- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-спонтанните ви изблици на възбуда :)
Е, то и аз веднъж казах на майка по телефона "Ох!" и тя пита "Какво стана?" ...![]()
Това с телефона редовно го правя. Още повече ми харесва като я виждам, че опитва да се сдържи.
Хм... ами сещам се за няколко случаи.
С една бивша си направихме нощна разходка в морската градина, започна да ми се натиска и видяхме накъде отиват нещата. Обаче навсякъде беше заето и накрая се изтипосахме в една детска градина, на пейката в двора.
Друг случай - секс под звездите на плажа, като се оказа, че ни зяпа пазача от близкия строеж (сякаш на някого му пукаше).
В колата честичко сме го правили...
Докато един приятел спи на съседното легло (признавам, че бяхме доста тихички, а и факта, че не ползваме презервативи определено спомага). После се довършихме в банята, де![]()
Един ден бяхме у нас на купон и се бяхме събрали 20тина човека, след което стана късно и всички си тръгнаха освен един от тях. Постояхме 10тина 15мин гледайки тв на леглото и по едно време той спомена че трябва да тръгва и аз го хванах за врата и започнах да го целувам, а той да отвръща. Така доста време не спирахме и след това без да спираме слезхахме от леглото и аз го спрях за малко и му предложих да отидем в другата стая понеже на съседното легло беше сестра ми а аз не исках много, много да става свидетел на моите глупости и отидохме. Отвисехме около 40мин. там и накрая с доста зор се разделихме и на другият ден като се видехме не спирахме да се смееме и никой не знаеше защо се смееме така.
ем бяха се сабрали компания аз и мойта стоим заедно а до мен една нейна приятелка която забелязах ми хвърля странни погледи, на мен разбра се ми стана ясно всичко, и като мойта се обръщаше си пуснах ръката към приятелката и тя тя се подмокри, след това стана време да си ходим аз испратих приятелката ми до у тях, след това веднага звъннах на нейната приятелка и познайте
Оо да това и на мен ми се е случвало. Особено когато майка ми започне да ми разказва новите клюки - нямала търпение да се прибера. А аз правя секс и едва се сдържам не мога да говоря, а тя само ме разпитва! ..Първоначално написано от kremen4eto
Е, на него му беше много забавно да го прави рязко и силно, или да забърза за да се издам
![]()
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Ситуация 1: Лято. Точно се свечерява, с моя сме в Градската. Викам му ''ставай, отиваме там, близо до пещерата;Д'' Отидохме ние, почнах аз да си върша работата и моят ми казва - ''бързо, бързо, обличай се, че идва някъв''. Аз - шаш и паника, облякох се. Идва този странен индивид, извини се, каза че иска да си вземе само сакчето от пещерата, ама ние да сме си вършели работата и си тръгна...
Ситуация 2: На кафе с приятели, предизвикателно казвам, че отивам до тоалетната...после е ясно :Р
Ситуация 3: Пак лято. Завел ме е навън с мотора и останалите нинджи. Един поглед беше достатъчен, за да разбере кво искамОтдалечихме се от останалите. Гледката отстрани - аз, разкрачена на мотора (с пола), гола до кръста. Той - ''бързо, пристисни се до мен, че идва кола.'' Няма да забравя физиономиите на хората в колата.
Много често съм му пускала ръка, когато сме били някъде на обществено място, събуждала съм го със свирка...Веднъж ме обхвана пак възбудата и отидох до тях без бельо, той само като ме видя и разбра ;D
В момента не си е в Б-я, и когато си говорим по скайп уж за нещо сериозно, аз чат-пат превключвам и почвам да му говоря мръсотии или директно си вдигам блузката :Д
Мале ... само кат чета и се възбуждам ;дддд кога шш имам и аз такива моменти ;( ;( ;;;дддддд![]()
т'ва е страхотноПървоначално написано от littlebaby
![]()
С този мотор имам наистина невероятни спомени;РПървоначално написано от kremen4eto
^ И аз с мотори. Веднъж ми беше поставен ултиматум "Ако успееш да ми го надървиш докато стигнем, ще ти го дам, иначе - не."Беше много студено и в процеса на надървяне паднахме с мотора
![]()
Сещам се за друг случай. Веднъж сред компанията решихме, че ни се иска и се отдалечихме в близките градинки. Дървета - тук-там, предимно поле беше. В средата един стълб и аз надупена на този стълб, моят момък отзад. Но въпросната полянка беше близо до главен път. Идва кола и ни осветява от горе до долу ... и беше познат.
