ме видя просто откачи, заряза ключовете и ми се нахвърли Беше адски смешно и адреналина бликаше, все пак беше посред бял ден и всички щъкат нагоре-надолу из входа ... та после довършихме започнатото няколко пъти

хайде,вие сте
    ~девойче съм~

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    миналата година гледам левски - локо и изведнъж се надръвих и си набих една злобарка

това ми е най-спонтанното
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

хахахахаххаха разби ме от смяяяххх ххахахаха

Доволен ли си?!?
    ~девойче съм~

Вчера: Идва той в нас, ляга си, пуска си телевизора, аз си пиша домашните и той знае, че трябва да ме почака. Седнах до него и казах "Искаш ли да ти направя свирка?" и той "Брейй"

Преди около година: На купон сме. Свили сме с него в един ъгъл и си гукаме и той каза "Чука ми се", аз не обелих дума, взех си якето и излязох отвън. Той естествено ме последва и отидохме в тях.

Иначе спонтанно мачкане на пениси, гърди и каквото е там ми се е случвало много пъти.

Веднъж бяхме на едно заведение, някакъв празник беше - пълно с хора. Беше лято и той беше с къси гащи. Не знам как си оплетохме краката и ръцете но успях да му мачкам х*я поне половин час без никой да разбере ... или поне ние така си мислехме После отидохме уж да изпратим една приятелка и повече не се върнахме в заведението.

Веднъж на село през една лятна нощ сме се събрали голяма компания, обаче на мен ми беше адски скучно. Само че бях неразположена. Подшушнах му "Искам да ти духам" и отидохме на една близка пейка, но в пълен мрак, където му направих свирка.

Искам още истории! :P

бяхме на кино и не знам сигурно хормона яко ме тресеше в тоя момент, но имах огромното желание да го съблека и да направим всичко, за което се сетим обаче кино не става и само си му мачках инструмента аз бях с туника, такива силиконови чорапи и прашки и той също си имаш свободен достъп след киното отидохме в един парк, където го довърших орално
    женско
    Happiness is a journey, not a destination...

аз се сещам за още една по-горе бях споменала за подобно

След една "дълга" нощ той беше изтощен а аз както винаги се будя след 5-6 часа сън. Спинка си той а аз умииирам за още секс и реших да се възползвам от сутрешния ритуал на пениса му... възседнах го (добре че бяхме заспали голички) и той само се буди... гледа ме а аз съм на сантиметри от лицето му и му викам"аз мога и сама..." и той просто си умря от смях...набързо се беше разсънил и се оправихме
    ~девойче съм~

Цитирай Първоначално написано от dimdim

След една "дълга" нощ той беше изтощен а аз както винаги се будя след 5-6 часа сън. Спинка си той а аз умииирам за още секс и реших да се възползвам от сутрешния ритуал на пениса му... възседнах го (добре че бяхме заспали голички) и той само се буди... гледа ме а аз съм на сантиметри от лицето му и му викам"аз мога и сама..." и той просто си умря от смях...набързо се беше разсънил и се оправихме
    Това трябва да го пробвам.

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас

Ама ти май имаш доста за споделяне,а
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

ами просто съм от тези спонтанните със склонности към нимфомания когато съм около него
    ~девойче съм~

Град
    Бургас
    ами просто съм от тези спонтанните със склонности към нимфомания когато съм около него
    Оооо познато ми е и аз уж не съм нимфоман,ама като съм с него иии...то само си идва . Май ще черпя идеи от опита ти.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Авторката много ме разсмива с тия истории ;д
    И аз съм имала,но не са интересни,няма какво да разкажа

нещо затихнахте ще ме накарате още такива историики да споделя
    ~девойче съм~

anonymous708973
    Guest
    Бяхме навън с него и си поканихме една друга двойка у нас (бях сама един уикенд), да пийнем по едно вино и да си говорим... Седим в едната стая 4-мата, пичът припява нещо във В-бокс, мацката и тя... а аз се гушкам в моя и му викам: "Искаш ли да се усамотим в другата стая... искам да те зарадвам"... Той ми отказа с измъчен поглед, просто нямаше как да не ни забележат
    После си получи неговото де.

еми ние седяхме в стаята и гледахме телевизия а брат й играеше на компютъра аз се прибилижих към нея и й казах че я искам бръкнах й в гащичките беше много мокра
    Le rhum au mambo.

това последното ми хареса ^_^
    ~девойче съм~

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Ооо има много истории, но не се сещам за много. Помня веднъж бяхме на зеведение с общи приятели. На мен изведнъж нещо ми прищрака - почнах да си играя с играча през дънките без да забележат другите. Толкова ми беше смешно да му гледам зачервенялата физиономия и как се опитва да прикрие възбудата си Е, както и да е после ми го върна тъпкано
    Друг път бяхме у тях и гледахме филм, брат му на компютъра със слушалки с гръб към нас... Аз още малко и щях да заспя, той явно е забелязал това и като започна да ме опиипваа страшно се възбудих Добре, че бях с пола та беше лесно... Макар, че ми беше леко неудобно в присъствието на брат му, с който сме в един клас Ама нали нищо не разбра, тръпката беше страшна :P
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Супер фен Аватара на tanch3t093

Оооо правила съм го същия номер ... Просто сутрин желанието за секс е непреодолимо, особено когато той е до теб чисто гол
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Много са правил съм секс навсякъде

най-тъпото е навремето в едно мазе на вход:

- Кво правиш там (бел ред какво крадеш)

- С момиче съм

- АА добре

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Обичам когато хване телефона да говори точно тогава да се срещна с набора му Много ме радва изражението му и момента в който както говори по телефона и вече е натиснал червената слушалка...Това в заведението е често срещано явление

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Веднъж докато говорих по телефона с баща ми, ми направиха страхотна свирка. Нямах търпение да затворя.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Бяхме на купон с бившата ми и бяхме се прегърнали и си говорехме глупости както обикновено... Масата беше пред нас,всички станали да танцуват и усещам как една ръка се плъзга по крака ми и бившата ми вика"спокойно аз съм" и започва да ми разкопчава панталона,аз кво да правя,тя беше с една къса поличка (ако я видя пак с тази поличка...всичко ще направя ) така че ми беше доста лесно да се включа и аз после се редувахме да търсим нещо под масата......
    >>DjBelev<<

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Веднъж докато говорих по телефона с баща ми, ми направиха страхотна свирка. Нямах търпение да затворя.
    Хахаха усещането е страхотно...Случвало се е и докато говори по телефона и издава едни такива звуци хехехехе забвалявах се много

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от MartiSSima
    Хахаха усещането е страхотно...Случвало се е и докато говори по телефона и издава едни такива звуци хехехехе забвалявах се много
    Аз не знам кви звуци и физиономии е имало при мен, но въобще не вдявах кво ми обясняваше баща ми, на съвсем друга вълна бях.
    Welcome to the Jungle...

Град
    Бургас
    И аз съм била в такава ситуация,само че го правеха на мен.Едва се сдържах да не се издам по телефона,но пък беше секси,харесва ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си