Но както казва един приятел "Човешко е ..."![]()
^ Ти на колко си години?
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Аз ли? : )Първоначално написано от MakeMeLaugh
И двете![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
След месец правя 18 аз.
АбсолютноПървоначално написано от kremen4eto
![]()
![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Аз не мога да изгледам един филм с мацка която става за секс, максимум 15 минути и вече пипам с ръчички, на 25-тата съм си наврял глава между краката иКолко пъти съм го правил. Друг път се прибирам от работа и с влизането гледам тя се излежава под чаршафа по едни прашки
Тия 10 секунди докато сваля дрехите ми се сториха вечност!
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
бяхме у тях, той живее сам. и гледахме "сам вкъщи" точно по коледа, нали знаете как по това време на годината се бият по коя телевизия да го дават. та на него му беше интересно, защото го е гледал преди много години, а на мен друго ми беше на акълае не можа да го гледа
на връх нова година сме в къщата на родителите му и са се събрали с половината му рода, при което той започва да разказва как сме се запознали, защото леля му беше любопитна и аз под масата започнах с крачета да го масажирам, при което историята беше наситена с много въздишки и физиономии. а добре, че бях с къса рокля и силиконови чорапи, защото после в стаята му на 3 метра от вечерящата му рода изпратихме подобаващо годината и след 1 час посрещнах отново подобаващо новата![]()
в тоалетната на един супермаркет. просто между стелажите ми се поиска и така едва стигнахме до тоалетната. кофти беше само, че навсякъде( освен в тоалетната) имаше камери и после като излязохме някакво момче от персонала дойде и стисна ръката на приятеля ми (хубаво, че бяхме в чужбина).![]()
той живее във фамилна къща с 4 апартамента, по 2 на етаж. и долу в мазето си е направил стая за тренировки и слязохме да ми я покаже, но нещо тези уреди ми подействаха по-така и..... лошото беше, че не придвидихме, че вратата е желязна и изобщо не изолира звукаа там живее младо семейство, което оставя в мазето количката на детето си
![]()
и мнооооооого други. общо взето съм по-срамежлива, но с него е много различно![]()
това в супермаркета ми хареса,познато звучи,без малко и ние да направим това
иначе и аз съм доста разкрепостена покрай негонякак...разгонващо ми действа
![]()
![]()
![]()
~девойче съм~
и аз това казвам, той ми действа така.....а за супермаркета, радвам се, че не се случи в България, че не питай след като разбрахме, че са ни видели, колко бързо стигнахме до колатаама вярвай тръпката е голяма, защото ние общо взето си почнахме между стелажите
![]()
Сега се сетих за една по-стара история,с един предишен приятел(само приятел,не ходехме) ... Беше едно лято, всички се бяха разгонили:пчелички,котки,к не,калинки,пеперудки,цвете нца и тревички...и за да не остана по-назад-и азТа бяхме на една сбирка,май рожден ден е било,тъмно в стаята,само някакви цигари и светлинки от компютъра светкат,музиката до дупка-импровизирана дискотека. Седнала съм в този приятел, целуваме си се, обаче не се издържа-е*е ни се
Бях с пола...нахлузих му една гумичка и започнахме...е той свърши преди мен,още там (беше му ни по-лесно в такт с музиката) но после отидохме "на разходка" за да сме квит и ми помогна и аз да свърша....Оооо добрите стари времена
![]()
![]()
![]()
Много добър привтел ми е...и както гласи поговорката"Приятел в НУЖДА се познава"![]()
![]()
![]()
~девойче съм~
Т'ва не си го представям. Другите явно са били яко надрусани или пияни, за да не забележат.Първоначално написано от dimdim
![]()
Може и да са забелязали,може и да не са...аз доста дълго и преди това си седях в него...а и всъщност алкохола не беше в малки дози![]()
![]()
(добре че аз не пия,кой знае какво латексово можех да забравя)
![]()
~девойче съм~
Абе какво ти пука, нали ти си намазала от цялата работаПървоначално написано от dimdim
![]()
е...не съм казала, че ми пука особено![]()
айде,други адреналинени историйки?
~девойче съм~